"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım bende her ay belirti yaşardım ama hep negatif çıkardı.. bu ay hamile kaldım ama hiç bir belirti olmadı.. ama dıkkatımı çeken 18. gunden sonra dudaklarım kabardı.. yan tarafları.. ve acıdı... ve dışarı çıkıp geldıgımde hemen uykum geliyor ve uyuyordum.. gece 4 e kadar uymayan ben 12 oldu mu uykusuzluktan ölüyordum.. sadece bunlar oldu... ve ateşim 36.7 den hiç düşmedi..

akşam uykum geldi erkenden ama bilmiyorm acaba psikolojik mi , internetten araştırdım fortel isimli bir test varmış adetine bir hafta kala belli oluyomuş onu alcam, üff beklemek çok kötü, göğüslerimde çok hafif ağrıyo, inş. hamileyimdir

offf
arkadaşım
niye
kınayalım
bellki
sende
yanlış
yaptıının
farkındasın
çok
üzüldüm
allah
yardımcın
olsun...

benimde adetime 3 gün kaldı.bir haftadır sol kasığım ağrıyor,akıntılarımda arttı peynir kesiği gibi kokusuz beyaz çokta erken uyuya kalıyorum.bakalım hafta sonu test yapıcam inş.hamişimdir.

sana yaradandan gelmiş bir canı sakın olalı alma,demekki allah hayırlı olacağını gördüğü için sana bunu göndermiş,çok ama çok zor bir durum ama bunu bile bile nasıl onunla beraber oldun ben onu anlamadım ailene gitsen sana kucak açsalar belki bu adamdan kurutulursun bebeğinide bırakmak zorunda kalmassın.en iyi fikir senin ama çok zor bir durum

ailenle durumun nedir bilmiyorum ama ne yaparsan yap ailen seni her koşulda kabul eder.bir düşünsene senin içinde şu anda bircan ve seni dünyaya getirende bir anne artık sende annesin seni ondan başka kimse koruyamaz.
Böyle bir insanı nasıl sevdin bilmiyorumki,para verip göndermek kolayda ya sonrası ne olacak o para sana ne zamana kadar yetecek.Eğitimci olduğunu yazmışsın çevremde arkadaşların vardır onlardan yardım olsan mutlaka sana yardım edecek birileri vardır mutlaka.

selam tatlışlar hepiniz iyisinizdir inşallah..
dün hiç giremedim kkya sorun vardı.şimdide misafirim geliyo bi selam veriyim dedim .gece gelmeye çalışıcam .öpüyorum hepinizi...

sağol bitanem ya doktora ulaşmak çok zor saatleri değişmiş haftanın her günü çalışmıyor bu gidişle doktorumuda değiştiricem galiba bilmiyorumkismileayrıca cimcimemin de teyzoşuna çok selamı var Şeniz
ben yeni üye oldum herkese selamlar
umarım hamile listesine bende eklenirim:Saruboceq::Saruboceq:
canım hoşgeldin aramıza dilerim Rabbim tez zamanda meleğini gönderir sana
canım okurkan kanım dondu hayat senin hayatın buna asla karışamayız ama o masum canı yok etmenede kimse gözyummaz.neler yaşıyorsun az çok anladım yazdıklarından..diyebileceğim tek şey Rabbim kocam dediğin adama akıl fikir sana da hakkında en hayırlısı neyse onu nasip etsin..dilerim herşeye rağmen bebeğini sağ salim kucağına alırsın:teselli:

slm güzeller gelip bakayım dedim ama kimseler yok aşkı memnu ya mı daldınız yoksam:)
ebroş kolay gelsin datlum misafirin varmış ohh neler yaptın şimdi sen döktürmüşsündür
günüm gelmişsin canım semoş dogum yaptı darısı bizlere inş bizlerde kucagıma alırız hayırlısı ile ..
kızlar bende yarın dr a gidiyorum 11 de orda olcam inş herşeyyolundadır dualarınızı bekliyorum

gökcem cnm kız doktor var yrn cınsıyet bellı olmucak dımı daha hadı bakalım dualrımız senınle cnm

bana sorarsan ne iyi nede kötüyüm bugünler ara sıra ağrılarım oluyor normalmi bilmiyorum haftaya perşembe gidicem hastaneye olmadı yarın sağlık ocağına giderim ( sen nasılsın nasıl gidiyor hayat

semoş doğurmus ay cok sevındım cnm benım ne mutlu sana kavustun meleklerıne allah analı babalı büyütsün ınsallah
makbusum hastaymıssın gecmıs olsun cnm dıkkat et kendıne
senam ıcını rahat tut cnm sende meleklerın bırakmıcak busefer senı dualrımz senınle
ebrosum profılıme yazmıssın cnm hersey yolunda cok şükür konusuruz bıara msnede dıkkat et kendıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…