amin canım benimm..evet bitanem ömürümüz geliyor hayırlısıyla haklısın kız bebişler daha bi ayrı oluyormakbercim ÖMÜRÜMÜZ geliyormuşşş ne güzel kız bebekler daha bi tatlı oluyo allah sağlıcakla<kucağına almayıda nasip etsin inşallah
sağol riçimm inşallah bana benzesin Allah biliyor ya selimin tarafına benzesin istemiyorumslm kızlar kandılınızı mübareklemek ıcın gırdın umarım bütün dualarınız gercek olur
esencıgım tebrık ederım cnm allah analı babalı büyütsün
makberım kızın olucakmıs ay sana benzesın cok güzel olur anasının kızı masallah
benım cıkmam lazım kızlar cok yorgunum kendınıze ıyı bakın
günaydın güzeller hepinizin cuması mübarek duaları kabul olsun inşallahh...
masalcım sağol bitanem darısı başına :))
nurcum evet ilk bebeğimi kaybettikten sonra dedimki hep 2.bebeğimin adı kız yada erkek olsun ömür olucak..tabi 2 isimli olucak benden başkası kabul etmedi ömür ismini :))
sağol canım benimmopuyorumnanaktanmakber gözün aydın cnm
sağol canım aminn..darısı tez zamanda sizleremakber kızınız olacakmış darısı bizlere... hayırlısıyla kucağınızada alırsınız inş...
tefriciye okudum dün 115 tane bugün evde yokum okuyamam hiç sanırım
sağol tatlım sende sağlıklı sıhatli kucağına alırsın inşallah..uzun zamandır uğramıyosun nasılsın bakalımmakbuş gözün aydın sağlıklı sıhhatli alırsın bebeğini kucağına inşallah..
benimki de kız bayanssulusmile
makber kızınız olacakmış darısı bizlere... hayırlısıyla kucağınızada alırsınız inş...
canım gözün aydın inş rabbim tamamına erdirir çok sevindim inş keseyide görürsün canımkandiliniz mübarek olsun kızlar rabbim hepinizin hayırlı dualarını kabul etsin bu arada sizlere bir haberim var canlar söz verdiğim gibi ilk size söylüyorum bu ay adetim 5 gün gecikmişti bide çok hastalandım bu hafta affedersiniz hem ishal oldum hem de çok bulantım oldu işede gidemedim doğru düzgün bugün bizim hemşirelerden biri ısrar etti kan testi yaptır diye hemen anestezi doktoru kanımı aldı gönderdiler acile öğleden sonra sonuç geldi 1212 veee gebeyim kızlar kendi doktorumu aradım cmrtesi gel keseyi görelim ona göre iğnelere başlıycam dedi allah hepinize nasip etsin inşallah
ayyy datlum bizim minik yegen kızmış hemi ay hadi gözün aydın en sonunda minik gösterdi kendini ama test sonucuna üzülme yaa inş saglıklıdır yegenimizselam güzeller ben geldim hastaneden direk eve gelmedik yemek yedirdi kociş..neyse sadete geliyim test sonucunda biraz canım sıkıldı risk 400/1 çıktı doktor ikili test güzel çıktığı için bunu problem saymıyorum şayet 100lerde çıksaydı amniyosentez yapılırdı dedi...ayrıca cinsiyetinide gösterdi hayırlısıyla kızımız oluyor teyzeleri :))) inşallah sonradan değişmez ama doktor kesin gözüyle baktı..neyse ben kaçıyorum biraz başım dönüyor acık dinlenip kuran okucam öpüyorum sizleri kocaman
canım inş rabbim sanada tez zamanda bi bebek nasip eyler hayırlısı ile hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktanselamlar arkadaşlar nasılsınız ben aranıza YENİ KATILDIM bu ara kandiliniz mübarek olsun allahım bütün dualarınıza inşallah en yakın zamanda kabul eder benim içinde dua edin arkadaşlar benim 4 yıldır bebeğim olmuyor ilk olmuştu onuda düşürdüm artık çok istiyorum olmasına allahım inşallah olur en yakın zamanda hepimizin bi bebek patlaması yaşarız
canım tefriciye okumuşsun agzına saglık sen dr gitcektin napptın gittin canım herşey yolunda mı?makber kızınız olacakmış darısı bizlere... hayırlısıyla kucağınızada alırsınız inş...
kızlar ben kacıyorum sımdılık gökcem asagıda görünüyosun gecmısemı daldın tatlı hamıs kendıne ıyı bak cnm benım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?