"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

3 kayıtlı kullanıcı dıyor makbus saklanıyomsuun kız yıne yok derın senmısınaklinialirimsmile

derinişkommm ne yaptı acaba taşınmış çoook yorulmuştur allah kolaylıklar versin tatlışıma dönüşünde de müjdeyle gelsin inşallah

ebroşum gelmemiş bugün nerlerde acaba merak etttimmm fıstığımı
senammmm umarım senin değerinde katlanmıştırrrr.
gökçeeeem taze hamişimmmm senide özledim hiç görüşemez oldukkkk

allah razı olsun cnm allah kabuletsın dualrını ebroş gelseydı organıze ederdık ben ıstıyorumkı tanıdıgım arkadaslarla yapım bunu onların derdınden cok sızınkılerı bılıyorum sızle daha cok sey paylastık 3 -4 kısı olsakta yapalım bıısyler

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ya ben nezaman anne olcam bılen varmıkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

aman geldıler yıne:çok üzgünüm:

tatlim nasilsin rabbim insallah sanada nasip edecek en kisa zamanda sakin ümitizlige düsme hic ummadigin anda gelicek bebegin allahin izniyle :Saruboceq::Saruboceq:

sağol zeyncıgım ınsallah ogünlerı bızde görürüz sızler ümıt oldunuz bızlere allahım bızıde güldürürür umarım

ben cektım bıle halayımı :teytey:
kızlar altta 4 kayıtlı kullanıcı okuyor dıyor makbusa seslendım makbus olmadıgına göre kım bu gızlı gızlı ne okuyosun gel tanısalım mısafır:smiley-cool::roflol::jeyyar:

zeynnnn merhaba testini tekrarlaın mı halay çekelim mi artık

selam canim sali günü iki tane yaptim ikiside pozitif cikti bugüm tekrar yapicaktim sabah kalktimki acayip kar yagiyor halende durmadi o yüzden gidip alamadim yarin hava iyi olursa gidip alicam test gerci korkuyorum sanki birsey cikmiycakmis gibi ama hakkimizda hayirlisi olsun

bende kaciyorum uyku bastiriyor valla bugünde pek sessiz burasi hepinize hayirli geceler arkadaslarolumunekankayizsmileŞeniz

:Saruboceq:
2.testi yapmışsın tesadüf olamaz gelsin minişşşşş:teytey::teytey::teytey:

ah canim insallah ben doktora gitmeyene kadar fazla umutlanmak istemiyorum rabbim insallah korktuguma ugratmaz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek:

zeyncıgım korkma cnm mınıgın sıkı sıkı sarılmıstır sana üzmez annesını:1hug:

slm kızlar bugün kontrolüm vardı 7tane yumurtam oluşmuş biri 12mm biri 10mm ve beş taneside 8mm olmuş bugün 9.günümdü iyimi sizce dr çok ii dedi işallah olur tutar dedi amin dedim rabbim hepimize versin işallah ben heyecanlanmaya başladım aşılama yaptıranlar ağrı oluyomu zormu ya ben çok korkmaya başladım

ebroşumuda bekledım gelmedı cnm gelırsen su dua ısıne bı el atta yapalım bısıyler

..............................

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…