"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

amin bitanemmm haklısın zaman çok hızlı geçiyor inşallah hepinizin kucağınızda bebişlerle resimlerinizi görücez..bende öptm seni kocaman

iim cnm şükür...
kızıma arkadaş geliyo yuppiii:sm_cool:
darısı başta derinim olmak üzere herkese inşallah:Saruboceq:

buda badimin önden görünüşü :))

maşallah makbuşum göbüşede bebişede

selam güzeller makbuşum göbeciğin süperr içeeride ki de öyle zaten m aşallahh nazar değmez inşşş
ben hiç göbeğimi eklemiyim gören korkar gökçem gördü zaten korkudan minişinin kalbi daha daha da hızlandı
nasılsınız kızlar herşey yolundadır inş ben bugün kayınvaldeme gidiyom az kaldı bugünü saymazsam şafakk 10 dua edin kızlar hepinizi çok seviyom her zaman dualarımdasınız öpüldünüzzzz
[/]

makbeeeeerr..
maşallah
subhanallah
berakellah
darısı
bizlere
inşallah..

canım
çok
güzelsiniz
yaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canım çok sağol darısı sizlereŞeniz
iim cnm şükür...
kızıma arkadaş geliyo yuppiii:sm_cool:
darısı başta derinim olmak üzere herkese inşallah:Saruboceq:

maşallah makbuşum göbüşede bebişede
sağol tatlım evet arkadaş geliyor senin ufaklığa

ay semamm deme öyle ben 9. ayda kimbilir ne kadar olcam ki sen ikiz taşıyosun..ya demek 10 gün kaldı Allahım ne güzel bi duygu yaa sabırsızlıkla beklicem yiğenlerimi görmek için sen doğuma falan giderken bana mutlaka haber ver telden emi canım benimm

kıslar ben geldim iştenn pilavımı koydum ateşe oturdum..kimseler yok...
elalım tekrar hoşgeldin topicimize canım benimopuyorumnanaktansagol iyi dileklerin için..bakalım başta kim gelecek:)))dahada adet olmadım 45 gün bi dolsun o zaman heveslenicem:)))
ebrarım canım benim nasılsın ben geldim kimsecikler yok yaaaffff.:hulya:

slm güzeller ben geldim ya bugün kociş evdeydi bırakmadı hiç gireyim öglende uyumuşum :) şimd i geldim kimse kalmamış yaa..
makbuşum maşallah göbişine canım rabbim kucagına aldıgın günleride gösterir bizlere ve sana inşş
derinim kızz sen inş hamişsindir bacım yaa heveslendim bende :9
ebroşum geldim bacımda sen yoksun napım kaynana yanımda bugün kocada evdeydi artık anca vakit buldum da geldim maça gitmişti benim kocişte giriyim dedim
semoşum göbişi gördüm maşallah kırkbirkere :) bacım benim minik heyecanlandı görünce:) ayyy hadi az kaldı gelicem inş dogumdan sona yegenlerimi görmeye..kib öptm
nuruncum sen nasılsın bacım olmadımı daha pc yaa?
zorcum zeyncim zeynocum bersucum richim günüm kızlar kib iyi bakın gelseydiniz görüşürdk yaa

kızlar slm hepinize allahım o ne öyle şirin bir göbek kızımız şimdiden kendini tanıştırıyor galiba:)allahım sağ salim kucağına aldırmayı nasip etsin makbuşcum.derinim hadi ya inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyorum.yine kimse yok galiba.ben gece kuşunuz nöbetteyim herzamanki gibi bu gidişle bebişi yapamayacağız:)

makbercim cok tatlisin canim cok yakismis hamilelik gökcecim ilerki zamanlarda sendende bekliyoruz böyle foto derincim insallah bu ay olmustur bize müjde verirsin ebrarcim sen nasilsin esin nasil oldu di´ger kizlarada selamlar hepinizi öpüyorumolumunekankayizsmileboshayallersmile

iyiyim canım nöbetteyim siz kuzumla nasılsınız annesi:)güzel yiğenimize iyi bak.rahatın iyidir umarım canım.kızlardan gelen yok ya yine

buda badimin önden görünüşü :))

teyzesi yesin onuuuu masallah allahim kirkbirkere masallah kis makbuussss
oh ne güzel yapmisin heee bende ceksemmi ne kisss hic aklima gelmedi kizimi göstermek kaydirigubbakcemile3 makbusum bayagi yanlda senin göbüs benimki cok sivri yaaa herkes oglan bu kiz karni degil diyolar dr kiz diye israr ediyo anlamadim valla ne olursa olsun önemli olan saglikli olsun demi kissss kaydirigubbakcemile5

iyi
akşamalar
ya
p
bozuk
değilde
annemler
için
koşturuyom
gelemiyom
hepinizi
öpüyom...

makbeeeerrr
maşallah
yaa
tşörte
bayıldıım
benimde
göbek
kilodan
bende
alsammı
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ohh canım benim uyu uyu ne güzel..minişle birlikte mışıl mışıl uyuyun annesikaydirigubbakcemile3
canım benim inşallah yaa..bu konu hakkındaki hislerini almak isterim:)))ee malum hamilesin hislerin de kuvvetlidir eskisinden:)))
inşallahhh masalım benimŞenizsadece ben degil inşallahhh sen ve tüm arkadaslarım da ard arda bir bir haberleri veririz çok isterim yaaa:Saruboceq:
sen nasılsın masalcım?
sagol canım zeynim hiç bırakmıyosun bizi hep ugruyorsun tatlım çok sagol iyiki varsın..iyiki hepiniz varsınız...inşallah dedigin gibi müjdeyi verebilirim canım yaa..senden haberler nasıl?öüyorum seni canımopuyorumnanaktan
iyi
akşamalar
ya
p
bozuk
değilde
annemler
için
koşturuyom
gelemiyom
hepinizi
öpüyom...
canımmm bende seni çok öpüyorumm koştur bakalım..annen geldi demek öyle anladım ben yani..neyse konusuruz inş zemuszemus

derinim
yok
bebeğim
pasaport
falan
hallettim
ama
gelen
giden
var
bende
öptüm
seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…