son adetim 10 nisan, ama dün karnımın sol tarafında agrı vardı, bugünde komple agrıyo sanki değişik hissediyom kendimi, psikolojik olabilir mi acaba?
hamilelik belirtileri hakkında bana yardımcı olur musunuz. En erken nasıl anlayabilirim
merhaba arkadaşlar
şimdi anlatacakalrımı özellikle çocukları olmayan bu yüzden her gün acı çeken kadınların okumasını istiyorum
ben 2 yıllık evliyim.ben okumuş kültürlü bi kadınım ama Allahın bana verdiği annelik güdüsüne kanıp eşim beni kendine ikinci kadın olma konusunda kandırdı ve bi debaktım ki ikinci kadın oluvermişim..
eşimi evlenirkende şu anda da çok ama çok seviyorum
hatta öle çok seviyorum ki iki yıldır bu evde duvarların arasında yapayalnız gözyaşları hıçkırıklar dolu yıllar geçiriyorum.....
komşularımın çoluk çocuk baba eş ma aile seslerini dudukça hıçkırıklara boğuluyorum
eşim evimize misafir gibi günde bi saat iki saat geliyo işine gelirse arar işine gelmezse aramaz......
iki yıldır hastalığımıda üzüntümüde seincimide kimseyle paylaşamadan yanım başımda bi nefes duymadan kocamın giyisilerine sarılıp gözyaşlarına boğula boğula uyuyakaldım
ben burda her dakika onu düşünüp yavaş yavaş eriyip giderken o diğer ailesiyle yaşam sürdü...
bana hiç acımadı .....hep acıdığını söledi ama acıyan bi insan seven insan kıyamaz sevdiğini dimi.....
evimin her köşesi kocamın resimleriyle dolu......
onu göremediğim için res,imlerini yapıştırdım her yere
ne çıkıp onunla gezebildim ne de onla alışveriş yaapbildim
özlediğimde arayamadım ihtiyacım olduğunda yardım isteyemedim
uzatmıycam fazla
tüm bunların üstüne Rabbim halime acıdı bana çok sevdiğim ama kavuşamadığım kocamdan bebeğimi yolladı.....
yalnızlığıma merhem dertlerime çare olacaktı babasının yokluğunda onun kokusuyla avunacaktım....
geldi meleğim annesine sonunda
ama biliyo msuusnuz sizin gelmiyo diye her gün kocanızla dua ettiğinz bebeğinza kavuşan ben şu an öyle acı bi durumdayım ki
anneliğime sevinemedim daha
bebeğim için sevinemedim daha
6 haftalık gebey,m iki hafta önce öğrendim bunu avrum benim annesinini çektiği sıkıntılar üzüntülere acılara rağmen sımsıkı tutunmuş annesine
ama iki haftadır benim kocamdan tek duyduğum ne biliyo musnuuz
bu çocuğu aldır....
başıma bela getirdin.....
bunu istemediğimi söyledim sana....
ben öldüm.......
bu çocuk benim artık mutsuzluğum.....
düşür bu çocuğu diye dualar ediyor....
üstelik ben bu çocuğu zorla yapmadım çünkü isminden tutunda gideceğimiz tatillere kadar herşeyin hayalini kurmuştuk biz kocamla bebeğimiz hakkında
daha içimdeki herşeyi dökmek isterdim ama bunu yazxmamın tek sebebi var
arkadaşlar bebeğiniz gelmiyor diye üzülmeyin nolur
baksanıza benim ki anneciğine geldide her gün neler duyuyo babasından kuzum benim
Allah hepinize merhametli kocalar ve sıhhatli evlatlar nasip etsin inş
ben yıllardır bu sitede gelmeyen bebeklerin acısını okurken benimde bebeğim gelsin diye gece gündüz dua ettim
geldi ama keşke gelmeseydide babasından bunları duymasaydı
biliyorum ikinci kadın geldiğim için hepiniz beni yargılayacaksınız idam edeceksiniz ama bi yola sapıp bi yanlış yaptınız mı dönemiyosunuz çünkü dönülecek yolunuz kalmamıştır
ben kocamı çok sevdim ama gencecik yaşımda hayatımıda mahfettim onun için
Allah hepinizin yardımcısı olsun i,nş
keşke bebeğimi size verebilseydimde ona iyi anne baba olsaydınız
kıyamıyorum ona o masumun ne suçu var......
onuda çok kötü bi hayat bekliyor aldırın diyceksiniz belki ama insan canına kıyamıyor
kıyamam asla
teşekkür ederim arkadaşım
ama ailem beni bu şekilde kabul etmez
kocam olsun olmasın bu bebeği doğurucam ama ne yapıcam bu bebecikle bi başıma bilmiyorum
para veriyim git teklifini yaptı kocam yada başkasıyla evlenmemi
güya seviyomuş ama
düşün ki nasıl bi durumdayım
sağol bitanem ya doktora ulaşmak çok zor saatleri değişmiş haftanın her günü çalışmıyor bu gidişle doktorumuda değiştiricem galiba bilmiyorumkismileayrıca cimcimemin de teyzoşuna çok selamı var Şenizmakbercim cok gecmis olsun, bobrek de olsa sen doktoruna sor tatlim, yolun cogu bitti sukur bundan sonraki agrilari hep doktoruna soylemelisin, daha iyi olduguna cok sevindim, cimcimine selam soyle teyzesinden
semos dogurmus cok sukur, saglikla, cok mutlu huzurlu uzun omurleri olsun yegenlerimizin Insallah en kisa surede fotolarini goruruz darisi hepimize hanimlar
canım hoşgeldin aramıza dilerim Rabbim tez zamanda meleğini gönderir sanaben yeni üye oldum herkese selamlar
umarım hamile listesine bende eklenirim:Saruboceq::Saruboceq:
canım okurkan kanım dondu hayat senin hayatın buna asla karışamayız ama o masum canı yok etmenede kimse gözyummaz.neler yaşıyorsun az çok anladım yazdıklarından..diyebileceğim tek şey Rabbim kocam dediğin adama akıl fikir sana da hakkında en hayırlısı neyse onu nasip etsin..dilerim herşeye rağmen bebeğini sağ salim kucağına alırsın:teselli:merhaba arkadaşlar
şimdi anlatacakalrımı özellikle çocukları olmayan bu yüzden her gün acı çeken kadınların okumasını istiyorum
ben 2 yıllık evliyim.ben okumuş kültürlü bi kadınım ama Allahın bana verdiği annelik güdüsüne kanıp eşim beni kendine ikinci kadın olma konusunda kandırdı ve bi debaktım ki ikinci kadın oluvermişim..
eşimi evlenirkende şu anda da çok ama çok seviyorum
hatta öle çok seviyorum ki iki yıldır bu evde duvarların arasında yapayalnız gözyaşları hıçkırıklar dolu yıllar geçiriyorum.....
komşularımın çoluk çocuk baba eş ma aile seslerini dudukça hıçkırıklara boğuluyorum
eşim evimize misafir gibi günde bi saat iki saat geliyo işine gelirse arar işine gelmezse aramaz......
iki yıldır hastalığımıda üzüntümüde seincimide kimseyle paylaşamadan yanım başımda bi nefes duymadan kocamın giyisilerine sarılıp gözyaşlarına boğula boğula uyuyakaldım
ben burda her dakika onu düşünüp yavaş yavaş eriyip giderken o diğer ailesiyle yaşam sürdü...
bana hiç acımadı .....hep acıdığını söledi ama acıyan bi insan seven insan kıyamaz sevdiğini dimi.....
evimin her köşesi kocamın resimleriyle dolu......
onu göremediğim için res,imlerini yapıştırdım her yere
ne çıkıp onunla gezebildim ne de onla alışveriş yaapbildim
özlediğimde arayamadım ihtiyacım olduğunda yardım isteyemedim
uzatmıycam fazla
tüm bunların üstüne Rabbim halime acıdı bana çok sevdiğim ama kavuşamadığım kocamdan bebeğimi yolladı.....
yalnızlığıma merhem dertlerime çare olacaktı babasının yokluğunda onun kokusuyla avunacaktım....
geldi meleğim annesine sonunda
ama biliyo msuusnuz sizin gelmiyo diye her gün kocanızla dua ettiğinz bebeğinza kavuşan ben şu an öyle acı bi durumdayım ki
anneliğime sevinemedim daha
bebeğim için sevinemedim daha
6 haftalık gebey,m iki hafta önce öğrendim bunu avrum benim annesinini çektiği sıkıntılar üzüntülere acılara rağmen sımsıkı tutunmuş annesine
ama iki haftadır benim kocamdan tek duyduğum ne biliyo musnuuz
bu çocuğu aldır....
başıma bela getirdin.....
bunu istemediğimi söyledim sana....
ben öldüm.......
bu çocuk benim artık mutsuzluğum.....
düşür bu çocuğu diye dualar ediyor....
üstelik ben bu çocuğu zorla yapmadım çünkü isminden tutunda gideceğimiz tatillere kadar herşeyin hayalini kurmuştuk biz kocamla bebeğimiz hakkında
daha içimdeki herşeyi dökmek isterdim ama bunu yazxmamın tek sebebi var
arkadaşlar bebeğiniz gelmiyor diye üzülmeyin nolur
baksanıza benim ki anneciğine geldide her gün neler duyuyo babasından kuzum benim
Allah hepinize merhametli kocalar ve sıhhatli evlatlar nasip etsin inş
ben yıllardır bu sitede gelmeyen bebeklerin acısını okurken benimde bebeğim gelsin diye gece gündüz dua ettim
geldi ama keşke gelmeseydide babasından bunları duymasaydı
biliyorum ikinci kadın geldiğim için hepiniz beni yargılayacaksınız idam edeceksiniz ama bi yola sapıp bi yanlış yaptınız mı dönemiyosunuz çünkü dönülecek yolunuz kalmamıştır
ben kocamı çok sevdim ama gencecik yaşımda hayatımıda mahfettim onun için
Allah hepinizin yardımcısı olsun i,nş
keşke bebeğimi size verebilseydimde ona iyi anne baba olsaydınız
kıyamıyorum ona o masumun ne suçu var......
onuda çok kötü bi hayat bekliyor aldırın diyceksiniz belki ama insan canına kıyamıyor
kıyamam asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?