"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

slm datluşlarr güzel bi hafta sonu diliyorum hepinizee
ebroşum dün giremedim midem kötüydü başım a<grıyordu o yüzden canım sen nasılsın
prensescim umarım rabbim gönlüne göre verir canım

herkese
iyi
haftasonlarıııı
ugün
ve
akşam
misafirim
varrr
ama
urdada
kimseler
yok..

prenses
sana
soraaklarımvar
ama
karşılaşamadık...
erarım
sanada
geçmiş
olsun
hepiniz
allaha
emanet
olun..

selam hatunlar hepiniz iyisinizdir inşallah..
ben bugün daha iyiyim çok şükür NURCUM VE GÖKCEM saolun kızlar dediğim gibi şükür daha iyiyim .bugün temizlik yaptım biraz istanbulda hava süper .tam bahar yani.insanın içi açılıyo .bahar bize minişlerimizi getirsin inşallah..
buarada gökcem demek ufaklık seni biraz üzüyo .olsun tatlım biliyosun bulantı minişinin iyi olduğunu gösterir ..senin kontrolede az kaldı hadi bakalım .
makbuş valla topicin hali benide üzüyo bi toplanamadık.buarada sen nasılsın?
bersum ve richimde uğramıyo özledim sizi fıstıklar .
buarada bugün BERSUMUN DOĞUM GÜNÜ..
NıCE MUTLU YILLARA TATLIM...
rabbim yeni yaşında sana ençok istediğin meleğini getirsin .seviyorum seni iyki tanımışım canım arkadaşım..

bersum uğraştım ama sana güzel bir pasta resmi ekliyemedim .beceriksizim bukonuda yaaa.
neyse sen eklemiş kabul et oldumu fıstığım Şeniz

neyse bitürlü beceremedim .ben kaçıyorum buakşam gelemiycem arkadaşa yemeğe davetliyiz .hepinizi çok öptümmm.

ebrar
iyi
olmada
sevindim
bende
temizlik
ikram
ve
akşam
yemeğini
bitirdim
ama
bende
bittim
iyi
gezmeler..

nurumm canım sanada kolay gelsin .öpüyorum seni...
bende evden çıkmadan bakıyım dedim .şimdi pazara gidiyorum ordanda eşimin yanına gidicem ordanda gezmelere.
hadi ben kaçtımmmm

aa demek bugün bersumun doğumgünü nice yıllara bitanem dilerim yeni yaşınla beraber dilediğin herşey seninle olur özelliklede meleğin..
ebroşum ben ekliyorum senin yerine pastayı herkeslere afiyet olsun :)) cokacimcoook

OHHHHHHHHHHHHHH sonunda açılmış kk..
selam tatlışlar güzel bir haftasonu diliyorum..hepinizi öpüyorum...
makbuşum bersunun pastası süper olmuş eline sağlık canım.ama onun şansına kkda problem vardı .neyse girince görür ..

ya dünden beri giremiyorum kk ya siz nasıl girdiniz yaaaaa
bersumun dogum günümüydüüü dünnn dogum günün kutlu olsun BERSUM nice yıllara mutlu huzurlu saglıklı olman dilegiyle canım rabbim yeni yaşında yeni güzellikler ve evine şenlik göndersin minigin seninle olsun

nuruncum hoşgelmişsin ama seni altta olarak görmüyorum yazıyı tahmini yazıyom valla:) neyse ben kaçıyorum hem site yavaş hemde kim online belli deil yazmıyo neyse görüşürüz güzeller kib hayırlı geceler rüyanızda miniklerinizi görün inşşş olumunekankayizsmile:gitme:boshayallersmileopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…