aminn bitanemm inşallah seninde böyle koca göbişli halini görcez :))slm güzeller ben geldim ya bugün kociş evdeydi bırakmadı hiç gireyim öglende uyumuşum :) şimd i geldim kimse kalmamış yaa..
makbuşum maşallah göbişine canım rabbim kucagına aldıgın günleride gösterir bizlere ve sana inşş
derinim kızz sen inş hamişsindir bacım yaa heveslendim bende :9
ebroşum geldim bacımda sen yoksun napım kaynana yanımda bugün kocada evdeydi artık anca vakit buldum da geldim maça gitmişti benim kocişte giriyim dedim
semoşum göbişi gördüm maşallah kırkbirkere :) bacım benim minik heyecanlandı görünce:) ayyy hadi az kaldı gelicem inş dogumdan sona yegenlerimi görmeye..kib öptm
nuruncum sen nasılsın bacım olmadımı daha pc yaa?
zorcum zeyncim zeynocum bersucum richim günüm kızlar kib iyi bakın gelseydiniz görüşürdk yaa
sağol bitanemm evet tanıştı teyzoşlarıyla :)) amin bitanem Rabbim kucağımda resim çekilip eklemeyide nasip etsin..kızlar slm hepinize allahım o ne öyle şirin bir göbek kızımız şimdiden kendini tanıştırıyor galiba:)allahım sağ salim kucağına aldırmayı nasip etsin makbuşcum.derinim hadi ya inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyorum.yine kimse yok galiba.ben gece kuşunuz nöbetteyim herzamanki gibibu gidişle bebişi yapamayacağız:)
zeyncimm çok sağol darısı sizlerin başınamakbercim cok tatlisin canim cok yakismis hamilelik gökcecim ilerki zamanlarda sendende bekliyoruz böyle foto derincim insallah bu ay olmustur bize müjde verirsin ebrarcim sen nasilsin esin nasil oldu di´ger kizlarada selamlar hepinizi öpüyorumolumunekankayizsmileboshayallersmile
exümm gördünnü koca göbüşümü kaydirigubbakcemile3seninki dahada büyüktür kesin çekebilirsen eklede bizde yiğenimizlen tanışalım
teyzesi yesin onuuuu masallah allahim kirkbirkere masallah kis makbuussss
oh ne güzel yapmisin heee bende ceksemmi ne kisss hic aklima gelmedi kizimi göstermek kaydirigubbakcemile3 makbusum bayagi yanlda senin göbüs benimki cok sivri yaaa herkes oglan bu kiz karni degil diyolar dr kiz diye israr ediyo anlamadim valla ne olursa olsun önemli olan saglikli olsun demi kissss kaydirigubbakcemile5
sağol tatlımmm yaa acık göbişin zararı olmaz bulabilirsen al sende yakın zamanda giymek nasip olur belkim:Saruboceq:makbeeeerrr
maşallah
yaa
tşörte
bayıldıım
benimde
göbek
kilodan
bende
alsammı
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
derinim halamı çift çıkıyo canım yaa .bunda bituhaflık var yaaa.
ben napıyım dediğim gibi işte başım çok ağrıyo .haa bide yine soğan kürüne başladım .bugün ikinci günüm .başka türlü düzene sokamıycam buadeti yaa..
derinim yaa valla kalmak isterdimde başım ağrıyo vakitte geç oldu ben kaçıcam datlum..
buarada adetin geleceği yok bende dedim başlıyım bişey olduğunu sanmıyorum nerde bizde hemen hamile kalmak.varsada allahım korur inşallah.neyse seni çok öpüyorum görüşmek üzere canım.iyi geceler..
derinimm üzülmedin demi belli olmaz daha adet gelmedikçe umut kesilmez..makbuşummmm seninde canımmmmm sagolasın...senin de kadınlar günün kutlu olsun hamiş kadınnnnnnnŞeniz
bu arada gebelik testini bu sabah yaptım kıslarr negatif çıktı...Allahtan ümit kesilmez.adetim gelmedikçe umutluyum...gelincede klomene başlarım 1 aycık denerim yada en fazla iki ay..hayırlısı artık.öpüyorum hepinizi.giyinip işe gitmeliyim hoşçakalın.opuyorumnanaktan
oyy senamm sağol inşallah sende görücen tekrardan kendini koca göbişliderinim günaydın kuşum....inşallah birgün çift görecen derinim...
makbuşum maşallah göbüşüne....body süpermiş yaaaa..........çok komik ...çok şirin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?