canım sagol inşallah hepimiz görücez bigün..umutluyum hala senam...bu arada sizin orada sallanıyo demek of yaaa.Allahım korusun hepimizi.korkma canım çok öpüyorumŞenizderinim günaydın kuşum....inşallah birgün çift görecen derinim...
makbuşum maşallah göbüşüne....body süpermiş yaaaa..........çok komik ...çok şirin....
yok bitanem inan üzülmedim ...yoksa bian önce adet olayım diyorum klomene başlıyayım.derinimm üzülmedin demi belli olmaz daha adet gelmedikçe umut kesilmez..
oyy senamm sağol inşallah sende görücen tekrardan kendini koca göbişli
canım çok çok tebrik ediyorum.hakikatten nerelerdeydin kız..ama bi geldin pir geldin süper ya maaşallah diyeyim..darısı bize inşallah..ne kadarlıkmış doktora gittin dimi?Allah analı babalı büyütsün canımcım:lepiballarım canlarım eski dostlarım nasılsınız derinim,mabuşum bebişin geliyormuş allah sağlıklla kucağına almayı nasib etsin, ebrarım.richim,mazarboncuğum seninde bebişin geliyomuş allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin uzun zamandır yazmıyorum topicinizde değişmiş çok nadir bakıyodum
canlarım kendimdende umudumu kesmiştim artık derken meleğim geldi hamileyiimmm sizinle paylaşmak istedim hepinizi çok özledim en kısa zamanda görüşmek üzere öpücükledim hepinizi Şeniz
selam hanımlar nasılsınız?
merak etmeyin ben Gökcemle görüştüm herşey yolunda ailesi ve kendisi iyiymiş çok şükür.buarada bütün elazığlı arkadaşlara geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın.galibahala az az sallanıyormuş.umarım daha fazla olmaz..
SEMOŞUM tebrik ederim canım .allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum tatlım.sen nerelerdesin yaa özlettin kendini bundan sonra uğra olurmu habersiz bırakma bizi...
richim burdasın galiba nasılsın canım?özledim seni .demek sizde yaşadınız depremi .çok geçmiş olsun canımm.
ben şimdi çıkmak zorundayım annemlerdeyim ve yemek yapıcam .gece gelmeye çalışıcam.hepinizi öpüyorum..
buarada DERİNİM test yapmışsın hayırlısı olsun canım yaa dediğin gibi ümit kesmek yok rabbim yolluycak minişleri inşallah.öpüyorum senide..
ebraırm gıttın galıba cnm evet bende ordaydım kacgündürde gıremıyodum umarım ıyısındır cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?