"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam hanımlar nasılsınız?
senamm hayırlısı olsun canım yaa sıkma tatlı canını inşallah sağlıkla büyür ikisi .ben tüp yaptığımda çok endişeliydim hep dua etmiştim lütfen çoğul olmasın diye sonra yumurtalar bi toplandı 4 tane biri boş çıktı üçünü döllediler ikisi döllendi 3. döllenmedi .iki tane yerleştirdiler ve ikisi tuttu .gerçi minişlerimi tek tek kaybettim ama sağlık olsun.yani seni çok iyi anlıyorum sonradan sonlandırmak çok daha zor oluyo.ama iyi düşün iyi olsun inşallah bak semoşumunda öyleydi şimdi büyük ihtimal kucağındadırlar minişleri..
prensesim sen nasılsın canım moralin iyimi?test günün nezamandı .inşallah busefer sıkıca tutunur minişin..
zeynim sen nasılsın canım?gündüz çıkmıştım görüşemedik..
nurcum sende iyisin inşallah .öpüyorum tatlım

bendee
ikiz
istiyom
ama
nasıl
bakarım
diyom
hayırlısı
olsun
yarabbim
üzülme
arkadaşım...

zeyn canım seninde bebişin hayırlı olsun rabbim hepinizi tamamına erdirsin bana ve bekleyen herkezede bu duyguyu tattırsın

bersum uğramışsın karşılaşamadık iyi olmana sevindim .demek minişi seviyosun hergün .negüzel darısı sana ve tüm arkadaşlarıma olsun inşallah.öpüyorum senide canım..

sağol ebrarım moralim ii ama endişeliyim olmazsa çok yıkılıcam teste daha 15gün var işallah olur ya

endişelenme prensesim inşallah herşey güzel olucak pozitif düşün öyle olsun..
nurum allah iyilik versin tatlım...

ne kadar güzel şimdi minişleri kucağındadır işallah sağlıklarıda yerindedir rabbim bizede o müthiş duyguyu yaşatsın

nurcum yok canım ben aşılama yapmadım hiç .benim iki sefer normal bide tüple oldu .gerisini biliyosunuz işte..
inşallah prensesim rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin..
semoşumuz ve minişleri iyidir inşallah dualarımda onlarda..

ya altta kimin olduğu gözükmüyo kötü oluyo yaa.
yoğunluktan yazmıyomuş kknın bi bölümünde okumuştum..

neyse hanımlar öpüyorum sizi ben kaçtım yemek yiycem ve sonrada ezel var .buakşam uğruyamam heralde .hepinize iyi akşamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…