"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günüm çıktınmı tatlım ?öpüyorum seni...
buarada derinimede güle güle diyemedim.canom öptüm senide..

canım günde 500 de okurum 10da 100de bilememki
bebişim 3-4 seneden sonra oldu tüp bebekle
biz kızım var ikincide tüpler kapalıydı olmadı sonunda tüp yaptık
çok şükür pozitif 10 haftalık bebişimiz...

maşallah nevincim allah bağışlasın sana evlatlarını...
sen ozaman okuyabildiğin kadar oku bana özelden mesaj yaz olurmu tatlım .bir hafta içinde bitirelim..

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
bu gece dogan kutlu nebi hürmetine
rabbim hepimizi meleklerine kavuştursun inşallahhhhhhhhhhh

hmmm derin gelmiş gün gelmiş sizi kaçırdım kızlar netim kesikti...
gün beni sormuşun napayım işte hayat devam ediyor..
tefriciye konusunda benim fikrimi sorarsanız ben tefriciyeye karşı değilim ama sayı ile okuma taraftarı değilim...
çünkü allahu teala kuranı kerimin her harfine sayısız sevap lutfetmiş, eğer biz sayı ile okur isek sanki o kendi lutfuunu sınırlamış gibi olur gibime geliyor..
tabii herkes bildiğini yapsın, sadece tefriciye değil 41 yasin içinde aynısını düşünüyorum bunu benim hocalarımda böyle anlatııyor yani duyduklarım bunlar, sadece namaz tesbihatı sayı iledir oda namazın içerinde olan bir vazife olduğu için..
bilmem anlatabildimmi bence sayısız okuyalım derim..

günümm tüp bebekten vazgeçmişsin hayırlısı olsun canım inşallah kendiliğinden gelir meleğin..bugün gidicez doktora bakalım gösterirse kendisini öğrenicez artık kızmı erkekmi :)) bitek erkek diyen sen değilsin herkes erkek diyor sağlıklı olsunda benim için farketmez..
buarada makbuşum inşallah güzel haberler alırsın minişde poposunu dönmezde öğreniriz cinsiyetini .
anneciğinede geçmiş olsun cano..rabbim şifa versin..
sağol ebroşum yarım saat kaldı gitmeme heyecandan kalbim çıkıcak sanki :)) bu seferde poposunu dönerse dicem artık babasıyla gittiğim için böyle yapıyorkaydirigubbakcemile3annem içinde geçmiş olsun dileklerinde bulunmuşsun sağol canım doktor endoskopi verdi mide yanması ve bulantı için safra kesesi alınmıştı ya asit birikiyor olabilir dedi doktor..hayırlısı artık
kandiliniz mübarek olsun kızlarrr ALLAHIM BUGÜN EDECEĞİNİZ BÜTÜN DUALRI KABUL EDER İNŞ EMİNİM HEPİMİZ AYNI ŞEYLER İÇ.İN DUA EDECEĞİZ BU GECE
sağol canım seninde kandilin mübarek olsun Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah

kızlar saat 6da doktorda olucam dua edin ne olur sonuçlar güzel çıksın ..gelir gemez sizlere haber vericem akşamda zor gelirim yemekten sonra oturup kuran okucam..gece burda olursanız görüşürüz

slm kızlar kandiliniz mübarek olsun rabbim tez zamanda isteyen kim varsa sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh...

Slm canlarim kandiliniz mubarek dulariniz makbul olsun rabbim bu gece hurmetine hepimizide yesil sancagin altinda toplanan kullarindan eylesin dularda bulusmak umidiyle hepinizde allaha emanet olun byy

ağlamacım amiin diyorum dualarına rabbim bizleri kul olarak kapısındsan kovmasın sağlık sıhaat versin evlerimize huzur doldursun..
makber ne zaman gelecen yav merak ettim umarım herşey yolundarr ..

selam güzeller ben geldim hastaneden direk eve gelmedik yemek yedirdi kociş..neyse sadete geliyim test sonucunda biraz canım sıkıldı risk 400/1 çıktı doktor ikili test güzel çıktığı için bunu problem saymıyorum şayet 100lerde çıksaydı amniyosentez yapılırdı dedi...ayrıca cinsiyetinide gösterdi hayırlısıyla kızımız oluyor teyzeleri :))) inşallah sonradan değişmez ama doktor kesin gözüyle baktı..neyse ben kaçıyorum biraz başım dönüyor acık dinlenip kuran okucam öpüyorum sizleri kocaman

canlarr kardeşime geldim ablamla bi oturayım biraz dedim.buradan eve geçecegim...
tefriciye konusunda hemfikir olunamadı galiba kızlar.
o zaman bende bu konudaki fikrimi söylemek istiyorum..tabiki okurum kaç tane olursa olsun..ama sayının önemli olmadıgını düşünüyorum bende.nihat hatipoglu hoca da aynısını demişti..4444 şart degil.gönülden okunursa 1 tanesi bile kabul olur.sadece salatı tefriciye degil.nurun dedigi gibi 41 yasin ve benzeri çokça okunması söylenen tüm dualar için geçerli...birde onca kişiyiz isimleri tek tek söyleyip 4444 okumak çok zor zoru geçtim çok uzun sürecek kızlar.o kadar çok okuyabilecez mi yaf:))topluca hepimizin adını vererek okuyalım illa okuyacaksak...
ebrarım canım benim yukarıda düşündüklerimi sakın yanlış anlama cano.seninde bizim gibi düşündügünü sanıyorum aslında.duanın ne şekilde kabul olacagını bilemeyiz.sen bazı şeyleri benden iyi biliyosundur eminim.farketmez siz nasıl isterseniz öyle okuyalım bana yeter ki bildirin..en azından ikişer kişinin ismini mi desek?bilmiyorumkismile

bitanemm telde konuştuk zatenn:))çok tebrik ederim Allahım gönlündekini verdi sanırsam:Ç))çok öptüm canım benim görüşürüz.Şeniz

selamlar arkadaşlar nasılsınız ben aranıza YENı KATILDIM bu ara kandiliniz mübarek olsun allahım bütün dualarınıza inşallah en yakın zamanda kabul eder benim içinde dua edin arkadaşlar benim 4 yıldır bebeğim olmuyor ilk olmuştu onuda düşürdüm artık çok istiyorum olmasına allahım inşallah olur en yakın zamanda hepimizin bi bebek patlaması yaşarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…