"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım tebrik ederim çok sevindim inanki rabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşallah.darısı bizlere..:Saruboceq:

nevincim bende ayın 4 ünde gidicem orhan beye
senin içinde çok sevindim maşallah canım rabbim saglıkla dünyaya gelmesini nasip etsin kısmet olursa hangi aya den geliyo dogumu?

hayırlı cumalar olsun kızlar rabbim dualarımızı kabul eylesin inşşşş
ebroşum hoşgeldin da<tluş nabersin benimde kociş geldi yemegini yiyo bakim dedim

benim kontrol 9unda senden beş gün sonra denk gelseydik ii olurdu :))
eylül 18 şimdilik geçmiyor anacım günler :)))
sende kalp atışlarını duyacan inş.

esensedayı bende tbrk ediyorum güzel bir gebelik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına alır
tedaviylemi oldu acaba

nevin sendemi hamilesin ne güzel hayırlı olsun.
seval burda olacaktı şimdi canım benim inş birdahaki uğramasında hamile olduğunu söyler zemuszemus

aa gidiyonmu ebroşum kolay gelsin canım kib öpüyorum seni
nuruncum hoşgeldin datlum bende iyiyim saol sen nasılsın cnım

evet gökcem gidiyorum işlerim var dışarı çıkıcam.görüşmek üzere..öptüm bende tatlışımmm

saol gökcem iyiyim çok şükür sen nasılsın miniş iyimi?
iyiyim datlum yaa< bildigin gibi evdeyim işte geldim bende kaynanamda burda oturup duruyoz canım
evet yaa 9 u olsa iyi olurdu tanışırdıkta hem neyse kısmet belki karşılarşırız bigün ay senin dogum eylül desene kız olursa artık eylül koyarsın :)
nevin sendemi hamilesin ne güzel hayırlı olsun.
seval burda olacaktı şimdi canım benim inş birdahaki uğramasında hamile olduğunu söyler zemuszemus

demi yaa seval gelmez oldu geldiginde belki oda hamişim der inşşşşşşşş

gökçecim aile var bi tane eylülümüz yetr bi cadııı
bakalım artık hayırlısı 12. haftada gösterirse tahmin edilioyrmuş ya :))

gökçe iyiyim en nasılsın kız aşermeye başladınmı doğum tarihi ne zaman ??

canım şimdilik aşerme yok canım yemek yemek istemiyo yiyincede fazla yersinde karnında bulantı gibi olurya ondan oluyo canım hayırlısı ile kalp atışını duysam daha çok rahatlıyıcam inş saglıkla devam ederse ekim 16 gibi dogum olur ca<nım
ebroşum güle güle datlum kibolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…