walla kizlar tup bebek dusunuyorum demistim ya korktum vazgectim(
bir turlu aklima sigdiramiyorum bu fikri(
anlayacaginiz iki seneye belki saglik bir hamilelik ancak olur(
gerci inanmayacaksiniz aliskanlik olmus bebek istemek ama icimden cok sogudum bu fikirden, Allah boylesine uygun goruyor belki de. olmayacaksa soguyayim diye dua ediyordum(
günümm tüp bebekten vazgeçmişsin hayırlısı olsun canım inşallah kendiliğinden gelir meleğin..bugün gidicez doktora bakalım gösterirse kendisini öğrenicez artık kızmı erkekmi :)) bitek erkek diyen sen değilsin herkes erkek diyor sağlıklı olsunda benim için farketmez..makbus senin ufakligin cinsiyeti belli olacakmis bugun sanirim.
erkek diyorum bastan beri biliyorsun. tabii evde iki kiz var ondan erkegi yakistiriyor olabilirim de:)) gerci senin gonlunde hangisi varsa dilegim o olmasidir. saglikla vaktinde gelsin minisin, bak yolu yaraladin Masallah
sağol ebroşum yarım saat kaldı gitmeme heyecandan kalbim çıkıcak sanki :)) bu seferde poposunu dönerse dicem artık babasıyla gittiğim için böyle yapıyorkaydirigubbakcemile3annem içinde geçmiş olsun dileklerinde bulunmuşsun sağol canım doktor endoskopi verdi mide yanması ve bulantı için safra kesesi alınmıştı ya asit birikiyor olabilir dedi doktor..hayırlısı artıkbuarada makbuşum inşallah güzel haberler alırsın minişde poposunu dönmezde öğreniriz cinsiyetini .
anneciğinede geçmiş olsun cano..rabbim şifa versin..
sağol canım seninde kandilin mübarek olsun Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallahkandiliniz mübarek olsun kızlarrr ALLAHIM BUGÜN EDECEĞİNİZ BÜTÜN DUALRI KABUL EDER İNŞ EMİNİM HEPİMİZ AYNI ŞEYLER İÇ.İN DUA EDECEĞİZ BU GECE
selam güzeller ben geldim hastaneden direk eve gelmedik yemek yedirdi kociş..neyse sadete geliyim test sonucunda biraz canım sıkıldı risk 400/1 çıktı doktor ikili test güzel çıktığı için bunu problem saymıyorum şayet 100lerde çıksaydı amniyosentez yapılırdı dedi...ayrıca cinsiyetinide gösterdi hayırlısıyla kızımız oluyor teyzeleri :))) inşallah sonradan değişmez ama doktor kesin gözüyle baktı..neyse ben kaçıyorum biraz başım dönüyor acık dinlenip kuran okucam öpüyorum sizleri kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?