hayırdır canım kistlerle mi ilgili?bi daha mı gittin doktora?
bende napayım işlerimi hallettim bi bakayım dedim..seni gördügüm iyi oldu.topik çok sessiz artık(
canım pko yüzünden yumurta takibi yapılıyordu yaa bu gün gittim gelişme olmamış bide büyük ihtimalle sol kanal da tıkanıklık var dedi sol yumurtalığımda bir sıvı mı varmış ne varmış ordan anlamış falan filan daha yenisin dedi işte 1 yıl çocuğun olmazsa rahim filmi çekeriz dedi. işte ilaç verdi adet olmam için yine adetin 2. günü hormon testine gidicem((
tunişim naber kız görüşemez olduk senlede
delü kız ekleyeydin ya yer imi olarak kaybetmezdin :)) bebiş büyüdü maşallah artık hissettiriyor kendini teyzoşu :))valla canım yaaa bayadır giremiyordumm.. topiği kaybettim bulamadım bilmiyorumkismile sonra aradım taradım geri döndümm:)))) bebiş de baya büyüdü dimi kızzz :CüvCüv:
evet canım 1 yıl olmadan fil çekilmiyo genelde..dur bakalım gerek bile kalmaz inşallah..ama ultrasonda tıkanıklıgı nasıl anladı hayret...üzülme sen ilaçlarla yoluna girer herşey.
delü kız ekleyeydin ya yer imi olarak kaybetmezdin :)) bebiş büyüdü maşallah artık hissettiriyor kendini teyzoşu :))
canımm benimm yaaaa teyzesi yer onu:)))) kızzzz lcw de hamile koleksiyonu var çok güzel hamiş olmamama rağmen bir kaç tane badi aldımm çok güzel tavsiye ediyorum.
ekliycem valla iyi akıl ettin kızzz olumunekankayizsmile
merhaba derincim
aa gözün aydın canım çok sevindim senin adına Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsiniyiim cnm hemde çok.ikinciye bebek bekliyorum.Allah en kısa zamanda hepinize nasib eder inş.
yaa bende duydum ama bakmadım hiç internet sitesinde gösteriyormu canımcanımm benimm yaaaa teyzesi yer onu:)))) kızzzz lcw de hamile koleksiyonu var çok güzel hamiş olmamama rağmen bir kaç tane badi aldımm çok güzel tavsiye ediyorum.
ekliycem valla iyi akıl ettin kızzz olumunekankayizsmile
aa iyi etmişsin kız.şimdiden hazırlık:)))Allah en yakın zamanda giydirmeyi nasip etsin..kız malum olmasın yakında geliyomuş bebiş tabi ne güzel olur yaaa.
hoşgeldin canım nasılsın?selam kızlar bende varımm
kız valla yaaa tam süper olur valla amann hayırlısı yaaa ... valla gördüm çok hoşuma gitti dedim sonra hamiş olursam ararım bulamam moralim bozulur bende aldım:)))) bir bakın valla benim hoşuma gitti:)) gerçi hamiş olsam bile kaç kiloya ulaşıcağım belli olmadığı için hamiş olunca bile giyip giyemeyeceğim şüpheli hehehhehehe:))
aa gözün aydın canım çok sevindim senin adına Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin
yaa bende duydum ama bakmadım hiç internet sitesinde gösteriyormu canım
hoşgeldin canım nasılsın?
çok iyi etmişsin canım..hamile şeysi deyince bende bebek takımları sandımkaydirigubbakcemile3 güle güle kullanırsın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?