"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

huu kızlar nerdesinizzzz
ebroşum misafirlerin vardı demek iyi olmana çok sevindim..gelirsin artık daha sık
senamm dualarımdasın canım inşallah o müthiş haberle döneceksin

ebrarım,prensesim,makbuşum sağolun canlarım...

kızlarrr ben geldimaklinialirimsmile
aşkolsun ebrarımdan başkası derini düşünüpte yazmamış:çok üzgünüm: tüstümmmmmm:dilcikar:
canlarım şaka bir yana ben sizi çok özlğyorum..gündüzde hiç yazışma olmuyo artık akşam hevesle açıyorum iki sayfa anca dolmuş((nerede eski muhabbetlerimiz...

senammmmmm aşkummm göreceksin canım bu defa oldu bence öyle geçiyor içimden inşallah da yanılmam...hemide tek ve saglıklı inşallah:Saruboceq:Allahım saglıklı bir hamilelik versin sana inşallah canım benim.Şeniz ayın 15inde burayı bayram yerine cevirirsin inşallah..tabii bakarsın arkandan ebrarım ve de ben gelirizkaydirigubbakcemile3yani tabii bizden önce gelende olsa olur:)))adet tarihim o sıralar diye dedim...ayy inşallah çok çok hamile çıkarırız yaaaa:teytey:

riçim kısss nasılsın canım kavuşamıyoruz bi türlü yaaa((
bersum sende ugramadın iki gündür özledim şekeropuyorumnanaktan
nurcum seni de öpüyorum klavyen hala aynıkaydirigubbakcemile3delü:))
makbuşşş hamile karııı sana yazacak bişiyy bulamıyom cano gündüz bol bol kaynatıyoz nasılsaaklinialirimsmile
gökçoşşşş gezenti karıııkaydirigubbakcemile3şakalaşıyom he sakın kısmaa...bi ara msn de karşılaşsak keşke ya hepberaber((

kimseler yok yineeee..tunişşş seni yakaladım naber kıssssaklinialirimsmile
makberimm sesime gel canoo çagrı attım duymadın delümalsanaalsanasmile

canım çok sevindimmm hihoyyyt allahın izniyle hiçbir sorun çıkmıycak canım sende artık bebişlerine kavuşuyorsunn :CüvCüv:

iyidir canım yaaa iyi diyelim iyi olalım bugün yine hastanedeydimm(
sen nasılsın? opuyorumnanaktan

hayırdır canım kistlerle mi ilgili?bi daha mı gittin doktora?
bende napayım işlerimi hallettim bi bakayım dedim..seni gördügüm iyi oldu.topik çok sessiz artık(

o kadarda değil bee delü :)) afiyet olsun ben yemekten sonra içtim sodamı

şaka diyorum hayatım:))
hele ben bi hamile kalsam ne olurum tahmin edersin ..sana diyom ama kendimi hesaba katmıyorum hiçeyvahedigeldismile
kızlar ugramadı yaa canım sıkılıyo(

evett tuana hadi uyudu:))) digerleri nerdee:)))
off kızlar gelin hadi yaaa canım sıkılyıo özledim hepinizi(

geldim derincim kociş yiyecek bişeyler istedide yaptım geldim şimdi hamişlerin canı istemesin söylemiyim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…