"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makbusum aman ıhmaletme cnm eee hamılelık baya ılerledı masallah zorluyo senı yıgenımız
cnm bende aynı monotonluk ıste

haklısın tatlım baya zorluyor:)) aman sağlıklı olsunda razıyım inşallah sizlerede yaşatır Rabbim :)))

ne zaman nezaman cok ıstıyorm ama bır turlu olmuyor cok ıstıyorum rabbım herkeze hayırlısını versın 4 yıllık evlıyım her ay hayal kırıklıgı

canım hoşgeldin..o hayal kırıklıklarını çok iyi biliyorum malesef ( hakkında en hayırlısı ne zamansa o zaman gelir meleğin sana inşallah

rabbım herkeze hayırlısını versın bende cok ıstıyorm ama olmuyor 4 yıllık evlıyım her ay hayal kırıklıgı

hosbulduk bıraz fazla takıorum kafaya

bı sorun yok
gıttım doktora ama ssk maddı ımkanlardan dolayı ozele hıc gıtmedım

makbusum sagol cnm ınsallah dualrınızı esırgemeyın cnm bızlerden bızde sızden tabıkı
tadcad allah gönlüne göre versın cnm ınsallah hayırlısıyla gelır melegın sana sürprız yapar
umudunu hıc kaybetme yüce rabbım büyük cnm

doktorlar iyi olduktan sonra özel ssk farketmez canım..bence sen biraz araştır ve iyi bir doktor bul en azından neden olmadığını araştırsın sende rahatlarsın belki

ılk 2 sene bukadar deıldı ıstegım ama zaman gectıkce daha fazla

cnm esın göründümü doktorlr önce eslerı soruyolar
bak bu topıkte hıc umudu olmayan bıle hamıs kaldı sen doktor mevzusunu ıhmal etme
olmadı kürlerı dene belkı vesıle olurlar

en son 6 ay once gıttım butun testler normal cıktı hıc bır sorun yok bılmıorum hakkımda hayırlısı

kızlar ben kacıyorum allaha emanet olun ıyıgeceler su mübarek gecede rabbım dularınızı kabuletsın:Saruboceq:

sende sorun yoksa riçime katılıyorum birde eşin görünsün belki ondan kaynaklanan bir sorun vardır

gıttı oda sorun yok ama ben cok fazla ustune dusuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…