"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

nurum hayırlısı olur inşallah canım rabbim gönlüne göre versin .aşılama olmadan kendi gelsin minişin.

valla anlamadım ama hiçbişeye kızmıyorum tatlım sen rahat ol.ben takıntılı değilimdir..

de bitanem niye kızayım samimiyetten söylüyosun ben memnun olurum.buarada rabbim hep güldürsün yüzünü.ben şimdi kaçıyorum .allaha emanetsin tatlımmm

ebroşum yeni gördüm yazdığını canım iyi olmaya çalışıyorum bebişte iyi maşallah bir sorun yok..çıkmam lazım şimdi daha sonra gelicem öptüm hepinizi

sagol canim iyiyim seni sormali
zeyn canım seninde bebişin hayırlı olsun rabbim hepinizi tamamına erdirsin bana ve bekleyen herkezede bu duyguyu tattırsın

cok sagol tatlim insallah en kisa zamanda sizlerdende duyucaz güzel haberleri:CüvCüv:

gece
ben
kapamışım
ben
açıyorum
nerdesiniz
benim
misafirim
gelecek
ama
çok
hastayım
hepinize
iyi
günler..

geçmiş olsun nurunayn çağır kızları gelsinler yardıma :))

slm hanımlarrrrrr
dün semoşla konuşamamıştım bugün konuştum iyimiş slm ı var herkese az agrısı oluyomuş belki akşam çıkarmış bebiklerde iyiler çok şükür semoşumuz kavuştu saglıkla büyütür inşş darısı bizlerin başınaaaaaaaaaaaaaaaa

senam seninde üç keseymiş biraz üzülmüşsün ama sende dua et rabbim inş sana saglıklı bi şekilde gönderir miniklerini canım

selam dicem ama yine kimseler yok..
gökçem semoşla konuştun demek maşallah onada bebişlerede Rabbim sağlık sıhhat versin hepsine..
nurum sanada geçmiş olsun canım çok yorma kendini bol bol dinlen

kızlaar
sağolun...
yoruldum
amma
inşşş
bebeğin
olur
duaları
hastalığımı
unutturdu:)))

selam hanımlar hepiniz iyisinizdir inşallah..
nurum geçmiş olsun tatlım neyin var?soğuk algınlığı filanmı?
semoşum bebişlerine kavuşmuş çok şükür rabbim sağlıkla büyümelerini nasip etsin hayırlı ömür versin inşallah..
ben bugün hep evdeydim ama kolumu kaldırcak halim yoktu havalardanmı nedir heryerim ağrıyo .
neyse kimse yok ben biraz dolaşıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…