hoşgeldin canım nasılsın?
çok iyi etmişsin canım..hamile şeysi deyince bende bebek takımları sandımkaydirigubbakcemile3 güle güle kullanırsın inşallah..
canım hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktanselam kızlar bende varımm
baktım canım siteye var orda bi kaçşey bana asıl pantolon lazım vardır orda heraldevalla internet sitesinde varmı bilmiyorum ama benim aldığım 3 modelden biri siyah karın bölgesinde kırmızı bir kurdele motifi var (hediye paketi misali:))) biri gri karnında iki bebek ayağı resmi var. birindede hamiş bir bayan karikatürü karzı bir çizim var falan bu kadar anlatabilirim:)))
:teytey: hadi bakalım 9 ay sonra giydirirsin inşallah kızzzzŞenizonu daaa aldımm kızzzz eksik kalırmıyım o da varrrrr :kedi: naniknanik :roflol: :dance:
iyilik be canım çok şükür...opuyorumnanaktan neler yapıyosun bakalım doktora falan gidiyo muydun canım ben yazdıysanda unutmuşumdur...hoşşbulduk saol canım iyiym sizlerryerimseniben
derincim valla o soğan kürünü duydum doktora sordum yapıyım mı diye ağzının tadını bozmaya değmez diyince vazgeçtim. ben zaten soğanı fazlasıyla tüketen biriyim severim yanii ama yinede bu ay uygulıycam galiba. o küre ne zaman başlanıyordu ?
canım hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktan
baktım canım siteye var orda bi kaçşey bana asıl pantolon lazım vardır orda heralde
:teytey: hadi bakalım 9 ay sonra giydirirsin inşallah kızzzzŞeniz
iyilik be canım çok şükür...opuyorumnanaktan neler yapıyosun bakalım doktora falan gidiyo muydun canım ben yazdıysanda unutmuşumdur...
canım bence doktora bakma yap derim.
bak ben normalde 3 ayda zor olurdum..yada en erken tam iki ayda 1 adet olurdum..bi kaç ay önce tamaladım 3 aylık kürü...daha dogrusu çok oldu tammalayalı tam hatırlamıyorum..o zamandan beri en fazla 15 gün geçiyor...şimdi adet döngüm 45 güne döndü canım çok faydalı...
ilk küre adete 15 gün kala başlanıyor..öyle agzının tadını da bozmuyo..yanlız yemekle suyunu içmek çok farlı tuanacım..aynen sitede yazılan gibi uygula çok faydasını göreceksin..bıkmadan usanmadan 3 ay yap..ama üç ay dedin zaten ilk kürde15,ikincide adete 10 gün kala..üçüncüde de aynen..yani toplam 35 gün içiyosun 3 ayda.
ohh o güzel işte kumaş varda kotum yok normal kotlarımı giyince kızıyorlar karnımı bastırıyorum diye
hemen başlıyım o zaman ben 5 gün sonraa farlutal a başlıycam 5 gün içerim falan filan ben yarın başlıyım en iyisi guclubacismile
aa o zaman yarın ikna edersem kocişi gidip bakıyım bari :))) hoş küsüm ben ona ama sabaha değişiri belkim :)))
giyme tabi yaa bende kızıyorum sana deli şey..sıkıştırıyon çocugu.klava:
tuanacım valla taktım ben bu hareketini kafaya:))) yani alışveriş olayını...sana malum olmuş bence...:Saruboceq:
aa o zaman yarın ikna edersem kocişi gidip bakıyım bari :))) hoş küsüm ben ona ama sabaha değişiri belkim :)))
kızz deme yaaa valla inşallah canım hepimiz allahın izniyle bebişimize kavuşuruz yaa olumunekankayizsmile kızzz bak öyle dedin de kimseye anlatmıyım dedim ama hayırlara vesile olsun geçen akşam rüyamda fırından ekmek almaya gidiyorum. fırında ekmek yapıyorlar ama böyle ekmek sanki hazır gibi hamur modun da değil yani fırına atıyor onu falan.. internetten baktım da bebek demekmişş boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?