"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aminn bitanemm inşallah seninde böyle koca göbişli halini görcez :))
sağol bitanemm evet tanıştı teyzoşlarıyla :)) amin bitanem Rabbim kucağımda resim çekilip eklemeyide nasip etsin..
zeyncimm çok sağol darısı sizlerin başına
exümm gördünnü koca göbüşümü kaydirigubbakcemile3seninki dahada büyüktür kesin çekebilirsen eklede bizde yiğenimizlen tanışalım
makbeeeerrr
maşallah
yaa
tşörte
bayıldıım
benimde
göbek
kilodan
bende
alsammı
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
sağol tatlımmm yaa acık göbişin zararı olmaz bulabilirsen al sende yakın zamanda giymek nasip olur belkim:Saruboceq:

canım hoşgeldin..iyiyim sen napıyosun?
tuniş selam canım nasılsın?
kızlar yaaaa ovulasyon testi kullananların topicinede yazdım da,adetimin 13.gününden beridir testlerim hep çift çıkıyo yaa..sürekli yumurtluyo olamam heralde.şaştım kaldım vallahi bu ne şimdi(

ya ben bugün çok yoğun birgün geçirdim öğlen biçıktım evden şimdi girdim .başım inanılmaz ağrıyo .çok gezmenin cezasını çekiyorum yani.sizler neler yaptınız?
semoşum gelmiş canım yaa nekadar az kalmış maşallah.allahım biravazda kurtarsın inşallah..
nurcum sende koşturuyomuşsun kolay gelsin canım.
masalcım iyi nöbetler tatlış...
gökcem kuzummm nasılsın?demek bugün uyudun bol bol.ohh yarasın minik kuzuma .sana değil haa minişime :)))öpüyorum senide..
ağlama sende kızışının resmini koyda tanışalım fıstık yiğenimizle..
richim ve bersum uğramamış iyilerdir inşallah..

derinim halamı çift çıkıyo canım yaa .bunda bituhaflık var yaaa.
ben napıyım dediğim gibi işte başım çok ağrıyo .haa bide yine soğan kürüne başladım .bugün ikinci günüm .başka türlü düzene sokamıycam buadeti yaa..

canım benim ya demek başın tuttu..ama cano bugün bi rüzgar sorma ondan olmuştur kesin...
he ya hala aynı testler canım..günn de diyo lh hormonun yüksektir.baktır diyo haklı galiba yaaa...sogan kürünü iyi etmişsin aslında ama keşke bu defalık adeti bekleyip onunla birlikte içsedin..bişey varsa soganın zararı olmasın dicem ama,daha dogrusu ben olmadıgını biliyorum ama annemle teyzem korkuttu bu konuda beni..

cano bi 15 dkk ya gelicem ama inşallah seni bulabilirim...gitmiş olursanda çok öptüm seni canım..az bi işim var geliyom.

derinim yaa valla kalmak isterdimde başım ağrıyo vakitte geç oldu ben kaçıcam datlum..
buarada adetin geleceği yok bende dedim başlıyım bişey olduğunu sanmıyorum nerde bizde hemen hamile kalmak.varsada allahım korur inşallah.neyse seni çok öpüyorum görüşmek üzere canım.iyi geceler..

cano sen baktır ozaman ıh hormonuna .ilginç bidurum var ortada .ya testler bozuk ,ya hamişsin,yada hormonla alakalı.herşeyin hayırlısı cano .öptümmmmm

geldim kuşum ama haklı olarak gitmişsin cano..başın agrıyo bende kalmanı bekliyom delü gibi:))inşallah geçer hemen canım benim...valla ebrarım bilemiyorum bende çok karıştım bu durum ne demek hiç bilmiyorum.araştırmalarıma göre dediginiz gibi de LH hormonu bu işi yapıyo sanırım..hayırlısı artık..gebelik testi de çıkmadı geçen biliyosun.bakalım ne çıkıcak altından..Allah rahatlık versin bitanem.

canım ya o ne demek öyle..belli mi olur askolsun..hani böyle konuşmayacaktık hiç (
Allah büyük sürprizimiz yakında sen bana güven hissediyorum...opuyorumnanaktan

günaydın güzeller herkeslere harika bir hafta diliyorum..dilerim istediğiniz yüreğinizden geçen herşey sizinle olur

makbuşummmm seninde canımmmmm sagolasın...senin de kadınlar günün kutlu olsun hamiş kadınnnnnnnŞeniz
bu arada gebelik testini bu sabah yaptım kıslarr negatif çıktı...Allahtan ümit kesilmez.adetim gelmedikçe umutluyum...gelincede klomene başlarım 1 aycık denerim yada en fazla iki ay..hayırlısı artık.öpüyorum hepinizi.giyinip işe gitmeliyim hoşçakalın.opuyorumnanaktan

derinim günaydın kuşum....inşallah birgün çift görecen derinim...

makbuşum maşallah göbüşüne....body süpermiş yaaaa..........çok komik ...çok şirin....

derinimm üzülmedin demi belli olmaz daha adet gelmedikçe umut kesilmez..
derinim günaydın kuşum....inşallah birgün çift görecen derinim...

makbuşum maşallah göbüşüne....body süpermiş yaaaa..........çok komik ...çok şirin....
oyy senamm sağol inşallah sende görücen tekrardan kendini koca göbişli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…