negatıf kızlar kandaaaaaaaa
ebroşumm sağol bitanem çok şükür fazla sürmeden bitiverdi hemencik..inşallah sonuçlarda güzel çıkar..bu arada görüşemez olduk özledim seniselam tatlışlar hepiniz iyisinizdir inşallah.dün hiç fırsatım olmadı giremedim.gerçi kimsede uğramamış.
hepinizi öpüyorum..
makbuşum geçmiş olsun canım inşallah endoskopide hiçbişey çıkmaz.rabbim şifa versin annene..
derinim testi tekrarladınmı?hayırlısı olur inşallah canom..öptümmm
gökcem uğramamışsın kaygana rahat bırakmıyo galiba.gerçi çok pc başında oturma minişe zararlı biliyosun.öpüyorum senide.
günüm uğramışsın valla nediyim rabbim nezaman nasip ettiyse artık biz senden haber bekliyoruz canım.buarada unutmak filan demişsin olurmu öyle şey yaa..aklinialirimsmile
bersum uğramamışsın sende yoğunsun tabi buara .görümcen iyidir inşallah çok öptüm senide..
richim senide öpüyorum özledim şeker..
nurcum yokluğun belli biran önce yaptır pcyi...öptümmm
hanımlar görüşürüz öptüm hepinizi..
canım üzülme yaa demekki daha zamanı var inşallah önümüzdeki ay gelir meleğinopuyorumnanaktannegatıf kızlar kandaaaaaaaa
canım taşındınız demek hayırlı olsun..aşılama yaptırıyomuşsun inşallah meleğin hemen gelir sana Şenizslm kızlar nasılsınız ben geldim hepinizi çok özledim uzun zaman dır giremiyordum yeni eve taşındım ve yeni tedaviye başladım polikistik over olduğum ortaya çıktı ve aşılamaya karar verildi yarın iğnelere başlıyorum allahın izniylede 16mart akşam 5te aşılamam yapılacak bana dua edin çok borcun içindeyken ortaya çıktı bu tedavi rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın isteyen herkeze versin kimsenin kucağını boş bırakmasın
sağol exümm sende kendine ve yiğenime iyi bakopuyorumnanaktancanlariiimmm kimsecikler yok valla nerelerdesiniz kizlarr yaaa....
derinim nasilsin canoo ohh netin acilmis hadi gözün aydin bacim allah ayirmasin test yapmadin galiba allah hayirlisini versin bacim inss gelmistir melegin....
yaptigin testlerin hep pozitif cikmasida bi garip sorsana bi bilene neden olabilir bacuuuu...
gökcem rabbim her gününü böyle güzel ve hayirli etsin bacim pitpitlari duymusun amann amannn
allahim nazardan esirgesiinnn
makbuss gecmis olsun annecigine baciimmm kib senn yigenimede okkk.......
günüm özledik senide karsilasamadik bacim bayagidir nerelerdesin kisss inss hasreti uzatmadan karsilasirizzz
ebrarim ricim bersuu ve diger arkadaslar hepinizide öpüyorum özledik valla hepinizideee.....
yalnizdan bi haber alamadim kizlar gercek cok taktim kafayi inss hersey yolundadair canim yaaa kiyamam ben ona allahim hakkinda hayirlisini versin inss bebeginin yasayacak ömrü vardir insss
cumanız mübarek olsun
mevlam dualarımızı kabede edilen dualarla bir tutsun peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine tüm evlat sahibi olamk isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın inşallahü teala
:Saruboceq:
hayırlı cumalar rabbim hepimizin kucağını doldursun işallah[/QUO
canım
seninde
tedavin
iyi
sonuçlanır
umarım...
datlum naber özledim seni görüşemez olduk.ama sen eniyisini yapıyosun fazla durma pc başında .buarada bulantılarmı başladı .ohh negüzel olsun minişin sağlıklı çok şükür.öptüm seni..kızlar mrb nasılsınız dün gelemedim midem kötüydü biraz o yüzden zaten kocişte pc de çok durmamı istemiyorr
günüm çok saol canım inş rabbim bana kucagıma almayı sana ve isteyen herkese de tez zamanda bebegini yollar canım kib
nuruncum sen nasılsın pc olmadı mı da<ha yaa kib
mızmızcım üzülme canım vakit zaman dolmadıkça gelmiyo bebek inş tez zamanda gelir canım minigin
tatlım yeni evin hayırlı olsun inşallah minişini getirir sana .buarada tedavinde hayırlı olsun inşallah busefer olumlu sonuç alırsın.öpüyorum seni canım..slm kızlar nasılsınız ben geldim hepinizi çok özledim uzun zaman dır giremiyordum yeni eve taşındım ve yeni tedaviye başladım polikistik over olduğum ortaya çıktı ve aşılamaya karar verildi yarın iğnelere başlıyorum allahın izniylede 16mart akşam 5te aşılamam yapılacak bana dua edin çok borcun içindeyken ortaya çıktı bu tedavi rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın isteyen herkeze versin kimsenin kucağını boş bırakmasın
derinim hadi hayırlısı bibakmışsın presed işe yaramış tedaviye gerek kalmadan gelmiş miniş.ay inşallah canım rabbim gönlüne göre versin..öpüyorum seni görüşemez olduk özledim senide..canım kolay gelsin sana.ne işlerin var kız temizlik mi yapıyon.öptüm canım.Şeniz
yok hayatım tekrarlamadım..martın 10 unun bekliyorum.10 u bi geçsin de...yanlız dün ovulasyon testini yaptım yine,ilk defa çok açık silik çizgi çıktı..öbürleri koyuydu hep.demekki yumurtlama bitti artıkakannehir
yapma yaa(saglık olsun be canım bi dahaki ay inşallah..yanlız bak hep diyom sana yine dicem..çok aşırı takma bu işi kafana mızmızım..kaç gün geçti ki adetin?aman bırak kendi haline yaaa boşver.inşallah en yakın zamanda kavusucan canım:Saruboceq:
oyy cnm ya miden başladı dimek...dikkat et gökçem kendine.çok öpüyorum seniopuyorumnanaktan
aa prensesim hoşgelmişsin canım özlettin..Şeniz
canım hatırlarsan ben sende pko oldugundan şüphelenmiştim bi kez..demek varmış..olsun daha önemli bişey olmasın da...ama neden hemen aşılamaya geçti ki :uhm:hemen istiyorsun diye mi?benimki klomnenle ilk deniyelim sonra olmazsa karından ignelere başlarız dedi..senin aşılama dedigin karından igneler mi ki?
canım saol ben iyiyim sen ve minişde iyisiniz inşallah .yanlızla görüşemedin demek merak ediyorum onuda yaa .inşallah minişi tutunmuştur hayata.senide çok öptüm canım..canlariiimmm kimsecikler yok valla nerelerdesiniz kizlarr yaaa....
derinim nasilsin canoo ohh netin acilmis hadi gözün aydin bacim allah ayirmasin test yapmadin galiba allah hayirlisini versin bacim inss gelmistir melegin....
yaptigin testlerin hep pozitif cikmasida bi garip sorsana bi bilene neden olabilir bacuuuu...
gökcem rabbim her gününü böyle güzel ve hayirli etsin bacim pitpitlari duymusun amann amannn
allahim nazardan esirgesiinnn
makbuss gecmis olsun annecigine baciimmm kib senn yigenimede okkk.......
günüm özledik senide karsilasamadik bacim bayagidir nerelerdesin kisss inss hasreti uzatmadan karsilasirizzz
ebrarim ricim bersuu ve diger arkadaslar hepinizide öpüyorum özledik valla hepinizideee.....
yalnizdan bi haber alamadim kizlar gercek cok taktim kafayi inss hersey yolundadair canim yaaa kiyamam ben ona allahim hakkinda hayirlisini versin inss bebeginin yasayacak ömrü vardir insss
makbuşum inşallah iyi çıkar tatlım sonuçlar.buarada bende özledim ama hiç karılaşamadk yaa .buara misafirimiz vardı .teyzem gelmişti onunla vakit geçirdim .kkdan uzak kalmakda iyi geldi aslında kafam biraz daha rahat sanki.miniş nasıl yesin teyzesi onu..senide öptüm tatlış..ebroşumm sağol bitanem çok şükür fazla sürmeden bitiverdi hemencik..inşallah sonuçlarda güzel çıkar..bu arada görüşemez olduk özledim seni
canım üzülme yaa demekki daha zamanı var inşallah önümüzdeki ay gelir meleğinopuyorumnanaktan
canım taşındınız demek hayırlı olsun..aşılama yaptırıyomuşsun inşallah meleğin hemen gelir sana Şeniz
sağol exümm sende kendine ve yiğenime iyi bakopuyorumnanaktan
ayşenim saol kuzum negüzel dua etmişsin allah razı olsun .allahım gönlüne göre versin.seni burda görmek hoşuma gitti.öptüm seni..cumanız mübarek olsun
mevlam dualarımızı kabede edilen dualarla bir tutsun peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine tüm evlat sahibi olamk isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın inşallahü teala
:Saruboceq:
canım nasılsın.öpüyorum seni...ii akşamlar kızlar nasılsınız?
tefriciye ve ayetel kürsü okumak isteyenler vardı bana özelden yazarsanız sevinirim:))))
nevoşum iyi akşamlar merak ettim açtm pc...kızma sakın kalkacam...:))))
kızlar haber vereyim dedim...3 embriyo transfer edildi bakalım...bugün 3. günümm...2 gün hastanede kaldım...bana dualarınızda yere vermeyi unutmayın...ayın 15inde testim var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?