"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hııım demek tatlı krizin tuttu bende öyle olurum hastayken.
inşallah nasip olur canım ...

zeynim misafirim vardı canım yatılı..
ben iyiyim şükür sen nasılsın?zaman geçmiyodur şimdi..

hayırlı cumalar olsun kızlar inşşş
ya dünden ber i grip olmuşum bogazım agrıyo burnum akıyo hapşuruyorum offf offffffffff dr u aradım ilaç kullanma dedi ıhlamur felan iç dedi inş iyi olurum yaaaaaa neyse herkes iyi inşşş
senam orhan bey benim transfer olmadıgı için istemedi sadece bi kere yaptık oda 9304 çıkmıştı yüksekti yani seninde umarım gerek kalmaz canım
bersum saol tatlım iyi diyelim iyi olalım yaaa işte sen napıyon canım okul nasıl gidsiyo ilaca başladın galiba hadi gelsin miniş inşş
derinim evi yerleştir di mi acaba makbuş konuşmadın mıı kızzz slm söle derinede

ebroşum iyiyim canım saol sen nasılsın bakim yaa ben göbek resmi koysam zaten kendi göbegim kocaman anca ilerleyen zamanda koyarım kısmet olursa inşşş canım benim rabbim sizede nasip etsin inşş sizde koyun resimler canım

makbuşum sen nasılsın canım ?yiğenimiz nasıl?tekmeliyomu anneciğini?
derinişkomuda özledim yerleşmiştir inşallah .makbuşum konuşursan selam söyle...
bitanemm sağol iyiyim çok şükür..yiğeninde iyi maşallah akşamları baya hareketleniyor..yarın doktor randevumuz var sanki ilk defa görecek kadar heyecanlıyım :))
canım geçmiş olsun doktorun iyi demiş bol bol ıhlamur iç ve dinlen inşallah çabucak atlatırsın..derinimle dün akşam konuştuk yavaş yavaş yerleştiriyomuş işte annesi yengesi falan yardım ediyormuş..ee kolayda değil aslında büyük eşyalardan çok küçük eşyalar yoruyor insanı..eğer konuşursam selamlarınızı iletirim

anaa topic yine bomboş hatunlar nerelerdesiniz yaaa ((
neyse yemekten sonra gelirim inşallah burda olursunuz.
bu arada derinimle konuştum sizlere çok selam söyledi yeni evinde mutluymuş :)) inşallah dahada mutlu olur

günaydın kızlar dün gecede kimse uğramamış ( neyse ben hastaneye gidiyorum daha sonrada biraz gezer dolaşırım..eve gidincede girer size yazarım öpüldünüz

selam tatlışlar güzel bir cumartesi olsun...
gökcem geçmiş olsun canom yaa dikkat et kendine bol bol ıhlamurve meyve başka türlü atlatamazsın tatlım.rabbim şifa versin .öptüm çok...
makbuşum demek minişi görmeye gidiyosun ohh şimdi anneciğine güzel hareketler yapar inşallah.canım güzel haberlerle dön .öptüm senide..
buarada derinim evinde mutluymuşsun şükürler olsun rabbim daim etsin .evinize ufak bir hediye göndersin inşallah..selam yollamışsın aleykümselam datlum..

kızlar bu neyaaa kimse uğramamış .ben dün akşam gelemedim annemler bendeydi onlar gidincede kociş bırakmadı tam okey hastası oldu çıktı .peki siz nerelerdeydiniz topicimiz sessiz kalmış..neyse öpüyorum sizi.

selam dicem ama kimseler yok ebroşumdan başkasıda uğramamış (
neyse hastaneden geldim rutin bi kontroldü yalnız tansiyonum baya düşük çıktı sürekli baş dönmelerim oluyor..onun dışında kan uyuşmazlığı için test yapıldı çok şükür bi sorun yok negatif çıktı..hanımefendide tam göstermedi kendini yan gelmiş yatıyor dedi doktor :))) magnezyum falan verdi.nisanın ilk haftasıda 4 boyutlu ultrasona giricem daha net pozlarını yakalıyım siteye yüklicem teyzeleri görsün diye..şimdilik kaçtım acık dinleniyim gelirim yine öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…