"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım inan ben ultrason resimlerinden hiçbişe anlamıyom desem heleki o ölçümleri hiç anlamadım :)

bende öyle elimde diger iki bebegiminde ultrason resimleri var karsilastiriyorum ama hic anlamiyorum artik doktora sorarim gidince

canlarıımm kk ya giremedim ne zamandır ben yoğundum anladığım kadarıyla kk da yoğunmuşşş
ebroşum,nurcum,makbuşum,gökçem çoooook teşekkür ederim canlarım doğum günümü unutmamışsınız hele pastam müthiştiiiiii....özelliklede minişle ilgili dualarınız çok hoşuma gitti inşallah bi daha ki doğum günümü minişimle kutlarımmm....

bizde her gün görümcemdeyiz kayınvalidemde orda yemek yapma gelin burda yiyin diyo oooh benimde canıma minnet hem de bebiş seviyoruz çok şeker maaşallah15 daha kalır kayınvalidem rahatım yaniii ....
hamişlerimiz ve yeğenlerimiz iyidir inşallah
prensescim aşılama olmuşsun hadi hayırlısı inşallah minişin seninle olur sonucu ne zaman alıcaksınnn

slm kızlar nasılsınız sağol bersum işallah doğum gününde kutlu olsun bacım ogün bi türlü giremedim işallah yeni yaşın bir bebiş getirir sana nurum ne soracaktın bacım bana sor cevaplıyayım

bersuum doğum günün kutlu olsun canım benim...

ya kızlar benim yine üç kese var yaaaaaaa.........çok üzgünüm(((((((((((((yine mi allahım((((((((((
yanlız bir tanesi geriden geliyo belki gelişmez dedi doktor umarım öle olur.....dua edin yaaaa:gitme:

canim allah gönlüne göre versinopuyorumnanaktan

zeyn sağol birtanem nolur dua ederken aklınızdan beni de geçirin...bari en fazla iki olsunmafoldumbentekrar aynı acıları verme yarabbim....mafoldumben

keşke iki koydursaydımmafoldumben

canim dur okadar üzülme hepsinde ayni olucak diye birsey yok ücüz doguran cok var sagliklarida gayet iyi allahtan hakkinda hayirli olani iste canim belki böylesi senin icin daha iyidir birkerede üc cocuk ne güzel simdi senin yerinde olmayi isteyen kimbilir kackisi vardir rabbim insallah hayirlisiyla tamamina erdirir kucagina almayida nasip eder:Saruboceq::Saruboceq:

senam üzülme rabbim işallah hayırlısını versin eğer üçüz kalırsa sakın aynı şeyi yaptırma kalsın üç tane bak benim 3tanıdıkta tüple 3çüz hamile kaldı ve şimdi ne kadar güzeller işallah herşey yolunda gidecek bu sefer her gece dualarımdasın valla sen ve diğer kızlar

bitanemm kıyamam sana yaa üzülme lütfen takdiri ilahi inşallah bu defa bi sorun olmayacak yeni doktorun sana uğurlu gelir bak semoşa gün kavuştu inşallah meleklerine oda birini aldırmak zorunda kalmıştı..inşallah seninde kucağına aldığın günleri görücez bitanem..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…