"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aa sendemi kaçıyosun canım neyse sanada kolay gelsin..bu arada nevin iyi heralde başka topicte yazışıyordu merak etme

senacım çooook tebrik ederim...inşllah sağlıcakla kucağına alırsınnn
:teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey:
:teytey:

richberry nevin gayet iyi maşallah...hiçbir sorunu yok allah şükür....

ebrarım ...bersuum sağolun canlarım darısı size...ama dua edin değerim yükselsin...

senam hayırlı olsun tatlım rabbim korusun sizi bidaha yüreğinin acımasın işallah

kızlar benimde 16martta aşılamam var hiç sıkıntı yapmıyorum ama içimde tuhaf bir his var bazen korku bazen sevinç bazen ümitsizlik oluyo offfffffffff yarın kontrolüm var bakalım yumurta oluşmuşmu

kızlarrrrrr ben geldimmm uzun zamndır giremiyorumm mide bulantılarım halsizliğim iğnemi eşimin vuramaması sebebiyle kayınvalidemde kalıyordummm.
senaaaaaaaaa bu cokk güzel bi hbr cok sevindimmm canooooo allahım inşlah sağlıkla kucağına verirrrrrhihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ee daha başka hbrler varmı kızlarr ben bu gün yine kayınvalidemin oraya dönücemm ya cok sıkıyorum ama bi süre böe heraldeee hepiniz aklımdasınız yokluğumda benii unutmayın emiiiiiiiii hepiniz dualarımdasınızzzzzzz cok öpüyorummmmmmmm inşlahh yine girdiğimde güzel hbrler alıcammm kendinize dikkat edin canolarrrrr:a015:

senammmm canım benim hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşş darısı burdaki tüm arkadaşlarımın başına olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
:teytey::teytey:

zeynom kib canım başka bide zeyn arkadaşımız varya oda test yaptı inş onunda minigi yoldaaaa sonrada burdaki tüm arkadaşlarım gelicek inş

turkuaz...zeynom....ozgule....ltuana....gökçeeeeemmmmmmm.........sağolun canlarrrrrr.........ama değerlerim yükselsin diye de dua edin olur mu?

senaammmmm gözün aydin olsun canim beniimmmm rabim tamamina erdirsin inss hayirlisini versin baciimm inss sag saglim kucaginada airsin bacim insss :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:dance: :dance: :dance:
cok mutlu oldum canim yaaa

darisi bütün bekleyen arkadaslarimin basina olsun insssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…