"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

iyide 9 carpi 50: 450 yapar yani niye elli degil yazdin anlamadim.
aslinda bu bu tefriceyi cok arastirmistim din adamlari dogru degil demisti bana Kuran okumamiz daha mantikli geliyor.

4 gün sonra falan adet olucam o yüzden ben bu geceden başlayıp okuyabildiğim kadar okurum okuduğunu herkessöylesin birimizde toplar hesap ederiz kalanınıda yine paylaşır okuruz o zaman herkes gönlünden geçtiği fırsatı olup okuyabildiği kadar okusun sayı zorlaması olmasın

mrblar
bende kandilinizi kutluyorum
ve tefriciye okuyormuşsunuz katılırım bende ekleyin listeye
topicte yeniyim sizleri takip ediyom biraz :)

bersum valla içimden bran rich geçti sonrada nanki sen sıra önemli değil rabbim kabul eder inşallah.
buarada tabiki niyet edicez ismini söyleyip dileğinide söyleyip başlıycaz inşallah .bide bittikden sonra kim için okunmuşsana o kişi namaz kılıcak iki rekat .dileğinin kabulu için.yani sadece bunlar benim bildiğim..
günüm doğru diyosunda topicde kimse yok malesef sen bana nekadar okuyabileceğini söyle gerisini hallederim cano..

saol nevincim çok mutlu ettin bizi hamilelerin duasına daha çok ihtiyacım var minişin 10 haftalık galiba allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darıısıda bizlere inşallah

masal değil ama umarım olur belkide allah söyletti yanlışlıkla onuda hamilelerin yanına yazdım ayırmayı unutmuşum

günüm valla çok tavsiye eden var niyet ettik daha sonrada kuran okuruz canm.
nevincim hoşgeldin canım .çok saol okurum dedin allah razı olsun.peki kaç tane okursun bana söyliyebilirmisin?

eğer haftaya yayarsanız hergün en az 100 okurum evde olursam canım daha fazlada olablir eğer işim yoksa

güncüm tefriciye 4444 tane okunuyooo

dogru yaaa kafam karisti biliyordum da oysaki bunu:))
10 kisiye hayatta okunmaz bu kadar hic kendinizi kandirmayin bosuna hanimlar.
acikcasi ben Kuran okumayi cok seviyorum bunu surekli on kisiye okumak icin haftalarca Kuran aokumadan sadece bunu yapmam lazim.
cunku formda bir arkadasa basladik biz bunu, sadece bir kisi icin tum hafta her gece sadece bunu okuyabildim ve Kuran okumamak beni rahatsiz etti.
sonra iste arastirmistim internette fala inanmak gb bir sey dogrulugu yok yaziyordu genelde.
ama inanc meselesi tabii, inananlar da cok.

aa evet zeyno ve ağlamada var .yaa onlarda olsa çok daha kolay olur .
nevincim şimdi gördüm hamişmişsin tebrikler canım rabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşallah..

nevincim dileğimizin yani bebişlerimizin gelmesi için tatlım..zaten kısa zamanla insan ezberliyo ..

ama o hafta o arkadasa 250 tane okumustum sonra ne oldu dersiniz alanlarin cogu bitiremedi dua sayfasi da kitlendi kim ne okudu ogrenemedi bile kizcagiz.
yok ben denedigim icin bastan dogruyu soyleyeyim on hafta devam edemem buna, ama Kuran-i Kerim okuyalim dediginiz an, seve seve gonulde katilirim zaten cok okuyorum ve hepinize gonulde dua ediyorum okurken de.

sağol canım amin galiba bekleyenler var darısı sizlere inş. en kısa zamanda beklediğiniz melekleriniz sizlere sürpriz yapar
tedavide felanmısınız ?

tefriciyede okurum meryem sureside okuyorum ben tüp bebekteki kızlara.sizleride sayarım ama tanımıyorum kimseyi :)) liste yapmak lazım:)
birazdan okucam gene

saol nevincim allah razı olsun düşüncelerin için..
günüm inşallah başarırız tatlım .bideneyelim bakalım...

nevincim kimimiz tedavide kimimiz ara verdi ama hepimizin ortak dileği bi bebişimizin olması seni minişin çok bekletti mi yoksa hemen kavuştunuz mu allah kimseyi bebeksizlikle imtihan etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…