"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canlariiimmm kimsecikler yok valla nerelerdesiniz kizlarr yaaa....

derinim nasilsin canoo ohh netin acilmis hadi gözün aydin bacim allah ayirmasin test yapmadin galiba allah hayirlisini versin bacim inss gelmistir melegin....
yaptigin testlerin hep pozitif cikmasida bi garip sorsana bi bilene neden olabilir bacuuuu...

gökcem rabbim her gününü böyle güzel ve hayirli etsin bacim pitpitlari duymusun amann amannn
allahim nazardan esirgesiinnn

makbuss gecmis olsun annecigine baciimmm kib senn yigenimede okkk.......

günüm özledik senide karsilasamadik bacim bayagidir nerelerdesin kisss inss hasreti uzatmadan karsilasirizzz

ebrarim ricim bersuu ve diger arkadaslar hepinizide öpüyorum özledik valla hepinizideee.....

yalnizdan bi haber alamadim kizlar gercek cok taktim kafayi inss hersey yolundadair canim yaaa kiyamam ben ona allahim hakkinda hayirlisini versin inss bebeginin yasayacak ömrü vardir insss

negatıf kızlar kandaaaaaaaa

mizmizcim hayirlisi canim rabbim ne zaman yollarsa o zaman gelir emin ol demekki daha günü var bizlerde cok bekledik ve ben neyimki daha fazla bekleyen kardeslerim var sende taniyosun zaten üzülme bakiimm önmüzdeki aylar sizin icin calismalara devam allahim baska dert vermesin inss olur birgün caniimm :1hug:

ebroşumm sağol bitanem çok şükür fazla sürmeden bitiverdi hemencik..inşallah sonuçlarda güzel çıkar..bu arada görüşemez olduk özledim seni
negatıf kızlar kandaaaaaaaa
canım üzülme yaa demekki daha zamanı var inşallah önümüzdeki ay gelir meleğinopuyorumnanaktan
canım taşındınız demek hayırlı olsun..aşılama yaptırıyomuşsun inşallah meleğin hemen gelir sana Şeniz
sağol exümm sende kendine ve yiğenime iyi bakopuyorumnanaktan

aramıza
yeni
bir
hamile
katılıyor
yaşasıınnn
BıHTER
:teytey::teytey::teytey:

cumanız mübarek olsun
mevlam dualarımızı kabede edilen dualarla bir tutsun peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine tüm evlat sahibi olamk isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın inşallahü teala
:Saruboceq:

hayırlı cumalar rabbim hepimizin kucağını doldursun işallah

kızz nurun bu bihter kim yoksam aşkı memnuda ki mi yaffffkaydirigubbakcemile3
bugün gezmedeydim güzeller anca yemekti derken geldim
richhhhhhhhhh kız ben geldim canooooo naberr
aglamacım saol bacım allah razı olsun rabbim tamamına ermeyi nasip etsin darısıda diger arkaşdaşlarımın başına inşş

ii akşamlar kızlar nasılsınız?
tefriciye ve ayetel kürsü okumak isteyenler vardı bana özelden yazarsanız sevinirim:))))

nevoşum iyi akşamlar merak ettim açtm pc...kızma sakın kalkacam...:))))
kızlar haber vereyim dedim...3 embriyo transfer edildi bakalım...bugün 3. günümm...2 gün hastanede kaldım...bana dualarınızda yere vermeyi unutmayın...ayın 15inde testim var...

datlum naber özledim seni görüşemez olduk.ama sen eniyisini yapıyosun fazla durma pc başında .buarada bulantılarmı başladı .ohh negüzel olsun minişin sağlıklı çok şükür.öptüm seni..
tatlım yeni evin hayırlı olsun inşallah minişini getirir sana .buarada tedavinde hayırlı olsun inşallah busefer olumlu sonuç alırsın.öpüyorum seni canım..
derinim hadi hayırlısı bibakmışsın presed işe yaramış tedaviye gerek kalmadan gelmiş miniş.ay inşallah canım rabbim gönlüne göre versin..öpüyorum seni görüşemez olduk özledim senide..
canım saol ben iyiyim sen ve minişde iyisiniz inşallah .yanlızla görüşemedin demek merak ediyorum onuda yaa .inşallah minişi tutunmuştur hayata.senide çok öptüm canım..
makbuşum inşallah iyi çıkar tatlım sonuçlar.buarada bende özledim ama hiç karılaşamadk yaa .buara misafirimiz vardı .teyzem gelmişti onunla vakit geçirdim .kkdan uzak kalmakda iyi geldi aslında kafam biraz daha rahat sanki.miniş nasıl yesin teyzesi onu..senide öptüm tatlış..
ayşenim saol kuzum negüzel dua etmişsin allah razı olsun .allahım gönlüne göre versin.seni burda görmek hoşuma gitti.öptüm seni..
ii akşamlar kızlar nasılsınız?
tefriciye ve ayetel kürsü okumak isteyenler vardı bana özelden yazarsanız sevinirim:))))
canım nasılsın.öpüyorum seni...

senam hayırlı olsun canım inşallah sıkı sıkı tutunur minişlerin .öpüyorum seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…