"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

valla bu yumurta takibi olmasa yumurtanın küçülüp kist olduğunu bilmesem kesin hamileyim diycem hiç böyle olmazdı ohaoldumsmile bende şükür olsun sivilcelenme kilo falan yok 53, 54 kilo falanım bilmiyorum valla kesin bu tarz belirtileri var bu hastalığın bilmiyor doktorlar bu işi kaydirigubbakcemile3

al da gel kız valla bakalım ne çıkıcak inşallah çift çizgi çıkar kızz valla benim hislerim çok kuvvetlidir bu sefer senin bebişin var gibi hissediyorum alkisalkisalkis

sekerım bende ne hıssedıyorsun

adetım 6 gun gectı testler negatıf cıkıo

ıkı gun once yaptımda ole cıktı ne dıyorsun

selam tuniş...eve geldim acele edip hemen yaptım..hata yaptım yine yaaa...negatif çıktı.afedersin idrarım su gibiydi varsada çıkmaz ki böyle...sabahı bekleyemedim yine offff...Allahtan iki tane aldım test..bi ara onu da yaparımkaydirigubbakcemile3

sekerım bende ne hıssedıyorsun

adetım 6 gun gectı testler negatıf cıkıo

ıkı gun once yaptımda ole cıktı ne dıyorsun

anam medyuma dönermiişim benn hhahaha sırnaşık şey
kızz bazen öyle hissediyorum çıkıyor ama her düşündüğüm ne olucak bilemiyorum öyle olsaydı sayısal lotoda ne çıkıcak diye düşünürdüm o olmadı ne zaman yumurtlayacağımı hissetseydim tam süper olurdu alkisalkisalkis :roflol:
allahın izniyle olur canım bu ay olmadı öbür ay allahın izniyle bebişine kavuşursun canım :Saruboceq: ama bir kaç gün daha olmazsan mutlaka doktora git canım biliyorsun kan testi daha kesin sonuç veriyor

hıımm anladım canım sende bendensin bende aynı şekilde dayanamayıp hemen yapıyorum kaydirigubbakcemile3 sabah dene garanti olsun.

slm güzeller hepinizden allah razı olsun güzel dilekleriniz için rabbim inş tüm arkadaşlarıma da aynı duyguyu yaşamayı nasip eder inşşşşşş hayırlısı ile amin..
derinim test yapmışsın delü bacım benim nie vakitsiz yaptın yaa sabah yapsan yaaa acele etme az daha bekle inş pozitif e dönücek o testler inşşş
senacım valla nevinle semoşla görüştük nevin öpücügünü verdi valla bi an ordasın die sandım sordum megerse sen söylemişsin inş yarın herşey yolunda gider canım allah gönlüne göre verir inşşş

selam vericem ama kimsecikler yokk anamm
senacım dualarım seninle herşey yolunda gider inşş miniklerin bu defa gelip konacak bedenineee
bugün dr gittim gökçe ve nevinle görüştük çoook güzel bi gündüyaaa
bütün kk nın kızları bizim topikte ki kadar güzel ve tatlılar mı acacbaaa
derinim acala etme yafff az daha sabret testiçin
makbuşum sen nasılsın canımmm
kızlar dr kontrolunde herşey yolundaydı allaha şükürrr ayın 18 veya 20 si sezeryan günüm bana dua edin sizlerde benim dualarımdasaınız

semoşum hadi gözün aydın belli oldu demek günün ayy ben senden de heyecanlıyım canım yiğenlerimi görmek için sabırsızlanıyorum hayırlısıyla sağ salim doğarlar inşallahŞeniz

ya kızlar geldim ama fazla kalamıcam akşama doğru bi baş ağrısı tuttu geçmek bilmiyor aksine dahada şiddetleniyor..bide yetmezmiş gibi tansiyonum düştü başımda dönüyor off ne oluyorsa anlamadım (( aşı yerimde cabası kolum şiş dokunamıyorum bilem..hele bi sağ sağlim doğsunda hanımefendi ben sorarım ona bunların hesabını :))

canım benim senden de Allah razı olsun.
valla salaklık ettim haa gökçem haklısınboshayallersmilebi görseydim idrarı su sanırdın bide alıp yaptım off ne manyagım yaa..ama açmıştım testi..3-5 saat bekletirsem bişey olmasın dedim hemen yapayım..halbuki ne olcaksa işte:))
anammm anammmmmmakannehirdogum günü geldi çattı ayyy Allahım bi solukta kurtarsın hayatım yaa.sag salim minişlerini kucaklatsın rabbim...
ay semoş sorma ya acele ettim hem ne acele..o elimdeki 4 tane testi de daha önce harcamıştım:roflol:
oyy makbuşum kıyamam sana yaa geçmiş olsun bitanem..
beni sorarsan bende bu akşam fenayım kıslar yaa..zor kalkıpta yazıyom.
bi baş dönmesi mide bulantısı sormayın..tüm kafam dügümcük olmuş gibi yaa hep agrı var.kussam rahatlıak gibiyim ama zorlada istifra etmek istemiyorum napcam bilmiyorum..tansiyonum düşmüş olabilirr offff...makbuş noliii bize kuzu yaaabilmiyorumkismile
ayy ben hamile miyim yoksammmmzemuszemus

selam hanımlar hepinize iyi geceler diliyorum.
ben şimdi çok güzel bir haber aldım onu söyleyim dedim.gebelik bölümüne bakarken bizim rapunzelin yazısını gördüm bi bakıyım dedim .baktımki balsuratımız hamişmiş.ay ne çok sevindim inanamadım rabbim tamamına erdirir inşallah .:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
yaa maşallah 2010 ne güzel geldi .rabbim hepimize nasip etsin..
şimdi geçmişe bakıp dönüyorum...

canım negüzel yaa rabbim sağlıklı ömür nasip etsin minişe .sende çok güzel bir duyguya tanıklık etmişsin darısı sana inşallah bitanem.
buarada görümcen nasıl?herşey yolunda inşallah..
EVET CANIM NÖBETTEYİM YARIN egly günüm işte olup biran önce diğer aya bakalım değilmi?hadi kuzum sen yat dinlen ii geceler
masalım gelmemiştir umarım kırmızılar hakkında hayırlısı olsun inşallah tatlış.öptümmm
canlarım benim yarın transferim var benim için dua edin olur mu...sizden başka kimsenin haberi yok dolayısıyla bana dua edecek tek siz varsınız...
senam dualarım seninle inşallah sıkı sıkı tutunur minişler rabbim yüzünü güldürsün canım arkadaşım..
derinim saol yaa ben takıldım sana bilirim unutmazsın.eşim iyi şükürler olsun.
senin kırmızılar gelmemiş benimde gelmedi cano boşver saldım çayıra mevlam kayıra.umrumdada değil zaten..
inşallah senin miniştendir cano.buarada testler hala pozitifmiş .çok ilginç yaa .dur bakalım bekleyip görelim inşallah..
oyy canoo ne çok sevindim şükürler olsun .rabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşallah.düntyyanın engüzel sesi olsa gerek.öpüyorum seni ve minişimi..
geldim datlum ama siz yoksunuz.gerçi bugün çok yoğunbir gündü uğruyamadım.misafirlerim vardıda..
richim sen nasıl oldun tatlış.daha iyisin inşallah çok öptüm ...
ayy semoşum demek belli oldu hadi hayırlısı yaa bende heyecanlandım şimdi.sağlıkla doğar minişlerin inşallah.hep dualarımdasın canım sende bizi unutma..

canım geçmiş olsun dikkat et kendine yoruldunmu niye tansiyonun düştüki.ayran iç cano tuzlu tuzlu..hadi öptüm senide..

ebrarım geldin mi cnm bende tam yatıyodum yatmadan bi bakayım dedim.
seninde gelmedi dimi ay dedigin gibi yaa salıverdik dimi:)gelirse gelirler gelmezselerde iyi olur:)))ama inş bu defa ikimizin de minişlerdendir ya:Saruboceq:evet testler hala aynı cnm şaşılacak bişey yani.bilmiyorumkismile
balımı biliyorum hamileymiş konuştum bugün msn de:)darısı bize.

derinim hayırlısı bitanem inşallah miniştendir.benim hiç ümidim yokda rabbim sana nasip etsin inşallah..
bende kaçıyorum bitanem iyi geceler.
balım içinde çok mutlu oldum yaa .gerçi galiba engeç ben duydum herkes tebrik etmiş bile .bilmiyorumkismile
hadi öptüm tatlım iyi uykular...

canım benim niye öyle diyosun yaa(Allah büyük..bak balkafada hiç beklemiyodu hatta hep dalga geçiyodu bebiş gelmezsen gelme diye:))inan bana ikimizde yaşıyacagız bu duyguları hepimiz daha dogrusu...yattın sen cano bende kaçam..hee bu arada dua konusunu kapamışsın sen cano ama ben bu aralar meryem suresini taktım kafaya hep onu okumak geliyor içimden...hem tefriciye hem onu belli sayılarda birbirimize okusak mı ne?bunu konuşalım istersen bi ara canım benim...iyi geceler ebrarım.

semacım nasılsın doğuma az kalmış canım allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin şimdi hazırlıklar son safhadadır. sezeryan nasıl olucak bu spinal olayına kafayı takmış durumdayım ben :uhm:

gokcecim cok sevindim canim, Allah saglikla dogumdan geldiginiz gunleri de yazmayi nasip etsin. rahat ol, keyfini cikar, Allah'a emanetsiniz.
derin ebrar rich nurun hadi garin bekliyoz sizi de.
semacim dogumuna az kalmis saglicakla gecicek her sey cok guzel olucak Insallah. bebislerimizin fotosunu gorecegiz.
makbuscum belki de asidan keyifiz oldun biraz Insallah daha iyisindir.
senam canimmmmmmmmm bugun tranferin varmis, bebislerin icindedir simdi daha da 9 aydan once cikmayacaklar ordan Insallah. dua ediyorum bir tanem.
kizlar herkese merhabalar bu arada askolsun hepinize sevilim farkli bir isimle gelmis bana kimse haber bile vermedi tesaduf farkettim!!! biliyorsunuzki icinizde en cok ben sevil sevil diye tutturmustum daha gecen gun yine ne oldu bu kiza ya die dusundum de bakinca caktim. direk unutulmusum demek formda.
ama sevilll sende sopaliksin haa uc ay sonra gelion doguma girerken biraktik seni.insan ne yapar ne eder bir kez girip iyiyim sonra gelicem der, nasil bir rahatlikkkkkkkkk yowwwwww, essek basiyiz burda demekki, merak eden de kabahat der gb davranisin.
neyseki iyisiniz cok sukur her sey yolunda, oglusunla cok saglikli uzun omurler Insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…