canım seni üzmek istemem normalde kanaman olmasaydı değerlere aldanma derdim ama kanama başladıysa muhtemelen düşük yapıyorsunSelam kızlar,
10 şubat son adet günüm,
13 Martta hcg testi 181 çıktı
20 marta 600 ve 24 Marttada 900.
dr artışın yavaş olduğunu söyledi. iki gün kahverengi akıntı sonrası bugünden itibaren kırmzı kan gelmeye başladı. yarın tekrar hcg testi yapmamı istedi.
böyle bir şey yaşayan oldu mu aranızda
ne oluyor acaba düşük mü yapıyorum
oda olabilir canım ama en kötü ihtimal olarak düşünmeliyiz..ben dış gebelik geçirdim..kanamayla beraber gaz sancısına benzer fakat geçmek bilmeyen bi ağrı olur sağ veya sol kasığında varmı sende böyle bişey
canım bugün aldığım en güzel haber bu şükürler olsun demek daha iyi yiğenimiz..inşallah dahada iyi olucak bitanem..sende üzülme artık güçlü ol ki bebişinde güçlü olsun..kocaman öpüyorum senide yiğenimideŞenizslm kizlar vakit buldum sizlerle biraz sohbet edim dedim ama kimseler yok.melegime dua eden onu merak eden tüm ablalarina cok cok teskkür edio melegim:ecrin_bebek: bebegim bugün 33 günlük oldu allahin izniyle. gecen hafta persembe kalbinden ameliyat oldu ama simdi iyi sükürler olsun.cok zor günler gecirdik ama basardik allahin izniyle. benim güclü kizim birakmadi bizi...2gündür kucagimada veriolar ,, nefes almasida daha iyi artikcok mutluyum bebisim kendini toparliyo yavas yavas..rabbim kimseye yasatmasin böyle seyler gercekten zor bi sinav..stres ve skintidan olmus dio doktorlar bütün hamislere tavsiyem takmayin hicbiseyi ,, ben beceremedim simdi bebisim cekio (( insallah hersey daha güzel olcak.... hepinizi öpüyorum..
canım sabahtan beri haberini bekledim okuyunca içim rahatladı çok sevindim minişin iyi olmasına inşallah ikili testinde güzel çıkıcakŞenizkızlar mrb
yalnızcım çok sevindim canım rabbimminigini sana bagışlamış inş herşey daha ii olur bebeginiçin
kızlar bende dr dan geldim minik pitpitim iyimşş 10 hafta 6 günlükmüş normal diyo 20 gün sona gene gitcem ikilii test için inş sorunsuz geçer haişlik hayırlısı ile
canım yaa inanılmaz sevindim şükürler olsun .allahım evladını sana bağışlasın inşallah bugünler geçip minişini evine sağlıkla götüreceksin.gözünaydın tatlım.bende öptüm seni...slm kizlar vakit buldum sizlerle biraz sohbet edim dedim ama kimseler yok.melegime dua eden onu merak eden tüm ablalarina cok cok teskkür edio melegim:ecrin_bebek: bebegim bugün 33 günlük oldu allahin izniyle. gecen hafta persembe kalbinden ameliyat oldu ama simdi iyi sükürler olsun.cok zor günler gecirdik ama basardik allahin izniyle. benim güclü kizim birakmadi bizi...2gündür kucagimada veriolar ,, nefes almasida daha iyi artikcok mutluyum bebisim kendini toparliyo yavas yavas..rabbim kimseye yasatmasin böyle seyler gercekten zor bi sinav..stres ve skintidan olmus dio doktorlar bütün hamislere tavsiyem takmayin hicbiseyi ,, ben beceremedim simdi bebisim cekio (( insallah hersey daha güzel olcak.... hepinizi öpüyorum..
oyy teyzesi yesin onu allahım 9 ay boyunca sağlıkla büyümesini ve sonrada kucağına almayı nasip etsin kanka .öpüyorum senide..kızlar mrb
yalnızcım çok sevindim canım rabbimminigini sana bagışlamış inş herşey daha ii olur bebeginiçin
kızlar bende dr dan geldim minik pitpitim iyimşş 10 hafta 6 günlükmüş normal diyo 20 gün sona gene gitcem ikilii test için inş sorunsuz geçer haişlik hayırlısı ile
amanınn altta kimleri görüyorum semoşummm geldinmii
canim hadi gözün aydin hersey yolundaymiskızlar mrb
ebroşumdan başkası uğramamış neyse haber veriyim dedim kocişle istanbula gidiyoruz ee oraya gitmişken derinime uğramamakta olmaz :)) yemeğe de kankime gidicez nasipse gelince ayrıntıları anlatırım öpüldünüz hepiniz kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?