selam güzeller ben geldim hastaneden direk eve gelmedik yemek yedirdi kociş..neyse sadete geliyim test sonucunda biraz canım sıkıldı risk 400/1 çıktı doktor ikili test güzel çıktığı için bunu problem saymıyorum şayet 100lerde çıksaydı amniyosentez yapılırdı dedi...ayrıca cinsiyetinide gösterdi hayırlısıyla kızımız oluyor teyzeleri :))) inşallah sonradan değişmez ama doktor kesin gözüyle baktı..neyse ben kaçıyorum biraz başım dönüyor acık dinlenip kuran okucam öpüyorum sizleri kocaman
kandiliniz mübarek olsun kızlar rabbim hepinizin hayırlı dualarını kabul etsin bu arada sizlere bir haberim var canlar söz verdiğim gibi ilk size söylüyorum bu ay adetim 5 gün gecikmişti bide çok hastalandım bu hafta affedersiniz hem ishal oldum hem de çok bulantım oldu işede gidemedim doğru düzgün bugün bizim hemşirelerden biri ısrar etti kan testi yaptır diye hemen anestezi doktoru kanımı aldı gönderdiler acile öğleden sonra sonuç geldi 1212 veee gebeyim kızlar kendi doktorumu aradım cmrtesi gel keseyi görelim ona göre iğnelere başlıycam dedi allah hepinize nasip etsin inşallah
kandiliniz mübarek olsun kızlar rabbim hepinizin hayırlı dualarını kabul etsin bu arada sizlere bir haberim var canlar söz verdiğim gibi ilk size söylüyorum bu ay adetim 5 gün gecikmişti bide çok hastalandım bu hafta affedersiniz hem ishal oldum hem de çok bulantım oldu işede gidemedim doğru düzgün bugün bizim hemşirelerden biri ısrar etti kan testi yaptır diye hemen anestezi doktoru kanımı aldı gönderdiler acile öğleden sonra sonuç geldi 1212 veee gebeyim kızlar kendi doktorumu aradım cmrtesi gel keseyi görelim ona göre iğnelere başlıycam dedi allah hepinize nasip etsin inşallah
Tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin. Darısı tüm isteyenlerin başına .ALLAHIM mübarek gecede dualarımızı kabul etsin... AMİNNN
evet canım konuştuk yaa bilmiyorum ki son zamanlar sadece içimden hep kız diye geçiyordu ama hep hayırlısını diledim sağlıklı olsun yeterbitanemm telde konuştuk zatenn:))çok tebrik ederim Allahım gönlündekini verdi sanırsam:Ç))çok öptüm canım benim görüşürüz.Şeniz
ay bitanem çok sağol Rabbim tez zamanda sanada senin gibi şeker bi bebiş nasip etsin inşallahhmakber deme be ayy çok sevindim cicim ya inşallah sağlıkla kucağına alırsın kızını ay bende kız istiyom ya kucağıma alıp kızım diyeyim istiyorum RABBİM bu sevincini daim eylesin hayırlı bi evlat olsun...
sağol ebroşumm ya inanmazsın ailem dahil herkes erkek olucak diyordu ama hepsi yanıldı :)) 20.haftanın içindeyiz acaba yanlış görümüş ihtimali olurmu çoğu kişi belli olmaz diyor kafam karıştı..birde martın 13üne randevumuz var 3 boyutlu ultrasonda bakıcazMAKBUŞUMM ay canım inanılmaz sevindim demek kızımız geliyo .sağlıkla sıhhatle inşallah .biliyomusun ilk defa yanıldım .herkesinkini bilirdim sende yanıldım tatlım.hayırlısı inşallah.öpüyorum seni...
ah canımm inanmıyorum ne güzel haber bu yaa Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bu mübarek gecede onu sana bağışlasın inşallahhkandiliniz mübarek olsun kızlar rabbim hepinizin hayırlı dualarını kabul etsin bu arada sizlere bir haberim var canlar söz verdiğim gibi ilk size söylüyorum bu ay adetim 5 gün gecikmişti bide çok hastalandım bu hafta affedersiniz hem ishal oldum hem de çok bulantım oldu işede gidemedim doğru düzgün bugün bizim hemşirelerden biri ısrar etti kan testi yaptır diye hemen anestezi doktoru kanımı aldı gönderdiler acile öğleden sonra sonuç geldi 1212 veee gebeyim kızlar kendi doktorumu aradım cmrtesi gel keseyi görelim ona göre iğnelere başlıycam dedi allah hepinize nasip etsin inşallah
sağol bitanemmm..inşallah seninde bu günlerini yaşarızbu arada makbercim tebrik ederim şekerim allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin inşallah
sağol bitanemmmm darısı başınıza inşallah...seninde kandilin mübarek olsuncanım kızımız geliyomuş hayırlısıyla gözünaydın.kandilin mübarek olsun öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?