"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam kızlar bende varımm
canım hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktan
baktım canım siteye var orda bi kaçşey bana asıl pantolon lazım vardır orda heralde

derincim valla o soğan kürünü duydum doktora sordum yapıyım mı diye ağzının tadını bozmaya değmez diyince vazgeçtim. ben zaten soğanı fazlasıyla tüketen biriyim severim yanii ama yinede bu ay uygulıycam galiba. o küre ne zaman başlanıyordu ?

onu daaa aldımm kızzzz eksik kalırmıyım o da varrrrr :kedi: naniknanik :roflol: :dance:
:teytey: hadi bakalım 9 ay sonra giydirirsin inşallah kızzzzŞeniz
hoşşbulduk saol canım iyiym sizlerryerimseniben
iyilik be canım çok şükür...opuyorumnanaktan neler yapıyosun bakalım doktora falan gidiyo muydun canım ben yazdıysanda unutmuşumdur...

canım bence doktora bakma yap derim.
bak ben normalde 3 ayda zor olurdum..yada en erken tam iki ayda 1 adet olurdum..bi kaç ay önce tamaladım 3 aylık kürü...daha dogrusu çok oldu tammalayalı tam hatırlamıyorum..o zamandan beri en fazla 15 gün geçiyor...şimdi adet döngüm 45 güne döndü canım çok faydalı...
ilk küre adete 15 gün kala başlanıyor..öyle agzının tadını da bozmuyo..yanlız yemekle suyunu içmek çok farlı tuanacım..aynen sitede yazılan gibi uygula çok faydasını göreceksin..bıkmadan usanmadan 3 ay yap..ama üç ay dedin zaten ilk kürde15,ikincide adete 10 gün kala..üçüncüde de aynen..yani toplam 35 gün içiyosun 3 ayda.

canım hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktan

baktım canım siteye var orda bi kaçşey bana asıl pantolon lazım vardır orda heralde

pantolon var canım kot da var kumaş da var ve gayet güzeldi:)) sen en yakın zaman da uğra bence 35 lira falandı heralde yanlış hatırlamıyorsam.

hemen başlıyım o zaman ben 5 gün sonraa farlutal a başlıycam 5 gün içerim falan filan ben yarın başlıyım en iyisi guclubacismile

ohh o güzel işte kumaş varda kotum yok normal kotlarımı giyince kızıyorlar karnımı bastırıyorum diye

giyme tabi yaa bende kızıyorum sana deli şey..sıkıştırıyon çocugu.klava:

tuanacım valla taktım ben bu hareketini kafaya:))) yani alışveriş olayını...sana malum olmuş bence...:Saruboceq:

hemen başlıyım o zaman ben 5 gün sonraa farlutal a başlıycam 5 gün içerim falan filan ben yarın başlıyım en iyisi guclubacismile

başla bencede 15 günle başlaman da şart degi lsen bilirsin yine de.madem farlutal içicen başlamadan 5 gün içmiş olucaksın sökülmene yardımcı olur.5 günde farlutalla birlikte içmiş olursun.yada istersen bu ay söktürücü kullan sadece..

aa o zaman yarın ikna edersem kocişi gidip bakıyım bari :))) hoş küsüm ben ona ama sabaha değişiri belkim :)))

kızlar muhabbetinize doyum olmaz ama bana müsade bugün temizlik yaptım yoruldum baya yarın görüşürüz nasipse öpüyorum hepinizi kocaman iyi geceler

aa o zaman yarın ikna edersem kocişi gidip bakıyım bari :))) hoş küsüm ben ona ama sabaha değişiri belkim :)))

hadi hadi sabah barışırsınız:)))küs kalınmaz öyle delü vallahi ben gece küs yatsamda sabah unutuyom şap şup öpüp yolluyom işe :roflol: sonradan geliyo aklıma küsmüştüm ben sana diye akşam diyorum:)))

tamam makberim ..çok öptüm bende yatıcam birazdan..sabah geç açıyom dükkanı kaç gündür..ayıp olcak valla:)))

giyme tabi yaa bende kızıyorum sana deli şey..sıkıştırıyon çocugu.klava:

tuanacım valla taktım ben bu hareketini kafaya:))) yani alışveriş olayını...sana malum olmuş bence...:Saruboceq:

kızz deme yaaa valla inşallah canım hepimiz allahın izniyle bebişimize kavuşuruz yaa olumunekankayizsmile kızzz bak öyle dedin de kimseye anlatmıyım dedim ama hayırlara vesile olsun geçen akşam rüyamda fırından ekmek almaya gidiyorum. fırında ekmek yapıyorlar ama böyle ekmek sanki hazır gibi hamur modun da değil yani fırına atıyor onu falan.. internetten baktım da bebek demekmişş boshayallersmile

ayy inşallah canım yaaaa...:Saruboceq: bak biz bu topicte ne güzelliklere şahit olduk..gökçem mesela Allahım nazarlardan saklasın,tüp olmadı mesela maaşallah kendiliginden kaldı...bu bi örnek sadece..ne arkadaslarımız oldu daha dün gibi ya...mesela aglama diye bir arkadasımız tanıyosundur..sanki dün gibiydi onun bebiş istedigi günler..ama bak 1 ayı falan kaldı sanırım doguma..inşallah bizde görücez o günleri canım..rüyan hayırlara çıkar inşallah...bende gördüm bak anlatayım yeri gelmişken...
boş bi arsadayım,etrafta saksılar var içleri toprak dolu..kocişle oturuyoruz..ben saksılara elimi atıyorum birsürü altın yüzükler çıkıyo içinden..eşeledikçe bir sürü topladım:)))
geçen ay da eşim bi kutu içinde yine altın yüzükler verdi bana...işlemeli taşlı falan bir sürü takılar...baktım ben de altın iyiymiş..evli olan için çocugu olmasına delalet diyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…