"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

slm kızlar semoş bebişlerine kavuşmuş demek ne güzel darısı hamiş olan kızlara işallah ve bekleyen bizlerede hayırlısıyla nurum geçmiş olsun neyin var?

slm güzellerrr nerelerdesiniz yaaa gelen giden yok
derinim naptı evi yerletirdi net baglanmadı mı daha yaaa özledik delüyü
ricle bersuda yok ortalarda ceylanda günde yok makbuşlada karşılaşamıyoz zeyn nurun seval nerelerde zeyno da gelmiyo ayşen de yokk oohhhooo epey kişi yok yaaaaa
ebroşum geçmiş olsun bitanem yaaa sen bayagı fena olmuşsun canım kib dikkat et hava degişimine canım

günaydin hanimlar nerdesiniz ya hic ugramiyorsunuz derin gelince senlencek heralde burasi

günaaydıın
gökçee
ebrar
prenses
ey
nasılsınız
gribim
ama
iyi
sayılırım
kendinize
iyi
bakın:umursamaz:

kızlar listeyi araya araya bi hal oldum merak ettim kimler hamile kimler değil diye umarım hepiniz iyisinizdir ne zaman topiğe gelsem ses yok kimseyi bulamıyorum hepinizi öpyüyorum Allahım hamişlerimize hayırlı doğumlar anne adaylarımıza da hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasi etsin inşallah

merhaba kızlar bugün ancak uğrayabiliyorum sabahtan beri ağrım var yine heralde böbrek sancısı kafamıda ancak kaldırabildim (
bu arada listeyi sormuş eylül heralde orta sayfalardan bulmuş çünkü listenin son ve güncellenmiş hali 1. sayfada senacım adında hamişler listesinde ekli..neyse belki ilerleyen saatlerde uğrarım yine öpüldünüz

canim gecmis olsun benide yazmissin listeye sagol tatlimopuyorumnanaktan

slm hanımlarrr kaçsaattir girmeye çalışıyorum kk ya olmuyodu yaa geldi m ama bu kezde kimseler yok umarım herkes iidir
makbuş geçmiş olsun tatlım kib umarım şimdi daha iyisindir

günaydın kızlar ay dün site sinir etti nihayet kendine gelmiş..gökçem ve zeynim sağolun bugün daha iyiyim çok şükür..

makbercim cok gecmis olsun, bobrek de olsa sen doktoruna sor tatlim, yolun cogu bitti sukur bundan sonraki agrilari hep doktoruna soylemelisin, daha iyi olduguna cok sevindim, cimcimine selam soyle teyzesinden
semos dogurmus cok sukur, saglikla, cok mutlu huzurlu uzun omurleri olsun yegenlerimizin Insallah en kisa surede fotolarini goruruz darisi hepimize hanimlar

ben yeni üye oldum herkese selamlar
umarım hamile listesine bende eklenirim:Saruboceq::Saruboceq:

son adetim 10 nisan, ama dün karnımın sol tarafında agrı vardı, bugünde komple agrıyo sanki değişik hissediyom kendimi, psikolojik olabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…