"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam canlarim nasilsiniz gökcem nasil gidiyo hamislik baciiimmm inss iyisinizdir yigenimle
bi girme firsati yakalamiyorum valla özledim hepinizi varmi hamis haberleri baska gecmisi okuyamadim

ooo aglamacım saol bitanem yaa yegenle aramız iyi çok şükür sadece yemekten sonra bulantı yapıyo biraz halsizlik birazda uyku hali oluyo işte:) sen naıslsın canım az kaldı inşş
hamiş olarak zeyn arkadaşımız var bide canım ama o kan tsti yapmadı daha
senam inş degerin yükselir canım stres yapma rabbim ol demişse inş minigi nn seninle olcak inşş

kimsecikler yokmu nerelerdesiniz kislaarrrr neyse ben kacar az bi isim var onuda halledeyim is bitmiyo yaaaa yorgunlugumda bitmiyo bu yüzden hepinizide cookkk öptük byeee

aman iyi olun bacim ne güzel,bulantilarda kötü zamandasin inss 4 ay deyince bisey kalmaz nasil bittiginide anlamassin sonra gelsin kilolar aklinialirimsmile ben tombik oldum valla birden aldim zaten neyse bebisler iyi olsunda gerisi bos........
evet bacim az kaldi hayirlisi rabbim yar ve yardimcimiz olsun inss hepimizindee
inss kizlarda güzel haberler verirler inss rabbim gönlünüze göre versin kizlarrr :Saruboceq:
ben kacr gökcem byee

kızlar benimde 16martta aşılamam var hiç sıkıntı yapmıyorum ama içimde tuhaf bir his var bazen korku bazen sevinç bazen ümitsizlik oluyo offfffffffff yarın kontrolüm var bakalım yumurta oluşmuşmu
prensesim aşılama yaptırıyosun demek hayırlı olsun bitanem inşallah o muhteşem haberle dönersin
zeynocum kaynanada kalıyon demek ayy Allah sabır versin sana :)) şaka bi yanada özletme kendini fazlaopuyorumnanaktan

kızlar size aglamanın göbiş resimlerini eklicem o eklemeyi bilmiyormuş..

maşallahhh yiğenimize

Son düzenleme:
çok güzel ya :))) ama kibar ve küçük bir karın :)))
gökçem iiyim canım sağol
senam ayağını sür canım :))))

kız nevoş 13 haftada göbüş mü olur....ben de koyim o zamankaydirigubbakcemile3

aglamacım çok güzel maşallah...ben de kendimi böle görmek istiyorum tekrar inşallah....umarım devamı gelri bir sorun çıkmaz da allah korusun...

koyun kızlar koyunda göbüşlerınızı görelım belkım bızede bulasırkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

senammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrik ederim canım meleğin gelmiş allahım bu sefer sağlıcakla kucağına aldığın günleri de göstersin cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

darısı sıradakilere artık aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ceylanım sağol canım benim.....ben de inanamıyorum hala ve çok tedirginim............

selam hanimlar hamisler Masallah gobislerinize Allah saglikla kucaginiza aldiginizda bebislerinizin resmini koymayi da nasip etsin.nazar
senam hala senin mutlulugunu sarhosuyum cok mutluyum senin icin Allah nazarlardan korusun yigenlerimi de seni de
kizlar iyisiiniz Insallah hepiniz.
yalnizda aklim Allah'im bebegine guc kuvvet ver arkadasimiza guc sabir ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…