slm kızlar bugün kontrolüm vardı 7tane yumurtam oluşmuş biri 12mm biri 10mm ve beş taneside 8mm olmuş bugün 9.günümdü iyimi sizce dr çok ii dedi işallah olur tutar dedi amin dedim rabbim hepimize versin işallah ben heyecanlanmaya başladım aşılama yaptıranlar ağrı oluyomu zormu ya ben çok korkmaya başladım
canım nasılsın merak etmiştim seni şükür iyiymişsin.kızlarrrrrr ben geldimmm uzun zamndır giremiyorumm mide bulantılarım halsizliğim iğnemi eşimin vuramaması sebebiyle kayınvalidemde kalıyordummm.
senaaaaaaaaa bu cokk güzel bi hbr cok sevindimmm canooooo allahım inşlah sağlıkla kucağına verirrrrrhihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ee daha başka hbrler varmı kızlarr ben bu gün yine kayınvalidemin oraya dönücemm ya cok sıkıyorum ama bi süre böe heraldeee hepiniz aklımdasınız yokluğumda benii unutmayın emiiiiiiiii hepiniz dualarımdasınızzzzzzz cok öpüyorummmmmmmm inşlahh yine girdiğimde güzel hbrler alıcammm kendinize dikkat edin canolarrrrr:a015:
canım aramıza hoşgeldin .rizedesin sen ohh memleket çay kokmaya başlar yakında..sena kardeş tebrik ediyorum,Allah herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.
ağlamacım maşallah miniş baya büyümüş rabbim tamamına erdirsin .ama dediğin gibi çok kilolu değilsin .miniş iyi olsunda kilolar verilir tatlış..kızlar size aglamanın göbiş resimlerini eklicem o eklemeyi bilmiyormuş..
maşallahhh yiğenimize
günüm nasılsın canım ?karşılaşamadık uzun zamandır.özletiyosun kendini.hadi sıra bizde dört gözle müjdeni bekliyorum..selam hanimlar hamisler Masallah gobislerinize Allah saglikla kucaginiza aldiginizda bebislerinizin resmini koymayi da nasip etsin.nazar
senam hala senin mutlulugunu sarhosuyum cok mutluyum senin icin Allah nazarlardan korusun yigenlerimi de seni de
kizlar iyisiiniz Insallah hepiniz.
yalnizda aklim Allah'im bebegine guc kuvvet ver arkadasimiza guc sabir ver.
nevincim maşallah senin minişde büyümüş.göbüş hafiften çıkmış .allahım tamamına erdirsin.
delümmm naber ?seninde göbüşünü görücez inşallah yakın zamanda .yiğenim iyi değilmi?öpüyorum senide..slm kızlarrrr nabersinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ama topikte kim oldugu yazmıyo yaaa noldu oraya sildiler mi yoksamsempatiksalakcinni umarım herkes iyidir
ay aglamacım seninde göbik maşallah kocaman olmuşşş saglıkla gelsin yegenimiz inşşşş
kız nevinimmm naber datlum yesinler senin o göbigiiii kız daha geçen hafta görmedim mi ben seni göbek möbek yoktu anammm ne zaman çıktı o öle:=) maşallah bacım ..kız cinsiyet için ne zaman gitcen ?
datlum nasılsın?dün uğruyamadım misafirim vardı .biliyosunuz benim misafir bitmez.neyse gelirsen konuşuruz cano...makbusla ebroş ugramamıs nerdesınız kızlar
oyy bersum benim merak etmiş .valla dediğim gibi misafir vardı uğruyamadım sen nasılsın şeker.öptüm seni..ebroşum gelmemiş bugün nerlerde acaba merak etttimmm fıstığımı
senammmm umarım senin değerinde katlanmıştırrrr.
gökçeeeem taze hamişimmmm senide özledim hiç görüşemez oldukkkk
canım maşallah yumoşlar büyüyo .busefer hayırlısıyla tutunurlar inşallah.herşey gönlünce olsun..slm kızlar bugün kontrolüm vardı 7tane yumurtam oluşmuş biri 12mm biri 10mm ve beş taneside 8mm olmuş bugün 9.günümdü iyimi sizce dr çok ii dedi işallah olur tutar dedi amin dedim rabbim hepimize versin işallah ben heyecanlanmaya başladım aşılama yaptıranlar ağrı oluyomu zormu ya ben çok korkmaya başladım
ebroşumuda bekledım gelmedı cnm gelırsen su dua ısıne bı el atta yapalım bısıyler
selam hanımlar cumanız mübarek olsun rabbim gönlünüzdeki muradı versin.
dün hiç uğruyamadım yatılı misafirim vardı .bugün gitti .umarım herkes iyidir..
nurummm saol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın?annenler gittilermi umreye?
daha varmış canım hayırlısıyla gidip gelirler inşallah.bizde buyıl düşünüyoduk ama biraz olmuycak gibi hayırlısı allahtan.ençok istediğim şey oraları gidip görmek.rabbim nasip eder inşallah..
sen gittinmi nurum?yoksa benim gibi yananlardanmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?