is canima.s.slm hanımlar
semoşum canım bizde seni özledik saglıkla kucakla inşş canım rabbim hayırlısı ile bizlerede o günleri göstermeyi nasip etsin
nuruncum kociş heveslendi öylemi sizin içinde çok sevindim rabbim senide tez vakitte sevindirsin canım
aglamacım sende iyisincanım yalnızın çocuguna üzüldüm umarım rabbim bagışlar onu yalnıza ve eşine inşş dularım onunlaa
makbuş tansiyonun d-üşükmş çok geçmiş olsun canım kib dikkat et
prensescim aşılama yaptırmışsın hadi hayırlısı rabbim inş bu kez sevindirir senide
derin sende gelmişsin canım netin gelince bol bol konuşuruz inşş yeni evinde mutlu ol canım benim
ebroşum bugünde gezmedemisin yaa özledim delüm senide :)
richim bersum günüm senam nevincim zeynciim kızlar hepinizi öpüyorum
zeyncim kesede görünmüş inş kalp atışlarınıda duyarsın tatlım
merhabalar 6 şubat son adet tarihim bu ay adet görmedim ve 13 martta dr gittim beta yaptılar 8,88 çıktı bu değere göre tekrarlamalıyız dedi progestron verdi 5 gün sonra beta istedi ve 17 martta beta yaptım 124.01 çıktı dr bu değer iyi gebelik var ama görünmeyebilir dedi pazartesi tekrar çağırdı bide siz arkadaşların bilgilerine danışmak istedim sizler nasıl değerlendiriyorsunuz arkadaşlar
selam canlarım bugün anneme geldim iki günde annemde kalıcam pazartesi hayırlısıyla doğum olucak pc yi bulmuşken sizlere yazayım dedim .çok özledim sizleri rabbim en kısa zamanda siz güzel arkadaşlarımada bu duyguyu yaşatsın inşş dualarımdasınız
hamiş olan arkadaşları da tamamına erdirsin iinşşş sizler de bana dua edin canlarım hepinizi kocaman öpüyorummm
senam bazen dediğin gibi basınç hissediyorum ama çok sık değil bazenmakbuş benim hamilelğimde 20. haftadan sonra 1-2 hafta rahim ağzına doğru bebek basınç yapıyo gibi oluyodu sende de oluyo mu?hala merak ediyorum herkeste oluyo mu diye?doktora sormuştum o suyundur sen öle hissediyosun demişti...
sağol bitanemm opuyorumnanaktansende kendine iyi bak bol bol dinlenslm hanımlar
semoşum canım bizde seni özledik saglıkla kucakla inşş canım rabbim hayırlısı ile bizlerede o günleri göstermeyi nasip etsin
nuruncum kociş heveslendi öylemi sizin içinde çok sevindim rabbim senide tez vakitte sevindirsin canım
aglamacım sende iyisincanım yalnızın çocuguna üzüldüm umarım rabbim bagışlar onu yalnıza ve eşine inşş dularım onunlaa
makbuş tansiyonun d-üşükmş çok geçmiş olsun canım kib dikkat et
prensescim aşılama yaptırmışsın hadi hayırlısı rabbim inş bu kez sevindirir senide
derin sende gelmişsin canım netin gelince bol bol konuşuruz inşş yeni evinde mutlu ol canım benim
ebroşum bugünde gezmedemisin yaa özledim delüm senide :)
richim bersum günüm senam nevincim zeynciim kızlar hepinizi öpüyorum
zeyncim kesede görünmüş inş kalp atışlarınıda duyarsın tatlım
ebroşum sağol bitanem gerçekten çok zor ya kendime güvenip tek başıma dışarıda çıkamıyorumseloam diyim kimsecikler yok ama hepiniz iyisinizdir inşallah..
ben bugün hep dışardaydım hava çok güzeldi istanbulda .bol bol gezdim .
yanlızımın minişi aynıymış rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin .inşallah sıkıca tutunur hayata..
semoşumun günleri bitmiş oyy yerim ben minişleri canım hayırlısıyla kucağına al evlatlarını inşallah...dualarında unutma bizi olurmu.öptüm seni...
makbuşum dikkat et kendine canım yaa tansiyon düşüklüğüde fenadır çok iyi bilirim tatlı şeyler yemeye gayret et tansiyonu düzenliyo .rabbim hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin bugünleri..
ağlamacım bende seni ve minik cimcimeyi öpüyorum kendine iyi bak güzelim..
nurum nediyim yaa inanki yıllarca hep gözyaşı döktüm insanların acııyan gözlerle bakmasından bıktım ama elden bişey gelmiyo işte rabbim ol demeyince seni çok ama çok iyi anlıyorum inşallah bugünler geçicek...
gökcemm nerdesin datlum bende seni özledim gelde iki laflıyalım?
derinimde uğramış canom yaa mutlu olmana çok sevindim inşallah budoktor uğurlu gelir .herşey güzel kalbince olsun .öpüyorum seni.özledimmmm
canım hoşgeldin aramıza yaptırdığın ilk test gerçekten çok düşük çıkmış ama 2.sinde güzel bi yükselme olmuş belliki daha çok yeni bir gebelik..sen bugün yada yarın testi tekrarla derim..inşallah sağlıklı bir gebelik sürecin olur canımmerhabalar 6 şubat son adet tarihim bu ay adet görmedim ve 13 martta dr gittim beta yaptılar 8,88 çıktı bu değere göre tekrarlamalıyız dedi progestron verdi 5 gün sonra beta istedi ve 17 martta beta yaptım 124.01 çıktı dr bu değer iyi gebelik var ama görünmeyebilir dedi pazartesi tekrar çağırdı bide siz arkadaşların bilgilerine danışmak istedim sizler nasıl değerlendiriyorsunuz arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?