"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar hepınız hamıs kalıcaksınız cok ısterım ınsallah o anları hep beraber yasarız:Saruboceq:
hepımız göbüşlerı doldurucaz ınsallah hayırlısıyla:Saruboceq:

riçi, hadi kısss sıra bizlerde ayy ben çok sevindim ard arda haberler geliyor bakalım sıra kimde derinde halen olmadı.
ben sevalla arka arkya idim acaba o ne yaptı??

bak sen kendini o sıray koyabilyorsun ama ben koyamıyom nedense umudum yok sabrımda yok ama öylesine işte dua dileniyorum..

kızlar 8. gün değerim 66 çımış...hamiileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmm........nolur dua edin bu sfer bişi çıkmasın...elllerim titiryo...

ayy allahım yine süper bir haber çok şükür senam gözünaydın tatlışım allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah .ohhh yaa 2010 çok uğurlu geldi topicimize darısı bizlere kızlar..
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

riçim geldim canım bakkala indim kızımın canı tatlı bişiler çektide:))) yoksa kolay kolay evden çıkmazdım..
ee nasılsınız güzeller

selam hanımlar makbuşum,richim,nurum,senam hepiniz iyisinizdir inşallah.işlere başlamadan bakıyım dedim ooo süper haber aldım çok güzel yaaa alkisalkisalkis

nurcugum allahtan ümıt kesılmez cnm benımde umudum yok ama ıste neyapalım kader kısmet umarım ınsallah o mucızelerı bızde yasıcaz sıkma canını

ıyıdır ebrarım bende ıse baslıcam bı bakım dedım haber varmı dıye ve cok sevındım
makbusum oh afıyet olsun cnm bal seker olsun yıgenımıze

sağol bitanemmm ayy dün koca gün yattım çok garip hissettim kendimi harekette etmedi sıpa hiç korktum (( ama gecenin ilerleyen saatlerinde bi başladı tekmelemeye maşallah yatana kadarda durmadı

bak yine umutsuz konuşmalar var yakışmıyo canlar yaa naniknanik
hele benim yanımda .benim bile hala ümidim var kızlar .allahım işini iyi bilir.
dün biyerde bişey okudum kadın hayatı boyunca regl olmamış doktorlar çocuğun olmaz demiş ama 4 tane olmuş .inanın bunlar bize güç veriyo .rabbimden istiyelim vericek inanıyorum..

makbuş yoksa yemek yemedinmi biliyosun bebişler anneleri yemek yiyince hareketleniyolar sakın ihmal etme yemek olayını...maşallah ömürüme..
richim bende iyi tatlım yaa işlerimi halledip dışarı çıkıcam tabi sizleri bırakabilirsem..

arkadaşlar kalmak isterdim ama namaz kılmam lazım ve sonrada evimi toparlıyım .sonra görüşürüz .ben bu moralle tam hız iş yaparım..alkisalkisalkis
hadi öptüm sizi hatuşlar...

canım pek istemesede yiyorum ebroşum merak etme..hava buz gibi kız nasıl çıkıcan dışarı

kendıne ıyı bak ebrarım görüşürüz cnm
ye makbusum sende bak yıgenımızı üzmeopuyorumnanaktan
kızlar bende kacım ısler bana bakar kendınıze ıyı bakın
nevınde gelmemıs oda elazıgdaydı bıtek ondan hber yok umarım ıyıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…