evet cnm çıkıyom birazdan alırsam yapıcam bakalım :))öptüm fıstıgım.opuyorumnanaktan
canım bende yumurtlama takibine başlamıştım bu ay.doktor iki defa çagırdı sonra çagırmadı.adet olunca gelicen klomene başlıcaz yumurtlama yok dedi..bende bişy anlamadım yani niye böyle yaptı bilmiyorum...adet de olmadım daha zaten olursam klomen içicem...
valla canım bende mide bulantısı falan oluyor ama pkoyla alakalı oldugunu düşünmüyorum canım.tansiyonum da arada düşer..belki de ilgisi vardır bilemicem ama doktor böyle bi etkisi oldugunu söylemedi hi..pkonun olumsuz etkileri tüylenme,sivilcelenme ve kilo oluyor tatlım..belki de hamilesindir ondan oluyodur kısss:))ama beni sorma testle sürekli çift çizgi hala yumurtluyom galiba:roflol:
valla bu yumurta takibi olmasa yumurtanın küçülüp kist olduğunu bilmesem kesin hamileyim diycem hiç böyle olmazdı ohaoldumsmile bende şükür olsun sivilcelenme kilo falan yok 53, 54 kilo falanım bilmiyorum valla kesin bu tarz belirtileri var bu hastalığın bilmiyor doktorlar bu işi kaydirigubbakcemile3
al da gel kız valla bakalım ne çıkıcak inşallah çift çizgi çıkar kızz valla benim hislerim çok kuvvetlidir bu sefer senin bebişin var gibi hissediyorum alkisalkisalkis
valla bu yumurta takibi olmasa yumurtanın küçülüp kist olduğunu bilmesem kesin hamileyim diycem hiç böyle olmazdı ohaoldumsmile bende şükür olsun sivilcelenme kilo falan yok 53, 54 kilo falanım bilmiyorum valla kesin bu tarz belirtileri var bu hastalığın bilmiyor doktorlar bu işi kaydirigubbakcemile3
al da gel kız valla bakalım ne çıkıcak inşallah çift çizgi çıkar kızz valla benim hislerim çok kuvvetlidir bu sefer senin bebişin var gibi hissediyorum alkisalkisalkis
sekerım bende ne hıssedıyorsun
adetım 6 gun gectı testler negatıf cıkıo
ıkı gun once yaptımda ole cıktı ne dıyorsun
selam tuniş...eve geldim acele edip hemen yaptım..hata yaptım yine yaaa...negatif çıktı.afedersin idrarım su gibiydi varsada çıkmaz ki böyle...sabahı bekleyemedim yine offff...Allahtan iki tane aldım test..bi ara onu da yaparımkaydirigubbakcemile3
sekerım bende ne hıssedıyorsun
adetım 6 gun gectı testler negatıf cıkıo
ıkı gun once yaptımda ole cıktı ne dıyorsun
semoşum hadi gözün aydın belli oldu demek günün ayy ben senden de heyecanlıyım canım yiğenlerimi görmek için sabırsızlanıyorum hayırlısıyla sağ salim doğarlar inşallahŞenizselam vericem ama kimsecikler yokk anamm
senacım dualarım seninle herşey yolunda gider inşş miniklerin bu defa gelip konacak bedenineee
bugün dr gittim gökçe ve nevinle görüştük çoook güzel bi gündüyaaa
bütün kk nın kızları bizim topikte ki kadar güzel ve tatlılar mı acacbaaa
derinim acala etme yafff az daha sabret testiçin
makbuşum sen nasılsın canımmm
kızlar dr kontrolunde herşey yolundaydı allaha şükürrr ayın 18 veya 20 si sezeryan günüm bana dua edin sizlerde benim dualarımdasaınız
canım benim senden de Allah razı olsun.slm güzeller hepinizden allah razı olsun güzel dilekleriniz için rabbim inş tüm arkadaşlarıma da aynı duyguyu yaşamayı nasip eder inşşşşşş hayırlısı ile amin..
derinim test yapmışsın delü bacım benim nie vakitsiz yaptın yaa sabah yapsan yaaa acele etme az daha bekle inş pozitif e dönücek o testler inşşş
senacım valla nevinle semoşla görüştük nevin öpücügünü verdi valla bi an ordasın die sandım sordum megerse sen söylemişsin inş yarın herşey yolunda gider canım allah gönlüne göre verir inşşş
anammm anammmmmmakannehirdogum günü geldi çattı ayyy Allahım bi solukta kurtarsın hayatım yaa.sag salim minişlerini kucaklatsın rabbim...selam vericem ama kimsecikler yokk anamm
senacım dualarım seninle herşey yolunda gider inşş miniklerin bu defa gelip konacak bedenineee
kızlar dr kontrolunde herşey yolundaydı allaha şükürrr ayın 18 veya 20 si sezeryan günüm bana dua edin sizlerde benim dualarımdasaınız
oyy makbuşum kıyamam sana yaa geçmiş olsun bitanem..ya kızlar geldim ama fazla kalamıcam akşama doğru bi baş ağrısı tuttu geçmek bilmiyor aksine dahada şiddetleniyor..bide yetmezmiş gibi tansiyonum düştü başımda dönüyor off ne oluyorsa anlamadım(( aşı yerimde cabası kolum şiş dokunamıyorum bilem..hele bi sağ sağlim doğsunda hanımefendi ben sorarım ona bunların hesabını :))
canım negüzel yaa rabbim sağlıklı ömür nasip etsin minişe .sende çok güzel bir duyguya tanıklık etmişsin darısı sana inşallah bitanem.selam kızlarrrrr
gökçem inşallah yarın o en güzel melodiyi duyacaksınnnn bebişinin pıt pıtları karşısında göz yaşlarına boğulacaksın demedi deme allahın izniyle dualarım seninle canımmmm
bende az önce bir mucizenin doğuşuna tanıklık ettim görümcem hala hastanede onu ziyarete gitmiştim orada bi dr tanıdığımıza hep diyodum beni bi ameliyata sok çok merak ediyom diye beni hastanede görünce gel sezeryan ameliyatına girelim dedi, ayyyy çok şahaneydi o bebeğin gözünü açmadan ağlaması aynı heykel gibi gri renkte vücuduuu çok tatlıydı maaşallah oğlandı bebekkk sezeryanda baya kolaymış yarım saatte herşey oldu bitti valla allahım tüm hamileleri tam vaktinde hayırlı doğumlar nasip et ve benim gibi bebek hasretiyle yananların ateşini söndürrrr bizlere sağlıklı bebekler nasip eyle ya rabbimmmm.....aminnnnnn
masalım gelmemiştir umarım kırmızılar hakkında hayırlısı olsun inşallah tatlış.öptümmmEVET CANIM NÖBETTEYİM YARIN egly günüm işte olup biran önce diğer aya bakalım değilmi?hadi kuzum sen yat dinlen ii geceler
senam dualarım seninle inşallah sıkı sıkı tutunur minişler rabbim yüzünü güldürsün canım arkadaşım..canlarım benim yarın transferim var benim için dua edin olur mu...sizden başka kimsenin haberi yok dolayısıyla bana dua edecek tek siz varsınız...
derinim saol yaa ben takıldım sana bilirim unutmazsın.eşim iyi şükürler olsun.haydi lililililililii yarrr haydi lilililililili yaarrrrrsırnaşık şey ay içimden geldi nedense yafff..
kıslarrr hepinizi çok özledim...opuyorumnanaktan
kahvaltımızı ettik bende 5 dk yazayım dedim.
makbuşum canım benim kolun iyidir inşallah biraz..dün kaldıramıyom diyordun..kalp atışlarını da duydun yeniden ohh hadi gözünaydınbebişkomuz çokkkk tatlı olcak aynı senin gibiŞeniz
gökçemmmm kızzz datlu hamışşşşŞenizsende bugün 2 de gidicektin galiba..hadi bakalım cano inşallah duyucan pıt pıtları..ay ne çok seviniyorum bi bilsen cnm..az önce okurken eşime dedim.bi arkadasımız daha hamile diye..hadi bakalım diyo:)))hayırlısıyla saglıcakla gelsin miniş canoŞeniz
ebuşş canım benim yaa unutur muyum hiç...o yazıyı yazdım çıktım okumadan başka bişeyi..inan görmedim bende seni çokkkk özledim canım arkadasım benim..msn de kaynatırız artık hepbirlikte..nasılsın bu arada?eşin nasıl oldu canım?konusamadık detaylı
riçimm fıstıgım benim noldu sana yaaa(( konuşamıyoruz ki hiç..karşılaşamadıkda..söz vermiyim ama bu gece gelebilirsem msn e gelicem sende gel cnm konuşuruz.çok öptüm seniŞeniz
kızz bersummm ay ne karısın yaaaasırnaşık şeyherşey aklıma gelirdi de bizim delü bersunun sezeryan doguma girecegi gelmezdisırnaşık şeyne müthiş dimi..ben hiç girmedim ama nette izlemiştim..sen yakınen görmüşsün ıyyyy ama karnını kesiyolar yaff nasıl dayandın o görüntüyebilmiyorumkismileama herşey bi yana inşallah rabbim tez zamanda sanada ve isteyen herkese hayırlı saglıklı hamilelikler verir..inşallah bigün burada kendi dogum hikayeni anlatıcan hayatımŞeniz
masalımmmm napıyosun canım bende özledim seni kızzz:))gece arkadasımızŞenizdaha iyisin inşallah.şimdi tedavi durumu ne aşamada?
nurcum seni de unutmadım..ama sende fazla giremiyosun sanırım..nasılsın canım hayat nasıl gidiyo?öptüm senide.Şeniz
aramıza yeni katılanlar var sanırım..ismi gelmedi aklıma elazıglı bir arkadastı hoşgelmişsin canımopuyorumnanaktanbirde azize vardı sende hoşgelmişsin...ama azize tnıdık geldi banabilmiyorumkismile
bi ara sevalim de ugramış canım yaa o neler yapıyo Allah bilir..Allah yardımcısı olsun.:Saruboceq:
ay inşallah unuttugum olmamıştır..tabiki çok kız vaar topicte ama insanın bi anda aklına gelmiyo inanın...yada şöyle oluyor..sürekli aklımda biri varsa bile yazarken unutabiliyorum nedensebilmiyorumkismile
kızlar adetim 10 gün geçmiş durumda yineboshayallersmilebakalım martın 10 una kadar beklicem sonrada test yaparım:)))başladı test serüvenlerim:lepi:
oyy canoo ne çok sevindim şükürler olsun .rabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşallah.düntyyanın engüzel sesi olsa gerek.öpüyorum seni ve minişimi..kızlar ben geldimmmmmmmmmmm
dr agitim erken aldı dr beni çok şükür kalp atışlarınıduyduk içim daha çok rahatladı dua eden herkesten allah razı olsun inş rabbim bebegi olmayan arkadaşlarıma tez zamanda nasip eder bu duyguyu yaşamayı amin.. hamişlerede hayırlısı ile kucagına almayı nasip eder inşşşş
derinim pc açılmış datlum sevindim yaa muhabbet ederiz artık demek kocişe de söyledin hee sagolsun oda darıs başınıza inşşş
senacım transfer yarınmış hadi şimdiden allah yardımcın olsun inş minigin sene olur dualarım seninle canım
geldim datlum ama siz yoksunuz.gerçi bugün çok yoğunbir gündü uğruyamadım.misafirlerim vardıda..senammm ben gene geldim kıss...ya daha öncede açıklk getirmiştim bu konuya çevrimdışı gösteriyorum bazen ama nedeni ikidebirde kalkıyorum işim oluyor..buradyım ve yazmıyorum sanılmasın diye...
ebroşta gelmedi yaa((
nevincim selamlaşmadık hiç..geri sayfalarda hoşgeldin demiştim tekrardan hoşgelmişsin.ve de hamilesin sanırım:)
richim sen nasıl oldun tatlış.daha iyisin inşallah çok öptüm ...slm kızlar kımse yok ama selamımı verım dedım
senacıgım hayırlı ugurlu olsun cnm dualarımız senınle umarım bebişin sıkı sıkı tutunut cnm sana
gökcem cok sevındım hayırlı olsun cnm
derınım testmı yapcan yap kız negüzel hadı merakla beklıyorum ınsallah görürsün cnm cıft cızgıyı
ebrosum bersum makbusum nurum nevıncıgım ......adını saymadıgım dıger kızlar kendınıze dıkkat edın öptüm hepınızıde
ayy semoşum demek belli oldu hadi hayırlısı yaa bende heyecanlandım şimdi.sağlıkla doğar minişlerin inşallah.hep dualarımdasın canım sende bizi unutma..selam vericem ama kimsecikler yokk anamm
ya kızlar geldim ama fazla kalamıcam akşama doğru bi baş ağrısı tuttu geçmek bilmiyor aksine dahada şiddetleniyor..bide yetmezmiş gibi tansiyonum düştü başımda dönüyor off ne oluyorsa anlamadım(( aşı yerimde cabası kolum şiş dokunamıyorum bilem..hele bi sağ sağlim doğsunda hanımefendi ben sorarım ona bunların hesabını :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?