"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derinim takma canım onlar demekki baya cimri insanlar 20 tl için bunu diyosa .bide hakkın olan para .neyse inşallah düzelir..

ebroşum şu ana kadar kimler okurum dedi önce onu bulalım sonra kişi sayısına bölelim tabi herkes için uygun olursa ne kadar çok kişi olursak o kadar hızlı biter haftada 1 kişiye mi okuruz ya da bu duanın şu kadar günde okunması gerek diye bi kural var mı

kandiliniz mübarek olsun kızlarrr ALLAHIM BUGÜN EDECEĞİNİZ BÜTÜN DUALRI KABUL EDER İNŞ EMİNİM HEPİMİZ AYNI ŞEYLER İÇ.İN DUA EDECEĞİZ BU GECE

seninde kandilin mübarek olsun canım.allahım tüm dualarımızı kabul etsin.
hoşgeldin buarada..

bersum çok doğru aslında önce kimler okuycak onu bulmalıyız .ya bir haftada bitirelim işte.mesela haftaya cumaya kadar.
günüm ,derinim,makbuşum,gökcem,richim,zeynim,nurum,ben,sen başka varmıydı okurum diyen hatırlamıyorum..

derincim haklisin kizmakta kendi paran alin terin onceden de alinir ufacik kismi ne olcakmis yani, terbiyesi kadin!!
ay bosver sinirlenme.

bu mübarek günde başlasak çok iyi olurdu yaa.
bide ilk düşündüğüm anda richim gelmişti aklıma nedendir bilmem sonrada sen bersum .hepiniz için uygun olurmu?

ay kızlar muftaga kadar gitmiştim de kusura bakmayın.
sagol bersum yaa dedigin gibi suyu ısınıyo da bakalım..
ebrarım tefriciyeyi okurum yeterki söyleyin kaç tane okuyacagımı canım.makbuş iletir bana...bide testleri demişsin bilemiyom valla ya kaç gün oldu biliyosun hep böyle çıkıyo.neyse bakalım hayırlısı.
hepinizin KANDİLİ MÜBAREK OLSUN...şimdi çıkmak zorundayım kızlar hepinizi çok öpüyorum..kendinize iyi bakın.ŞenizŞeniz

günüşkooooooŞeniz görüşürüz canım kaçtın sen galiba.öptüm tekrar hepinizi.

kizlar simdi kisi basi 50 tane mi? ee uc ya da dort gunde bititiriz insallah.
ilk rich dedik sonra ebrarcim sana okuyalim:)

BERSUM belki bazılarına çok gelir ben fazlasını alırım hiç sorun değil.herkes burda olsaydı..

canım benim hep aynı şeyleri yazmışız :))) valla bence hiç farketmez senin gönlünden riççç geçmiş öyleyese ondan başlayalım duayı okumadan niyet eder gibi kime okuduğumuzu niçin okuduğumuzu söyleyecek miyiz ben daha önce hiç okumadığım için cahlliğimi bağışlayın

günüm 50 değil tatlış sen nekadar okuyabilirsin normalde 494 birkişiye düşüyoda okuyamıyanlar için ben tamamlarım..
tatlım ilk rich dedim sonrada bersu.uygunsa başlıyalım.zor değilki bunu bari yapalım..

keşke okuyacak herkes burda olsaydı kararlaştırıdık belki masal -zeyno-ağlamada okurdu hem hamişlerin duasına çok ihtiyacımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…