"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

tuanacım işin çıktı galiba canım..
neyse bende yatayım artık..öpüyorum seni iyi geceler...

yok canım yaaa bişeye bakmıştım netten ona takılmışım(( rüya da altın görmek iyidir dediğin gibi hayırlara vesile olsun canım dediğin gibi bizde bebişimize kavuşucaz vakti geldiğinde:)))
iyi geceler canımcımm bende yatarım birazdan artık muhabbete yarın devam ederiz boshayallersmileboshayallersmile opuyorumnanaktan

bende rüyamda altın bilezik takıyodum 1hafta sonra hamile olduğumu öğrendim kızlarr...altın görmek bebeğe işaretmiş diyolar bende çıktı.

amin inşallah tunişim..yarın kısmetse görüşürüz yine tatlım öptüm iyi geceleropuyorumnanaktan
bende rüyamda altın bilezik takıyodum 1hafta sonra hamile olduğumu öğrendim kızlarr...altın görmek bebeğe işaretmiş diyolar bende çıktı.
yaa ne güzel maaşallah:)şimdi hamilesin sanırım canım..Allah tamamına erdirsin
darısı bize inşallah..bende üçüncüye böyle görüyorum..ilkinde birsürü bilezik taktım..
ikincisinde eşim bi kutuda veriyodu altın yüzükler..geçen gecede topraktan çıkarıyodum altın yüzükleri:)

malesef 2ay önce bebeğimi kaybettim canmm...
12 haftalık kalbi durdu aldılar...dr.2ay korunma verdi sürem bitti inşallah tekrar başlıcaz.

malesef 2ay önce bebeğimi kaybettim canmm...
12 haftalık kalbi durdu aldılar...dr.2ay korunma verdi sürem bitti inşallah tekrar başlıcaz.

yapma yaa( üzüldüm şimdi..hatırlattıgım için özür dilerim canım...daha önce yazdıysanda unutmuş olabilirim kusura bakma valla((olsun üzme kendini sakın..benimde bi düşügüm olmuştu insan çok üzülüyor ama herşeyde bi hayır vardır sakın takma kafana.inşallah en yakın süre içinde olur yeniden.:Saruboceq:

önemli değil canmm toparladım kendime...
allah oğluma uzun ömür versin.hayırlı sağlıklı kardeş versin allahım.:Saruboceq:

kızlarrrr hepinize tatlı rüyalar.şimdi mışıl mışıl uyuyorsunuzdur.ben 3 martda maalesef kırmızı kartı gördüm ve dün doktorum muayene etti kist erimiş yani yok olduuu:lepi: klomen başladım bugün günde 2 tane.haftaya perşembe tekrar görecek.eşimdende sperm testi istedi eyvahedigeldismile neyse benden bu kadar.derinim gökçem makbuşum gökçem ağlamacım bersum daha sayamadığım herkes hepinizi çok öptüm güzeller

günaydın güzeller hepiciğinize güzel hafta sonları diliyorum..bugün benim gezme günüm akşamda yengeme gidebilirim uğrayamazsam kusuruma bakmayın

selam hanımlar güzel bir haftasonu diliyorum hepinize..
DERıNıM dün gelemedim cano yaa eşim buara iyi alıştı okey oynamaya bana vermiyo laptobu .diğer pcde yine kafayı yedi format gerekiyo .anlıycağın eşim olduğu zaman biraz zor gelirim kaynatmaya.buarada diğer kızlarda uğramamış hiç.
MAKBUŞUM şişkom göbüşün resmini nezaman görücez sözün vardı unutmadın demi datlum.sende iyisin inşallah..
MASALCIM tedavin hayırlı olsun canım inşallah hayırlı sonuç alırsın .öpüyorum..
GÖKCEMM datlu hamişim karşılaşamıyoruz bitürlü özledim yaa.sen yine kayganayla kapı kapı dolaşıyonmu yoksam..
SEDACIM seni merak ettim uğramadın hamiş haberini verdikten sonra herşey yolundadır inşallah tatlım..
RıCHıM VE BERSUM sizide özledim yaa .iyisiniz inşallah..
SEVOŞUM npıyo acaba yokluğu çok belli onunda..
gelsenizde azcık muhabbet etsek ben birazdan dışarı çıkıcam pazar var .biraz meyve sebze alıcam evde hiç bişeyim kalmadı .neyse görüşürüz canolar..

TUANACIM aldığın kıyafetleri inşallah enyakın zamanda giymek nasip olur tatlım.buarada iyisin inşallah canım.senide öpüyorum...

ayy ebroşum iyiki hatırlattın söz bu gece çekmeye çalışıcam yengeme gidicem gerçi ama en geç 12de evde olup eklerim

önemli değil canmm toparladım kendime...
allah oğluma uzun ömür versin.hayırlı sağlıklı kardeş versin allahım.:Saruboceq:
tamam canım..Allahım ogşuşuna saglıklı sıhhatli uzun ömürler versin..kardeşini de en yakın zamanda gönderir inşallah rabbim.:Saruboceq:
ohh sevindim canım kistin gitmesine.inşallah spermiyogram da iyi çıkar...
bende seni öptüm canım inşallah klomen vesilen olur bu ayopuyorumnanaktan

selam canımıniçiŞeniz
kocişe kaptırıyon he sende benim gibi:)))bende didişiyom hep akşamları zor kaldırıyom pc de kızz ay sinir oluyorum heealsanaalsanasmileçok öpüyom seni cano.opuyorumnanaktan

kızlar bu neeeee tek sayfa ilerlemiş pes yaa((

bendeki haber aynı hala adet olamadım...geçen dedigimde yanlış hesaplamışım..şubatın 28 çektigini unutup 31 günden hesaplamışım kaydirigubbakcemile3 aslında bugün tam 11 gün geçti adetim..10 martta test yapıcam yine...bu arada rüyalarım da peşimi bırakmıyorkaydirigubbakcemile dün gece de çantamın içinde hediye paketi buluyordum...ama içi boş..sanırım dükkandaki hediyelik paketlerimi görmekten rüyama girdi paketlerr:roflol:

olsun cnm bende baktım seni görünce yazayım dedim test yapıcakmışsın cnm inşallah pozitif çıkarrrrr rüyalarınıda bebeğe yoralım hep:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…