bitanemm sağol iyiyim çok şükür..yiğeninde iyi maşallah akşamları baya hareketleniyor..yarın doktor randevumuz var sanki ilk defa görecek kadar heyecanlıyım :))makbuşum sen nasılsın canım ?yiğenimiz nasıl?tekmeliyomu anneciğini?
derinişkomuda özledim yerleşmiştir inşallah .makbuşum konuşursan selam söyle...
canım geçmiş olsun doktorun iyi demiş bol bol ıhlamur iç ve dinlen inşallah çabucak atlatırsın..derinimle dün akşam konuştuk yavaş yavaş yerleştiriyomuş işte annesi yengesi falan yardım ediyormuş..ee kolayda değil aslında büyük eşyalardan çok küçük eşyalar yoruyor insanı..eğer konuşursam selamlarınızı iletirimhayırlı cumalar olsun kızlar inşşş
ya dünden ber i grip olmuşum bogazım agrıyo burnum akıyo hapşuruyorum offf offffffffff dr u aradım ilaç kullanma dedi ıhlamur felan iç dedi inş iyi olurum yaaaaaa neyse herkes iyi inşşş
senam orhan bey benim transfer olmadıgı için istemedi sadece bi kere yaptık oda 9304 çıkmıştı yüksekti yani seninde umarım gerek kalmaz canım
bersum saol tatlım iyi diyelim iyi olalım yaaa işte sen napıyon canım okul nasıl gidsiyo ilaca başladın galiba hadi gelsin miniş inşş
derinim evi yerleştir di mi acaba makbuş konuşmadın mıı kızzz slm söle derinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?