"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makber deme be ayy çok sevindim cicim ya inşallah sağlıkla kucağına alırsın kızını ay bende kız istiyom ya kucağıma alıp kızım diyeyim istiyorum RABBıM bu sevincini daim eylesin hayırlı bi evlat olsun...

derincim sanki kalbimi okudun tatlım..
ben uymazlık yapmıyorum okuyalım ama diyorum sayı olmasın sayısız okuyalım okuyalım cuma günü toplanalım burada bağışlayalım, sonra yasin suresini okuruz çünki yasin sureside kur anın kalbidir ya kalplerimiz ferahlar onuda hafta içi okuyabildiğimiz kadar okuruz,öteki hafta cuma günü bağışlarız okunan selalarla..
şimdi aramızda kuranı kerim okumasını bilmeyen oalabilr cuma günü burada olmayanlarda olabilir hiç üzülmeyelim çünki kalplerimiz bir tüm isteyen kardeşlerimiz diye bağışlarsak dünyanın öteki yarısında olan kardeşlerimizde dualarımızdan nasiplenir..
diye düşünüyorum haa sakın bilmişlik yaptığımı sanmayın RABBıM dularımız kabul eylesin bu güzel gecede...

MAKBUŞUMM ay canım inanılmaz sevindim demek kızımız geliyo .sağlıkla sıhhatle inşallah .biliyomusun ilk defa yanıldım .herkesinkini bilirdim sende yanıldım tatlım.hayırlısı inşallah.öpüyorum seni...

arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar buakşam gelemem .duanızda unutmayın beni .benim dualarımda olucaksınız .
tefriciye konusunda herkesin görüşüne saygı duyuyorum ve bu konuyu burda kapatmak istiyorum.yanlış anlamayın kimseye kırılmadım .bu işin gönülden olması gerektiğini hepimiz biliyoruz .artık herkes kendi gönlüne göre bişeyler yapsın .yine söylüyorum kırılmadım .umarım rabbim duası makbul ve kabul olan kullarından eyler.hepinizi öpüyorum..

kandiliniz mübarek olsun kızlar rabbim hepinizin hayırlı dualarını kabul etsin bu arada sizlere bir haberim var canlar söz verdiğim gibi ilk size söylüyorum bu ay adetim 5 gün gecikmişti bide çok hastalandım bu hafta affedersiniz hem ishal oldum hem de çok bulantım oldu işede gidemedim doğru düzgün bugün bizim hemşirelerden biri ısrar etti kan testi yaptır diye hemen anestezi doktoru kanımı aldı gönderdiler acile öğleden sonra sonuç geldi 1212 veee gebeyim kızlar kendi doktorumu aradım cmrtesi gel keseyi görelim ona göre iğnelere başlıycam dedi allah hepinize nasip etsin inşallah

canım kızımız geliyomuş hayırlısıyla gözünaydın.kandilin mübarek olsun öpüyorum...

Tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin. Darısı tüm isteyenlerin başına .ALLAHIM mübarek gecede dualarımızı kabul etsin... AMİNNN

maşallah bu kaçıncı hamile arkadaşım tebrik ederim hayırlı olsun darısı bizlere...

Tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin. Darısı tüm isteyenlerin başına .ALLAHIM mübarek gecede dualarımızı kabul etsin... AMİNNN

teşekkür ederim canım rabbim hepinize nasip etsin inşşşallah işin sırrı takmamak valla ben artık umudumu yitirmeye başlamıştım ama meleğim geldi yani inşallah keseyide görürüm

bitanemm telde konuştuk zatenn:))çok tebrik ederim Allahım gönlündekini verdi sanırsam:Ç))çok öptüm canım benim görüşürüz.Şeniz
evet canım konuştuk yaa bilmiyorum ki son zamanlar sadece içimden hep kız diye geçiyordu ama hep hayırlısını diledim sağlıklı olsun yeter
ay bitanem çok sağol Rabbim tez zamanda sanada senin gibi şeker bi bebiş nasip etsin inşallahh
sağol ebroşumm ya inanmazsın ailem dahil herkes erkek olucak diyordu ama hepsi yanıldı :)) 20.haftanın içindeyiz acaba yanlış görümüş ihtimali olurmu çoğu kişi belli olmaz diyor kafam karıştı..birde martın 13üne randevumuz var 3 boyutlu ultrasonda bakıcaz
ah canımm inanmıyorum ne güzel haber bu yaa Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bu mübarek gecede onu sana bağışlasın inşallahh
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bu arada makbercim tebrik ederim şekerim allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin inşallah
sağol bitanemmm..inşallah seninde bu günlerini yaşarız
canım kızımız geliyomuş hayırlısıyla gözünaydın.kandilin mübarek olsun öpüyorum...
sağol bitanemmmm darısı başınıza inşallah...seninde kandilin mübarek olsun

kızlar ben geldim becerebildiğim kadar okudum duamı Allahım kabul etsin..hepiniz için yürekten dualar ettim..birtek bebiş için değil her derdiniz için..her neyse biraz buralardayım gelirseniz iki laflarız

ne demek bitanemm artık aile olduk burda hepiniz benim kardeşim ablalarımsınız sadece bu kadarını yapabiliyorum uzaktan

makbercim ÖMÜRÜMÜZ geliyormuşşş ne güzel kız bebekler daha bi tatlı oluyo allah sağlıcakla<kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…