"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günaydın güzeller hepinizin cuması mübarek olsun..Rabbim tüm dualarımızı kabul eder inşallah...

rabbim
yardımcın
olsunzemuszemuszemuszemus

selam hanımlar cumanız mübarek olsun rabbim gönlünüzdeki muradı versin.
dün hiç uğruyamadım yatılı misafirim vardı .bugün gitti .umarım herkes iyidir..

canım nasılsın merak etmiştim seni şükür iyiymişsin.
iğnelerini kendin yapamıyomusun tatlım.cesaretini topla ve kendin yap bence yoksa 9 ay zor olur senin için.özledim seni fıstığım.allaha emanet olun..
sena kardeş tebrik ediyorum,Allah herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.
canım aramıza hoşgeldin .rizedesin sen ohh memleket çay kokmaya başlar yakında..
kızlar size aglamanın göbiş resimlerini eklicem o eklemeyi bilmiyormuş..

maşallahhh yiğenimize

ağlamacım maşallah miniş baya büyümüş rabbim tamamına erdirsin .ama dediğin gibi çok kilolu değilsin .miniş iyi olsunda kilolar verilir tatlış..
günüm nasılsın canım ?karşılaşamadık uzun zamandır.özletiyosun kendini.hadi sıra bizde dört gözle müjdeni bekliyorum..
nevincim maşallah senin minişde büyümüş.göbüş hafiften çıkmış .allahım tamamına erdirsin.
delümmm naber ?seninde göbüşünü görücez inşallah yakın zamanda .yiğenim iyi değilmi?öpüyorum senide..
makbusla ebroş ugramamıs nerdesınız kızlar
datlum nasılsın?dün uğruyamadım misafirim vardı .biliyosunuz benim misafir bitmez.neyse gelirsen konuşuruz cano...
ebroşum gelmemiş bugün nerlerde acaba merak etttimmm fıstığımı
senammmm umarım senin değerinde katlanmıştırrrr.
gökçeeeem taze hamişimmmm senide özledim hiç görüşemez oldukkkk
oyy bersum benim merak etmiş .valla dediğim gibi misafir vardı uğruyamadım sen nasılsın şeker.öptüm seni..
canım maşallah yumoşlar büyüyo .busefer hayırlısıyla tutunurlar inşallah.herşey gönlünce olsun..
ebroşumuda bekledım gelmedı cnm gelırsen su dua ısıne bı el atta yapalım bısıyler

datlum gelemedim malesef..
bu konuyu msnden konuşalım olurmu bitanem..opuyorumnanaktan

makbuşum sen nasılsın canım ?yiğenimiz nasıl?tekmeliyomu anneciğini?
derinişkomuda özledim yerleşmiştir inşallah .makbuşum konuşursan selam söyle...

buarada SEMOŞ uğramamış az kaldı onunda hayırlısıyla kucağına alır inşallah minişlerini..

yarın
akşam
eşimin
arkadaşları
gelecek
tarif
bakınıyom
cuma
vakti
bana
dua
edin
olurmu
bende
sizeesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

daha varmış canım hayırlısıyla gidip gelirler inşallah.bizde buyıl düşünüyoduk ama biraz olmuycak gibi hayırlısı allahtan.ençok istediğim şey oraları gidip görmek.rabbim nasip eder inşallah..

amiiiin
canım
ümlemizekaydirigubbakcemile3

pasta börekmi yapıcaksın?valla güzel tarifler var .
dualarım hepimiz için inşallah burda yeni ezan okunuyo rabbim gönlünün muradını versin ezanların yüzüsuyu hürmetine.tabi tüm arkadaşlarımında..

cicim
bakınıyom
ama
aslında
kendime
yapacam
hastayken
canım
çok
istiyoeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…