"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ha bide ebroşum çok saol datlum bulantım oluyo minik az yaramazlık ediyo ama daha iyiyim şimdi canım saolasın inş sende bugünleri görürsün ve isteyen tüm arkadaşlarımda
neyse hadi kaçtım ben deli gibi yazıp duruyomkaydirigubbakcemile3

günaydın güzeller oh be nihayet site eski haline dönmüş..
hepinize güzel bir hafta diliyorumopuyorumnanaktan

kızlar bugün hayırlısıyla semoşumuz doğum yapıcak Rabbim onuda bebişlerinide korusun inşallah..dualarınızda onuda unutmayın

slm hanımlarrrrrr gününüz güzel olsun inşş
semoşumuz bugün gircek doguma inş akşam hayırlı haberlerini alırız saglıkla dünyaya gelsinler ..

selam hanımlar güzel bir hafta olmasını diliyorum..
SEMOŞUM doğum yapıcak ay nekadar heyecanlandım.sağlıkla dünyaya gelir prens ve prenses inşallah .dualarım onunla .inşallah oda bizi unutmaz dualarında..
GÖKCEMM nasıl oldun cano miden daha iyidir inşallah..buarada kontrolün yarın demi?
MAKBUŞUM sen nasılsın?cimcime üzüyomu seni?
yaa GÜNÜM,BERSUM,RıCHıM,uğramadılar .özledim onlarıda.DERıNıMıN yeri ve boşluğu çok belli .
SEVALDE hiç uğramadı özledim onuda yaa.

valla delüüü gibi yazmaktan sıkıldım yaa .biz niye böyle olduk .hiç karşılaşamıyoruz.üzülüyorum.

ebrarcim ordamisin asagida görünmüyor kimlerin oldugu kkbugünlerde bayagi yavasladi

slm güzeller zeyncim sen nasılsın fıstık naber
ebroşum iyiyim datlum dr a hafta sonu gitcem cuma gibi sen nasılsın cano

canim sen simdiye kadar kackere doktora gittin kac haftaliktin hepsinde kalp atisini kacinci haftada duydun ve kullandigin ilac varmi ne cok sordum dimi:kedi:

saol zeynim yaa ben iyiyimde bebiş midemi biraz zorlamaya başladı azda uyku hali verdi bakalım cuma gidersek inş daha i i oldugunu ögrenirim senne zaman gitcen tekrar

canim ben 6 nisanda gidicem tekrar o zamana kadar nasil sabredicem bilmiyorum bende fazla belirti yok gögüslerim cok agriyor birde yorgunluk var ticker bile yapmadim insallah birdahaki randevudan sonra hersey yolunda giderde icim rahatlar

canım ben 5 haftalıktım kese için gitti m göründü kese 15 gün sora geldedi 7 hafta yı geçiyodu kalp atışını duydum canım bu haftada gitcem gene bakıcak şimdi de 10 haftadayım... dr bana epey ilaç verdi bunlar hep hastalıgımla ilgili progeteron asprin guatr göbekten kan sulanrıdıcı igne follibol var bide canım istedigin her soruyu sor canım sen

zeyncim inş herşey yolunda gider canım benimde hiçbi belirtim yoktu halende yok yaa az gögüs agrısı bide arada mide bbulantısı oluyo yani sen sıkma canını olurmu

canim sende bayagi ilac kullaniyormussun bende günde iki tane progestan ve elevit iciyorum bendeki ultrason resminde 5+5 chd9.1mm cn 10cm yaziyor ne anlama geldiginide bilmiyorum sen biliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…