"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yaa kızlar haberlerde gördünüz sanırım elazığda olan deperemi..semaya telden mesaj attım korkmuş canım benim dua edin diyor..ama gökçemden haber alamadım onuda çok merak ediyorum..kızlar dualarımızda onlarıda unutmayalım

kizlar elazigdaki arkadaslarimiz nasilsiniz? semacim cok korkmustur korkma bir tanem az kaldi dogumuna sakin kendini germe daha buyuk olmaz deprem, lmerkezlerde yokmus bir sey di mi?
olenlere Allah'tan rahmet diliyorum cok uzucu....kizlar haber verin birbirinden haber alanlar buraya yazsin.

ay makbus mesajini yeni okudum, semaya cok selam konusursaniz, gokcemde iyidir kotu dusunmeyin koylerde varmis sorun sadece. gokcem gelirsin insallah en kisa surede yazmaya. kizlar korkmayin ne olur kendinize iyi bakin, sakinlestirin olmaz artik.

günüm burda da oluyo deprem ben ölüp ölüp diriliyorum...semaya ulaştım çok kokrkmuş ama iyiymiş...biraz karnım ağrıdı dedi...dikkat etmesini söledim zaten kayınvalidesinde kalıyo...

slm hanımlar....
hepinizin kadınlar gününüz kutlu olsun bayanssulusmile

ballarım canlarım eski dostlarım nasılsınız derinim,mabuşum bebişin geliyormuş allah sağlıklla kucağına almayı nasib etsin, ebrarım.richim,mazarboncuğum seninde bebişin geliyomuş allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin uzun zamandır yazmıyorum topicinizde değişmiş çok nadir bakıyodum
canlarım kendimdende umudumu kesmiştim artık derken meleğim geldi hamileyiimmm sizinle paylaşmak istedim hepinizi çok özledim en kısa zamanda görüşmek üzere öpücükledim hepinizi Şeniz

Kızlar aşılama bölümünden şubat ayında aşılama yaptıranlar formunda birkaç arkadaş 4444 duasını okumaya karar verdik. Aranızda katılmak isteyen ve okuyabileceğine güvenen arkadaşlar varmıdır...

Niyetmiz şu olacak.....allah ım tüm isteyenlerle bana ve bana bu duada eşlik edenlere tez zamanda anne olmayı hayırlı kıl. Dualarımızı kabul eyle yarabbim amin

slm kızlar nasılsınız ya elazıgdakı arkadaslar nasılsınız bende ordaydım kızlar fecı sallandı çok kötüydü allah rahmet eylesın gerıde kalanlarada sabır versın
gökcem azıze semacıgım ıyısınızdır ınsallah sız ve yakınlarınız:Saruboceq:
semavela cnm cok sevındım nerelerdesın sen allah hayırlı ugurlu olsun cnm allah analı babalı büyütsün

Son düzenleyen: Moderatör:
selam hanımlar nasılsınız?
merak etmeyin ben Gökcemle görüştüm herşey yolunda ailesi ve kendisi iyiymiş çok şükür.buarada bütün elazığlı arkadaşlara geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın.galibahala az az sallanıyormuş.umarım daha fazla olmaz..
SEMOŞUM tebrik ederim canım .allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum tatlım.sen nerelerdesin yaa özlettin kendini bundan sonra uğra olurmu habersiz bırakma bizi...
richim burdasın galiba nasılsın canım?özledim seni .demek sizde yaşadınız depremi .çok geçmiş olsun canımm.
ben şimdi çıkmak zorundayım annemlerdeyim ve yemek yapıcam .gece gelmeye çalışıcam.hepinizi öpüyorum..
buarada DERıNıM test yapmışsın hayırlısı olsun canım yaa dediğin gibi ümit kesmek yok rabbim yolluycak minişleri inşallah.öpüyorum senide..

nurcum selam tatlım sen nasılsın ?kız kaç kere yazdım sana görmedin galiba .özlettin kendini.neyse ben kaçar .iyi akşamlar..

ebraırm gıttın galıba cnm evet bende ordaydım kacgündürde gıremıyodum umarım ıyısındır cnm

derinim günaydın kuşum....inşallah birgün çift görecen derinim...

makbuşum maşallah göbüşüne....body süpermiş yaaaa..........çok komik ...çok şirin....
canım sagol inşallah hepimiz görücez bigün..umutluyum hala senam...bu arada sizin orada sallanıyo demek of yaaa.Allahım korusun hepimizi.korkma canım çok öpüyorumŞeniz
derinimm üzülmedin demi belli olmaz daha adet gelmedikçe umut kesilmez..

oyy senamm sağol inşallah sende görücen tekrardan kendini koca göbişli
yok bitanem inan üzülmedim ...yoksa bian önce adet olayım diyorum klomene başlıyayım.

canım çok çok tebrik ediyorum.hakikatten nerelerdeydin kız..ama bi geldin pir geldin süper ya maaşallah diyeyim..darısı bize inşallah..ne kadarlıkmış doktora gittin dimi?Allah analı babalı büyütsün canımcım:lepipuyorumnanaktan

oyyy valla senin yazını okuyana kadar dört gözle senin yada gökçemin girmiş olmasını bekledim şükür ki görüşmüşsün cano çok sevindim..ama diger kaybedilenlere de çok üzüldüm((Allahım geride kalanlara sabır versin((
hee yaptım testi canım beklemedim fazla..ama normla döngüme göre daha geçmiş gibi saymıyorum..gelmezse mart 15 gibi yine yaparım:)

semacımm çok sevindim yaa süper bi haberşle dönüş yaptın Rabbim tamamına erdirsin..
riçimm senide özledim canım iyisindir inşallah bi sıkıntın falan yok değilmi?
ebroşum inan bende senin yazını okuyana kadar dört döndüm semadan haber aldım ama gökçemi çok merak ettim iyilermiş çok şükür..Rabbim geride kalanlara sabır versin ((

ayyyy canlarım benim hepiniz sağolun öpüyorum ayrı ayrı Şeniz allahım hepinize tez zamanda versin inşallah :Saruboceq: sanırım 5 haftalık cumartesi gidicez doktora dua edin nolur bana biliyosunuz ilk kaybımı
bide kızmayın nolur benim bu kış çok sert geçti manevi olarak herşey üstüste halada düzelen hiçbişey yok tek iyi şey evliliğim çok şükür allahım şimdi bebişte verdi sabrın sonu selametmiş çok şükür rabbime :Saruboceq:
ama hepinizi çok özledim biraz küsmüştüm hayata ama bebişimle yeniden barıştık sanırım bundan sonra gelicem daha sık inşallah hepinizi seviyorum olumunekankayizsmile

semacım inan çok sevindim..boşver bebiş gleiyo artık dahada umutlu olmalısın..hayat güzel yaşamak güzel ..Allah herşeyin hayırlısını versin...
makbuşum napıyon canım..ben erken geldim ama hala eve girişemedim bitanem yaa..koli bandı yok almayı unuttum.bide gazete yok of yaaaaaaaaaaaaaaa

mrb sema ben hamileyim topiğinde yazdıkalrını okudum. sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah. seni anlıyorum hem de çok bende 4 ay önce 32. haftada oğlumu kaybettim. çok zor dayanması. sen nasıl kaybetmiştin kaçıncı haftada. sezeryanmıydı doğumun. nezman korunmayı bırakmıştın. 1.5 yıl sonramı oldu bebişin. bend ebian önce tekrar hamile olmak istiyorum. sürenin dolmasını bekliyorm

sweetcim günlerin ne zaman doluyor canım ne kadar ara ver demişti doktor?inşallah çalışmalar başladıgı gibi kalırsın tatlım..öpüyorum seni..

kızlarrr ben size kaç gündür söylemeyi unutuyorum..ben taşınıyorum:))
az önce eşyaları kolilemeye başladım..yarın izinli günüm.normlade 15inde taşınacaktık ama kociş tutturdu beklemeye ne gerek var diye...yarın taşınalım istiyor...bende yavaş yavaş toparlıyorum..yarın temizlige giderim.akşam da taşırız heralde offf yorgunluklar beni bekliyo..ama olsun tatlı yorgunluk olacak Allahın iziniyle...ev babamın dayısının,sagolsun babişim geçen konuşmuş benim için.bende gittim gördüm begendim...inşallah hayırlısı olur canlar.şimdi kaçayım kimse yok zaten devam ediyim kociş gelene kadar.öptüm hepinizi.

deriiin
cicim
istanbulda
olsam
yardım
ederdim
kıss
kolay
gelsin
allah
huzurla
oturmanızı
nasip
etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…