"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

slm kızlar kandılınızı mübareklemek ıcın gırdın umarım bütün dualarınız gercek olur
esencıgım tebrık ederım cnm allah analı babalı büyütsün
makberım kızın olucakmıs ay sana benzesın cok güzel olur anasının kızı masallah
benım cıkmam lazım kızlar cok yorgunum kendınıze ıyı bakın

bu arada bu saate kadar hastanede görümcemin yanındaydım doğumuna 1 ay 12 gün var ama bebiş gelmek istedi heralde sancılar başladı iğne-serum-ilaç vererek doğumu ertelemeye çalışıyolar 3 gün hastanede yatıcak sadece tuvalete kalkacak ayyy iş hamile kalmaklada bitmiyo bütün hamilelere zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim

makbercim ÖMÜRÜMÜZ geliyormuşşş ne güzel kız bebekler daha bi tatlı oluyo allah sağlıcakla<kucağına almayıda nasip etsin inşallah
amin canım benimm..evet bitanem ömürümüz geliyor hayırlısıyla haklısın kız bebişler daha bi ayrı oluyor
sağol riçimm inşallah bana benzesin Allah biliyor ya selimin tarafına benzesin istemiyorum

kızlar bende kaçıyorum uyku bastırdı yine hepinize hayırlı geceler diliyorum yarın görüşürüz inşallah

ayyyy ben hamilemiyim:)canım günüm bersucum allah söyletti herhalde inşallah canım.bu arada bende dua okumaya çalışırım.elimden geldiğince yaparım kızlar.makbercim gözün aydın canım demek kız yiğenimiz geliyorrr ayyy ne mutlu sana.ebrarcım dediğim gibi bak kalbini ferah tut birşey çıkmaz.derinim özlettin kendini kız hamile olabilirsin valla:)günüm senide çok özledik bu arada kızlar lütfen bebek olayından vazgeçtik lafını duymayayım sizden yaaa.allah eninde sonunda hepimizin kucağını dolduracak.en azından rahmimiz var doğurganlık organımız var.20 yaşında rahmi alınan kızlar ne yapsın.onların umudu bile yok lütfen canlarım umutsuz olmayın şu kandil günü allahım hepimize versin

ilk günaydın benden olsun kızlaaaarrr....
cumanız mübarek olsun herşey dilediğinizce olsuuunn..
makber kızının ismini ömürmü koyacan kıss eğer öyle ise güzel bi isim :)

günaydın güzeller hepinizin cuması mübarek duaları kabul olsun inşallahh...
masalcım sağol bitanem darısı başına :))
nurcum evet ilk bebeğimi kaybettikten sonra dedimki hep 2.bebeğimin adı kız yada erkek olsun ömür olucak..tabi 2 isimli olucak benden başkası kabul etmedi ömür ismini :))

makber gözün aydın cnm

makber kızınız olacakmış darısı bizlere... hayırlısıyla kucağınızada alırsınız inş...

tefriciye okudum dün 115 tane bugün evde yokum okuyamam hiç sanırım

makbuş gözün aydın sağlıklı sıhhatli alırsın bebeğini kucağına inşallah..

benimki de kız
bayanssulusmile

makber kızınız olacakmış darısı bizlere... hayırlısıyla kucağınızada alırsınız inş...

sağol canım aminn..darısı tez zamanda sizlere
makbuş gözün aydın sağlıklı sıhhatli alırsın bebeğini kucağına inşallah..

benimki de kız bayanssulusmile
sağol tatlım sende sağlıklı sıhatli kucağına alırsın inşallah..uzun zamandır uğramıyosun nasılsın bakalım

esencıgım dün senın ıcın halay cekemedım acele cıktım masallah topıgımıze :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

ıcını rahat tut cnm bu bebegını saglıcakla kucagına alıcaksın allahın ıznıyle dualarımız senınlea.s.

kızlar ben kacıyorum sımdılık gökcem asagıda görünüyosun gecmısemı daldın tatlı hamıs kendıne ıyı bak cnm benım:1hug:

canım gözün aydın inş rabbim tamamına erdirir çok sevindim inş keseyide görürsün canım
ayyy datlum bizim minik yegen kızmış hemi ay hadi gözün aydın en sonunda minik gösterdi kendini ama test sonucuna üzülme yaa inş saglıklıdır yegenimiz
canım inş rabbim sanada tez zamanda bi bebek nasip eyler hayırlısı ile hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan

canım tefriciye okumuşsun agzına saglık sen dr gitcektin napptın gittin canım herşey yolunda mı?
kızlar ben kacıyorum sımdılık gökcem asagıda görünüyosun gecmısemı daldın tatlı hamıs kendıne ıyı bak cnm benım:1hug:

canım yaa ge.mişe bakkıyodum tefriciye olayına ama va<zgeçmişler sanırım sen nasılsınopuyorumnanaktan

gökçe gittim salı günü herşey yolunda çok şükür
sen nezman gidecen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…