ooo aglamacım saol bitanem yaa yegenle aramız iyi çok şükür sadece yemekten sonra bulantı yapıyo biraz halsizlik birazda uyku hali oluyo işte:) sen naıslsın canım az kaldı inşş
hamiş olarak zeyn arkadaşımız var bide canım ama o kan tsti yapmadı daha
senam inş degerin yükselir canım stres yapma rabbim ol demişse inş minigi nn seninle olcak inşş
prensesim aşılama yaptırıyosun demek hayırlı olsun bitanem inşallah o muhteşem haberle dönersinkızlar benimde 16martta aşılamam var hiç sıkıntı yapmıyorum ama içimde tuhaf bir his var bazen korku bazen sevinç bazen ümitsizlik oluyo offfffffffff yarın kontrolüm var bakalım yumurta oluşmuşmu
zeynocum kaynanada kalıyon demek ayy Allah sabır versin sana :)) şaka bi yanada özletme kendini fazlaopuyorumnanaktankızlarrrrrr ben geldimmm uzun zamndır giremiyorumm mide bulantılarım halsizliğim iğnemi eşimin vuramaması sebebiyle kayınvalidemde kalıyordummm.
senaaaaaaaaa bu cokk güzel bi hbr cok sevindimmm canooooo allahım inşlah sağlıkla kucağına verirrrrrhihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ee daha başka hbrler varmı kızlarr ben bu gün yine kayınvalidemin oraya dönücemm ya cok sıkıyorum ama bi süre böe heraldeee hepiniz aklımdasınız yokluğumda benii unutmayın emiiiiiiiii hepiniz dualarımdasınızzzzzzz cok öpüyorummmmmmmm inşlahh yine girdiğimde güzel hbrler alıcammm kendinize dikkat edin canolarrrrr:a015:
turkuaz...zeynom....ozgule....ltuana....gökçeeeeemmmmmmm.........sağolun canlarrrrrr.........ama değerlerim yükselsin diye de dua edin olur mu?
kızlar size aglamanın göbiş resimlerini eklicem o eklemeyi bilmiyormuş..
maşallahhh yiğenimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?