buda badimin önden görünüşü :))
canım gözün aydın çok sevindim pıtpıtları duyduğuna Rabbim sağ salim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin..göğsündeki kitle içinde korkma hamileyken de olabiliyormuş yinede ihmal etme
hoşbuldum canomm ekliyorum şimdi pcye atabilirsem
oo kimler gelmişşş nasılsın canım
makbeeeeerr..
maşallah
subhanallah
berakellah
darısı
bizlere
inşallah..
canım çok sağol darısı sizlereŞenizcanım
çok
güzelsiniz
yaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
sağol tatlım evet arkadaş geliyor senin ufaklığaiim cnm şükür...
kızıma arkadaş geliyo yuppiii:sm_cool:
darısı başta derinim olmak üzere herkese inşallah:Saruboceq:
maşallah makbuşum göbüşede bebişede
selam güzeller makbuşum göbeciğin süperr içeeride ki de öyle zaten m aşallahh nazar değmez inşşş
ben hiç göbeğimi eklemiyim gören korkar gökçem gördü zaten korkudan minişinin kalbi daha daha da hızlandı
nasılsınız kızlar herşey yolundadır inş ben bugün kayınvaldeme gidiyom az kaldı bugünü saymazsam şafakk 10 dua edin kızlar hepinizi çok seviyom her zaman dualarımdasınız öpüldünüzzzz[/]
canımm sağol darısı başınıza inşallahopuyorumnanaktanay makbercim nazar değmesin inşallahhhhh
badin hele süper ya:)
ohh canım benim uyu uyu ne güzel..minişle birlikte mışıl mışıl uyuyun annesikaydirigubbakcemile3slm güzeller ben geldim ya bugün kociş evdeydi bırakmadı hiç gireyim öglende uyumuşum :) şimd i geldim kimse kalmamış yaa..
makbuşum maşallah göbişine canım rabbim kucagına aldıgın günleride gösterir bizlere ve sana inşş
derinim kızz sen inş hamişsindir bacım yaa heveslendim bende :9
ebroşum geldim bacımda sen yoksun napım kaynana yanımda bugün kocada evdeydi artık anca vakit buldum da geldim maça gitmişti benim kocişte giriyim dedim
semoşum göbişi gördüm maşallah kırkbirkere :) bacım benim minik heyecanlandı görünce:) ayyy hadi az kaldı gelicem inş dogumdan sona yegenlerimi görmeye..kib öptm
nuruncum sen nasılsın bacım olmadımı daha pc yaa?
zorcum zeyncim zeynocum bersucum richim günüm kızlar kib iyi bakın gelseydiniz görüşürdk yaa
inşallahhh masalım benimŞenizsadece ben degil inşallahhh sen ve tüm arkadaslarım da ard arda bir bir haberleri veririz çok isterim yaaa:Saruboceq:kızlar slm hepinize allahım o ne öyle şirin bir göbek kızımız şimdiden kendini tanıştırıyor galiba:)allahım sağ salim kucağına aldırmayı nasip etsin makbuşcum.derinim hadi ya inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyorum.yine kimse yok galiba.ben gece kuşunuz nöbetteyim herzamanki gibibu gidişle bebişi yapamayacağız:)
sagol canım zeynim hiç bırakmıyosun bizi hep ugruyorsun tatlım çok sagol iyiki varsın..iyiki hepiniz varsınız...inşallah dedigin gibi müjdeyi verebilirim canım yaa..senden haberler nasıl?öüyorum seni canımopuyorumnanaktanmakbercim cok tatlisin canim cok yakismis hamilelik gökcecim ilerki zamanlarda sendende bekliyoruz böyle foto derincim insallah bu ay olmustur bize müjde verirsin ebrarcim sen nasilsin esin nasil oldu di´ger kizlarada selamlar hepinizi öpüyorumolumunekankayizsmileboshayallersmile
canımmm bende seni çok öpüyorumm koştur bakalım..annen geldi demek öyle anladım ben yani..neyse konusuruz inş zemuszemusiyi
akşamalar
ya
p
bozuk
değilde
annemler
için
koşturuyom
gelemiyom
hepinizi
öpüyom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?