kandiliniz mübarek olsun kızlar rabbim hepinizin hayırlı dualarını kabul etsin bu arada sizlere bir haberim var canlar söz verdiğim gibi ilk size söylüyorum bu ay adetim 5 gün gecikmişti bide çok hastalandım bu hafta affedersiniz hem ishal oldum hem de çok bulantım oldu işede gidemedim doğru düzgün bugün bizim hemşirelerden biri ısrar etti kan testi yaptır diye hemen anestezi doktoru kanımı aldı gönderdiler acile öğleden sonra sonuç geldi 1212 veee gebeyim kızlar kendi doktorumu aradım cmrtesi gel keseyi görelim ona göre iğnelere başlıycam dedi allah hepinize nasip etsin inşallah
saol nurcum ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?
iyiyim datlum yaa< bildigin gibi evdeyim işte geldim bende kaynanamda burda oturup duruyoz canımsaol gökcem iyiyim çok şükür sen nasılsın miniş iyimi?
evet yaa 9 u olsa iyi olurdu tanışırdıkta hem neyse kısmet belki karşılarşırız bigün ay senin dogum eylül desene kız olursa artık eylül koyarsın :)benim kontrol 9unda senden beş gün sonra denk gelseydik ii olurdu :))
eylül 18 şimdilik geçmiyor anacım günler :)))
sende kalp atışlarını duyacan inş.
esensedayı bende tbrk ediyorum güzel bir gebelik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına alır
tedaviylemi oldu acaba
nevin sendemi hamilesin ne güzel hayırlı olsun.
seval burda olacaktı şimdi canım benim inş birdahaki uğramasında hamile olduğunu söyler zemuszemus
gökçe iyiyim en nasılsın kız aşermeye başladınmı doğum tarihi ne zaman ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?