evet canım mart 10-11 gibi yaparım kısmetse..sagol canım inşallah pozitifi hepimiz görürüz en yakın zamanda...opuyorumnanaktanolsun cnm bende baktım seni görünce yazayım dedim test yapıcakmışsın cnm inşallah pozitif çıkarrrrr rüyalarınıda bebeğe yoralım hep:)
tühh kaçırdım ebrarım seni..kocişte bakkala gitti de bende bakayım dedim geldi şimdi ama almadı elimden:)))yatıyo yetenek sizsizinizi izliyo..bende kahve yapmaya kalkıcam şimdi.selam ben geldim ama yine kimse yok malesef .
makbuşum canım senin için zor olmuycaksa koy tatlım.
derinim aynen öyle kaptırıyorum pcyi .şuanda dalmış tvye açıyım hemen dedim ama siz yoksunuz buseferde.buarada testin inşallah pozitif çıkıcak canım.allahım hepimizin yüzünü güldürsün..öpüyorum...
slm güzeller bugün biraz başım agrıyodu gelmedim hiç
masalcım sende kib öpüyorum canım benim tedavin hayırlı olsun inşşş
derinim testlere devam bacım inş pozitifi görceksin hayırlısı ile inş bacım benim rüyalarda belki işinden dolayı görüyosundur takm a kafaya onlar çıkmıo yaa
makbuş göbiş resmimi koycaktın bacım merak ettim bak?
ebroşum bugün başım agrıyodu gelmedim şimdi geldim sen yoksun canım sen nasılsın kocişin nasıl
canım gözün aydın çok sevindim pıtpıtları duyduğuna Rabbim sağ salim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin..göğsündeki kitle içinde korkma hamileyken de olabiliyormuş yinede ihmal etmeselam kimsecikler yok size haber vermek için geldim bugün doktora gittim bebişin kalp atışlarını duyduk şükür ama benim canımı sıkan başka bişey oldu.benim yaklaşık 6 aydır sağ mememde bir ağrı vardı hatta öcesinde koltuk altım ağrıyodu bazen bayağı ağrım oluyodu ve devam ediyo geçende kendi kendime meme muayenesi yaptığımda fındık büyüklüğünde sert bir kitle farkettim bizim ameliyathanede meme cerrahisinden anlayan iyi bir uzmanımız var pazartesi onunla görüşücem meme ultrasonu yaptırırım heralde işte böyle kızlar hepinizi öptüm
hoşbuldum canomm ekliyorum şimdi pcye atabilirsemselam makbuşum hoşgeldin canım bekliyom fotoları koy bakalım koca göbüşünü:)))
sedacım çok sevindim kalp atışlarını duymanıza canım ...o kitle içinde bence endişelenme,agrısı olan kitlelerden korkulmaması gerekiyormuş öyle biliyorum ben...tabi yinede baktır canım...
oo kimler gelmişşş nasılsın canımayy siz burda toplaşıyosunuz ölemi :kedi: bende birgün bende anne olcam topini arayıp duruyodum:umursamaz:
slm güzeller umarım hatırlarsınız biziopuyorumnanaktan
derincim yeni topii sölediğin için çok sağol kuşumŞeniz
keyifler herkeste yerindedir inşallahopuyorumnanaktan
amin bitanemmm çok çok sağol Rabbim sizinde böyle koca göbişli günlerinizi göstersin inşallahdimi bitanem yaa..Allahım saglıklı güzel bi gebelik nasip etsin canım benim..bebişini saglıcakla kucagına alırsın inşallah.Şeniz
tamam bende kaçıyorum artık geç oldu valla...ovulasyon testleri hakkında açılan topici okumaya daldım yaa saati farketmedim bile..öptüm canım görüşürüz.opuyorumnanaktan
bitanemmm Allah razı olsun inanırmısın resmi buraya koyana kadar bu kadar büyüdüğünü farketmemiştimoyyy MAŞALLAH BAREKALLAH .makbuşum kocaman olmuş miniş .rabbim nazarlardan korusun tamamına erdirsin inşallah.yerim ben fıstığımı .çok hoşuma gittiya .sonsuz şükürler olsun bugünleride gördük makbuşum.buarada badinde mannak güzel .güle güle kullan tatlış.rabbim hayırlısıyla doğduğunuda göstersin inşallah bizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?