allah razı olsun cnm allah kabuletsın dualrını ebroş gelseydı organıze ederdık ben ıstıyorumkı tanıdıgım arkadaslarla yapım bunu onların derdınden cok sızınkılerı bılıyorum sızle daha cok sey paylastık 3 -4 kısı olsakta yapalım bıısyler
tatlim nasilsin rabbim insallah sanada nasip edecek en kisa zamanda sakin ümitizlige düsme hic ummadigin anda gelicek bebegin allahin izniyle :Saruboceq::Saruboceq:
selam canim sali günü iki tane yaptim ikiside pozitif cikti bugüm tekrar yapicaktim sabah kalktimki acayip kar yagiyor halende durmadi o yüzden gidip alamadim yarin hava iyi olursa gidip alicam test gerci korkuyorum sanki birsey cikmiycakmis gibi ama hakkimizda hayirlisi olsun
ah canim insallah ben doktora gitmeyene kadar fazla umutlanmak istemiyorum rabbim insallah korktuguma ugratmaz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek:
slm kızlar bugün kontrolüm vardı 7tane yumurtam oluşmuş biri 12mm biri 10mm ve beş taneside 8mm olmuş bugün 9.günümdü iyimi sizce dr çok ii dedi işallah olur tutar dedi amin dedim rabbim hepimize versin işallah ben heyecanlanmaya başladım aşılama yaptıranlar ağrı oluyomu zormu ya ben çok korkmaya başladım