"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

Selam kızlar,

10 şubat son adet günüm,
13 Martta hcg testi 181 çıktı
20 marta 600 ve 24 Marttada 900.

dr artışın yavaş olduğunu söyledi. iki gün kahverengi akıntı sonrası bugünden itibaren kırmzı kan gelmeye başladı. yarın tekrar hcg testi yapmamı istedi.

böyle bir şey yaşayan oldu mu aranızda
ne oluyor acaba düşük mü yapıyorum

canım seni üzmek istemem normalde kanaman olmasaydı değerlere aldanma derdim ama kanama başladıysa muhtemelen düşük yapıyorsun ( keşke kanama başladığı anda hastaneye gitseydin..geçmiş olsun

oda olabilir canım ama en kötü ihtimal olarak düşünmeliyiz..ben dış gebelik geçirdim..kanamayla beraber gaz sancısına benzer fakat geçmek bilmeyen bi ağrı olur sağ veya sol kasığında varmı sende böyle bişey

richim makbuşum saolun kızlar yaa kk da az gezeyim geleyim dedim sizler gitmişsiniz bile yafff offff neyse kib öpüyorum sizide
richim cinsiyet belli olmaz canı m yaa erken diolar 14 haftada anca belli olur galiba umarım minik iyidir
hadi bende kaçam barim

evet var her türlü ağrı var bene
doktorda dış gebelik ihtimalinden bahsetti ama herhangi bir müdehalede bulunmadı ne zaman birr müdehale olacak ne olacak bilmiyorum . knamam devam ediyor

slm kizlar vakit buldum sizlerle biraz sohbet edim dedim ama kimseler yok.melegime dua eden onu merak eden tüm ablalarina cok cok teskkür edio melegim:ecrin_bebek: bebegim bugün 33 günlük oldu allahin izniyle. gecen hafta persembe kalbinden ameliyat oldu ama simdi iyi sükürler olsun.cok zor günler gecirdik ama basardik allahin izniyle. benim güclü kizim birakmadi bizi...2gündür kucagimada veriolar ,, nefes almasida daha iyi artik cok mutluyum bebisim kendini toparliyo yavas yavas..rabbim kimseye yasatmasin böyle seyler gercekten zor bi sinav..stres ve skintidan olmus dio doktorlar bütün hamislere tavsiyem takmayin hicbiseyi ,, ben beceremedim simdi bebisim cekio(( insallah hersey daha güzel olcak.... hepinizi öpüyorum..

canım bugün aldığım en güzel haber bu şükürler olsun demek daha iyi yiğenimiz..inşallah dahada iyi olucak bitanem..sende üzülme artık güçlü ol ki bebişinde güçlü olsun..kocaman öpüyorum senide yiğenimideŞeniz

kızlar mrb
yalnızcım çok sevindim canım rabbimminigini sana bagışlamış inş herşey daha ii olur bebeginiçin
kızlar bende dr dan geldim minik pitpitim iyimşş 10 hafta 6 günlükmüş normal diyo 20 gün sona gene gitcem ikilii test için inş sorunsuz geçer haişlik hayırlısı ile

canım sabahtan beri haberini bekledim okuyunca içim rahatladı çok sevindim minişin iyi olmasına inşallah ikili testinde güzel çıkıcakŞeniz

canım yaa inanılmaz sevindim şükürler olsun .allahım evladını sana bağışlasın inşallah bugünler geçip minişini evine sağlıkla götüreceksin.gözünaydın tatlım.bende öptüm seni...
oyy teyzesi yesin onu allahım 9 ay boyunca sağlıkla büyümesini ve sonrada kucağına almayı nasip etsin kanka .öpüyorum senide..
amanınn altta kimleri görüyorum semoşummm geldinmii

makbuşum buarada geçmiş olsun .dün okudum yazıcaktım alıntı yapmıştım ama kkdaki problem yüzünden yazdıklarım boşa gitti.inşallah daha iyisindir .minişimizde iyidir inşallah .özledim yaa hiç karşılaşamıyoruz .öpüyorum tatlım..

derinimide çok özledim .herşey yolundadır inşallah .biran önce bağlansa neti iyi olcak...
bersum sen nasılsın tatlımm senide özledim karşılaşamıyoruz .buara yine misafirlerim var yoğunum anlıycağınız.neyse öpüyorum senide şeker..
richim sen nasılsın tatlış?herşey yolundadır inşallah .özledimm .görüşürüz canım..
nurum sen nasıl oldun rahatsızdın daha iyisin inşallah .senide çok öptümm

ya hanımlar buara kimseyle görüşemiyoruz .bugün kaç sefer girmeye çalıştım olmadı .biran önce düzelir umarım kk.bukadar şey yazdım gelmezse kafayı yiycem..

günaydın herkese iyi tatiller diliyorum :))
ebroşum sağol tatlım şuan dahada iyiyiz bende seni çok özledim..

ebroşumdan başkası uğramamış neyse haber veriyim dedim kocişle istanbula gidiyoruz ee oraya gitmişken derinime uğramamakta olmaz :)) yemeğe de kankime gidicez nasipse gelince ayrıntıları anlatırım öpüldünüz hepiniz kocaman

canim hadi gözün aydin hersey yolundaymis

canim bizdende selam söyle derine özledik vallaopuyorumnanaktan

slm güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ebroşum makbuşum zeynim sagolun kızlar rabbim inş saglıkla kucaklamayıda nasip eder bana hamiş arkadaşlarıma ve isteyen tüm arkadaşlarımda inşşşşş
semoşun miniklerini face de gördüm maşallah çok tatlılar bir i babası biri annesi allah analı babalı büyütsün inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…