"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

Kızlarrrrrrrrrr ne olur allah rızası ıcın dua ıstıyorum kımın gonlunden ne koparsa yarın kan testı yaptırmya gıtcem offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

mızmızımm inşallah yarın o beklediğin haberi alırsın bitanemmm dualarımda olucaksın

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yaaa ne bu sessizlik oofffffff günüm sende uğramışsın canım iyisindir umarım

slm kızlar nasılsınız
günüm unutulurmusun sen hıc cnm benım hep aklımdasın ınankı sen ıyı ol yeter cnm
ebrarım ıyım cok sükür cnm sen nasılsın özledım senıde
mızmızım hadı ınsallah yrn sevınrısın nm benım dualarımız senınle
derın testı neyaptın cnm merakta kaldım
makbusum sen nasılsın umarım ıyısındır
semacıgım ay cok az kalmıs hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah cnm
ıtuana hakkakten kımse ugramamıs cnm sen neyapıyoun nasılsın
kızlar nerdesınız gece gece gırım dedım kımse yok kendınıze ıyı bakın

selam canlarım makbuşun dedigi gibi bu ne sessizlik yahubilmiyorumkismile

günnn canım benim..bak kızıcam he ne unutulması aşkolsun yaa((üzdün beni şimdi..alsanaalsanasmilekız sen sevili sorarken daha ugramamıştı degişik nickle...ugradıktan sonra sen görmüşsündür diye tekrar söylemek hiç aklıma gelmedi kuşum kısma nolur...bu topicte en son aklımdan çıkacak insanlardan birisin bunu biliyorsun..zaten üstümede alınmadımnaniknanik SENİ SEVİYORUM canım unutma...bende eskisi gibi çok giremiyom ki çok çok yazayım...

riçimm okumadın mı geçmişi fıstıkkım yaptım testi dün..ama çıkmadı..gerçi su gibi bi idrarla yaptım ama:)))

mızmızımmm hadi bakalım yarın büyük günü inşallahhhh pozitifi görücen tatlım..:Saruboceq:

ay kızlar yatmadan bakınayım dedim şok oldum ya.günüm ve riçim den başkası ugramamış...boshayallersmileneyse bende yatayım hepinizi çok öptüm görüşmek üzere.

günaydın güzeller bugünde açılış benden olsun..erken kalktım yine anneme gidicem bugün midesi için endoskopi yapılıcak yanında olıyım.akşam görüşürüz nasipse öpüldünüz

canlarım
giremiyom
çok
işlerim
var
kılavyem
bozulmuş
boşluk
bırakmıyor
uzun
yazamıcam
allaha
emanet
olun...

selam tatlışlar hepiniz iyisinizdir inşallah.dün hiç fırsatım olmadı giremedim.gerçi kimsede uğramamış.
hepinizi öpüyorum..
makbuşum geçmiş olsun canım inşallah endoskopide hiçbişey çıkmaz.rabbim şifa versin annene..
derinim testi tekrarladınmı?hayırlısı olur inşallah canom..öptümmm
gökcem uğramamışsın kaygana rahat bırakmıyo galiba.gerçi çok pc başında oturma minişe zararlı biliyosun.öpüyorum senide.
günüm uğramışsın valla nediyim rabbim nezaman nasip ettiyse artık biz senden haber bekliyoruz canım.buarada unutmak filan demişsin olurmu öyle şey yaa..aklinialirimsmile
bersum uğramamışsın sende yoğunsun tabi buara .görümcen iyidir inşallah çok öptüm senide..
richim senide öpüyorum özledim şeker..
nurcum yokluğun belli biran önce yaptır pcyi...öptümmm

hanımlar görüşürüz öptüm hepinizi..

kızlar mrb nasılsınız dün gelemedim midem kötüydü biraz o yüzden zaten kocişte pc de çok durmamı istemiyorr
günüm çok saol canım inş rabbim bana kucagıma almayı sana ve isteyen herkese de tez zamanda bebegini yollar canım kib
nuruncum sen nasılsın pc olmadı mı da<ha yaa kib
mızmızcım üzülme canım vakit zaman dolmadıkça gelmiyo bebek inş tez zamanda gelir canım minigin

slm kızlar nasılsınız ben geldim hepinizi çok özledim uzun zaman dır giremiyordum yeni eve taşındım ve yeni tedaviye başladım polikistik over olduğum ortaya çıktı ve aşılamaya karar verildi yarın iğnelere başlıyorum allahın izniylede 16mart akşam 5te aşılamam yapılacak bana dua edin çok borcun içindeyken ortaya çıktı bu tedavi rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın isteyen herkeze versin kimsenin kucağını boş bırakmasın

gökçem canım hayırlı olsun rabbim sağ salim kucaklamayı nasip etsin işallah maşallah bebişine

canlarım
giremiyom
çok
işlerim
var
kılavyem
bozulmuş
boşluk
bırakmıyor
uzun
yazamıcam
allaha
emanet
olun...
canım kolay gelsin sana.ne işlerin var kız temizlik mi yapıyon.öptüm canım.Şeniz
yok hayatım tekrarlamadım..martın 10 unun bekliyorum.10 u bi geçsin de...yanlız dün ovulasyon testini yaptım yine,ilk defa çok açık silik çizgi çıktı..öbürleri koyuydu hep.demekki yumurtlama bitti artıkakannehir
negatıf kızlar kandaaaaaaaa
yapma yaa(saglık olsun be canım bi dahaki ay inşallah..yanlız bak hep diyom sana yine dicem..çok aşırı takma bu işi kafana mızmızım..kaç gün geçti ki adetin?aman bırak kendi haline yaaa boşver.inşallah en yakın zamanda kavusucan canım:Saruboceq:
oyy cnm ya miden başladı dimek...dikkat et gökçem kendine.çok öpüyorum seniopuyorumnanaktan

aa prensesim hoşgelmişsin canım özlettin..Şeniz
canım hatırlarsan ben sende pko oldugundan şüphelenmiştim bi kez..demek varmış..olsun daha önemli bişey olmasın da...ama neden hemen aşılamaya geçti ki :uhm:hemen istiyorsun diye mi?benimki klomnenle ilk deniyelim sonra olmazsa karından ignelere başlarız dedi..senin aşılama dedigin karından igneler mi ki?

canım ben daha önce 4defa kalomen denemiştim işe yaramamıştı 2ayda kalçadan iğneyle denedim oda olmadı şimdi yine menegon verdi kalçadan yapılacam 2tane çatlatma iğnesi olacam ve adetin 14.günü aşılama yapılacak

anladım canım.klomen kullanmıştın sen sahi unutmuşum..hayırlısı olsun inşallah.sıkma sen canını maddi olarak da Allah yardım eder canım öpüyorum.

talar hoşgeldin sormak istedigin bişey mi vardı buyur.

riçimm napıyon kıs..kociş gelmeden bi bakayım dedim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…