"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

seloam diyim kimsecikler yok ama hepiniz iyisinizdir inşallah..
ben bugün hep dışardaydım hava çok güzeldi istanbulda .bol bol gezdim .
yanlızımın minişi aynıymış rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin .inşallah sıkıca tutunur hayata..
semoşumun günleri bitmiş oyy yerim ben minişleri canım hayırlısıyla kucağına al evlatlarını inşallah...dualarında unutma bizi olurmu.öptüm seni...
makbuşum dikkat et kendine canım yaa tansiyon düşüklüğüde fenadır çok iyi bilirim tatlı şeyler yemeye gayret et tansiyonu düzenliyo .rabbim hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin bugünleri..
ağlamacım bende seni ve minik cimcimeyi öpüyorum kendine iyi bak güzelim..
nurum nediyim yaa inanki yıllarca hep gözyaşı döktüm insanların acııyan gözlerle bakmasından bıktım ama elden bişey gelmiyo işte rabbim ol demeyince seni çok ama çok iyi anlıyorum inşallah bugünler geçicek...
gökcemm nerdesin datlum bende seni özledim gelde iki laflıyalım?
derinimde uğramış canom yaa mutlu olmana çok sevindim inşallah budoktor uğurlu gelir .herşey güzel kalbince olsun .öpüyorum seni.özledimmmm

is canima.s.

canim kanda ciktiysa vardir ins belki simdilk sadece kese görünür birdahaki randevudada kalp atislarini görürsünopuyorumnanaktan

makber
ağlama
erar
gökçe
sağolun
kızlar
allah
sizlerden
razı
olsun
rabbim
dularınızı
kabul
eylesin..

semoşumm az kaldı ya heyecan dorukta sende :)) Rabbim çok kolay ve sorunsuz bir doğum nasip etsin
senam bazen dediğin gibi basınç hissediyorum ama çok sık değil bazen
sağol bitanemm opuyorumnanaktansende kendine iyi bak bol bol dinlen
ebroşum sağol bitanem gerçekten çok zor ya kendime güvenip tek başıma dışarıda çıkamıyorum
canım hoşgeldin aramıza yaptırdığın ilk test gerçekten çok düşük çıkmış ama 2.sinde güzel bi yükselme olmuş belliki daha çok yeni bir gebelik..sen bugün yada yarın testi tekrarla derim..inşallah sağlıklı bir gebelik sürecin olur canım

selam fıstıklar hepimizin cuması mübarek olsun Rabbim gönlünüzden geçen herşeyi sizlere nasip etsin hepinizi en kısa zamanda hayırlısıyla evlatlarınıza kavuştursun inşallah..

yine kimsecikler yok inşallah gelirsinizde konuşuruz azcık.
ben bugün biraz rahatsızım nezle olmuşum .kesin gökceden geçmiştir okadarda dedim fazla hapşurma pcye diye kaydirigubbakcemile3

hanımlar yoksunuz yaaa.
ben kkda dolanıp geldim yine kimse gelmemiş.görüşmek üzere .öptümmmm

slm hatunllarrrrr nabersinizzzz
ebroşum gezmişsin ohhh gez ttlım soınra bebekten vakit bulup gezemezsin:) ay bide nezle olmuşsun yaa bende sana dedim pc ye iyice yaklaaşma uza k dur die:) delüm geçmiş olsun

sağolun kızlar işallah bu sefer tutarda rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz amin bu mübarek günde rabbim isteyen herkeze versin işallah

oooooofffffffff guclubacismiletopici bu kadar ıssız görünce çok üzülüyorum yaasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…