slm kızlarrrr nabersinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ama topikte kim oldugu yazmıyo yaaa noldu oraya sildiler mi yoksamsempatiksalakcinni umarım herkes iyidir
ay aglamacım seninde göbik maşallah kocaman olmuşşş saglıkla gelsin yegenimiz inşşşş
kız nevinimmm naber datlum yesinler senin o göbigiiii kız daha geçen hafta görmedim mi ben seni göbek möbek yoktu anammm ne zaman çıktı o öle:=) maşallah bacım ..kız cinsiyet için ne zaman gitcen ?
çıktı işte birazcık :)))
29 martta gidecem kontrole artık sabah ikili tarama sonucu aldım sonuçlar iidi çok şükür
ha buarada hepsi bebek değil :)) yarısıda benim göbek bebişten sonra çıktı meydana :))
kıs nevoş gerçekte göbüşün varmış...daha 13 haftalıkken böle...bakim nolcan...
baksana burdan da sorayım 12.gün testinden sonra tekrar kan testi istiyo mu orhan bey....
çıktı işte birazcık :)))
29 martta gidecem kontrole artık sabah ikili tarama sonucu aldım sonuçlar iidi çok şükür
ha buarada hepsi bebek değil :)) yarısıda benim göbek bebişten sonra çıktı meydana :))
nevin maşallah kız göbiş şimdiden belli olmuş ilerleyen zamanlarda da ekle olurmu..
ayrıca testinin iyi çıkmasınada çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin
hosgeldın makbusum zaten bugün topık bomboş sende ıyı yapmıssın oh gez negüzel zemuszemus
kımsecıkler yok ebrosum sen nerdesın yahu mutlaka ugrardın gün ıcınde yada ben bgn fazlamı ugradım acabasempatiksalakcinni
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kızlar canım sıkılıyo gelın dakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemileolumunekankayizsmilelaelaelaelaelae