canım kolay gelsin sana.ne işlerin var kız temizlik mi yapıyon.öptüm canım.Şenizcanlarım
giremiyom
çok
işlerim
var
kılavyem
bozulmuş
boşluk
bırakmıyor
uzun
yazamıcam
allaha
emanet
olun...
yok hayatım tekrarlamadım..martın 10 unun bekliyorum.10 u bi geçsin de...yanlız dün ovulasyon testini yaptım yine,ilk defa çok açık silik çizgi çıktı..öbürleri koyuydu hep.demekki yumurtlama bitti artıkakannehirselam tatlışlar hepiniz iyisinizdir inşallah.dün hiç fırsatım olmadı giremedim.gerçi kimsede uğramamış.
hepinizi öpüyorum..
makbuşum geçmiş olsun canım inşallah endoskopide hiçbişey çıkmaz.rabbim şifa versin annene..
derinim testi tekrarladınmı?hayırlısı olur inşallah canom..öptümmm
gökcem uğramamışsın kaygana rahat bırakmıyo galiba.gerçi çok pc başında oturma minişe zararlı biliyosun.öpüyorum senide.
günüm uğramışsın valla nediyim rabbim nezaman nasip ettiyse artık biz senden haber bekliyoruz canım.buarada unutmak filan demişsin olurmu öyle şey yaa..aklinialirimsmile
bersum uğramamışsın sende yoğunsun tabi buara .görümcen iyidir inşallah çok öptüm senide..
richim senide öpüyorum özledim şeker..
nurcum yokluğun belli biran önce yaptır pcyi...öptümmm
hanımlar görüşürüz öptüm hepinizi..
yapma yaanegatıf kızlar kandaaaaaaaa
oyy cnm ya miden başladı dimek...dikkat et gökçem kendine.çok öpüyorum seniopuyorumnanaktankızlar mrb nasılsınız dün gelemedim midem kötüydü biraz o yüzden zaten kocişte pc de çok durmamı istemiyorr
günüm çok saol canım inş rabbim bana kucagıma almayı sana ve isteyen herkese de tez zamanda bebegini yollar canım kib
nuruncum sen nasılsın pc olmadı mı da<ha yaa kib
mızmızcım üzülme canım vakit zaman dolmadıkça gelmiyo bebek inş tez zamanda gelir canım minigin
slm kızlar nasılsınız ben geldim hepinizi çok özledim uzun zaman dır giremiyordum yeni eve taşındım ve yeni tedaviye başladım polikistik over olduğum ortaya çıktı ve aşılamaya karar verildi yarın iğnelere başlıyorum allahın izniylede 16mart akşam 5te aşılamam yapılacak bana dua edin çok borcun içindeyken ortaya çıktı bu tedavi rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın isteyen herkeze versin kimsenin kucağını boş bırakmasın
canım ben daha önce 4defa kalomen denemiştim işe yaramamıştı 2ayda kalçadan iğneyle denedim oda olmadı şimdi yine menegon verdi kalçadan yapılacam 2tane çatlatma iğnesi olacam ve adetin 14.günü aşılama yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?