canim hadi gözün aydin hersey yolundaymis
canim bizdende selam söyle derine özledik vallaopuyorumnanaktan
makbuş derine mi gidiyonuz canım slm söyle onada ii eglenceler size
kızlar sizler nerdesiniz yaa gelmiyosunuz hiç??????????
a.s kızlar deriniminde hepiciğinize selamı var..fazla olmasada takıldık aşkitomla yemekti muhabbetti derken saat 11di çıktık ordan :)) canım benim grip olmuş hastalıkla boğuşuyor..onun dışında interneti daha gelmemiş hoş üst komşusuyla anlaşmış ordan çekicek netini..selam hanımlar güzel bir pazar diliyorum hepinize..
makbuşum derinimle buluşmuşsunuz ohh negüzel .derinim iyidir inşallah...dönmedinmi daha yazıcam demişsin yazmamışsın datlum..
kızlar nerdesiniz yaa.??
nurda uğramadı hiç iyidir inşallah..hastaydı merak ettim..
ebrarım
sağol
öksürük
fena
etti
beni
amma
asıl
dün
akşam
ya
katil
olurdum
yada
delii
kaynanam
bana
nasıl
saldırdı
anlatamam
içindeki
tüm
kini
kustuu
bende
salak
salak
ağladım
kendimi
savunamadım
hiç
yere
sabaha
kadar
sinirden
ağladım
offff
işte
böyle
beni
düşündüğün
için
sağol...
canim masallah gez valla bizim yerimizede gez kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5burda havalar kötü cikilacak gibi degil:sinifsinif:a.s kızlar deriniminde hepiciğinize selamı var..fazla olmasada takıldık aşkitomla yemekti muhabbetti derken saat 11di çıktık ordan :)) canım benim grip olmuş hastalıkla boğuşuyor..onun dışında interneti daha gelmemiş hoş üst komşusuyla anlaşmış ordan çekicek netini..
bende dün baya gezdim eve geldiğimizde nerdeyse sabah ezanı okunacaktı :)) istanbuldan bebişe alışveriş yaptım battaniyesini falan aldım çoğu şeyi hazır artık..sonra derinime uğradık ordan da görümcemlere geç çıkıncada mecbur geç kaldık..şimdide pazara çıkıcam ordanda yengeme :))ancak akşam gelirim yani hepiniz öpüldünüz
canlarımmmmmmmmmmmŞeniz
geldim ama kimsecikler yokkkbilmiyorumkismilehepinizi acaip özledim kıslar yaaaaasenağlamamakbuş anlatmış zaten herşeyi..ben iyiyim canlarım evim yerleşti netim yakında gelir.yukarıdan çektik ama kablolarla ilgili bi sorun var o hallolunca inşallah aranızdayım...geçmişi okumadım.son sayfaya baktım ..nurcum yaa üzüldüm valla ne bu senin kaynanadan çektigin be gülüm..Allah ıslah etsin onu..kendini harab ettin hastasında canım dikkat et kendine lütfen.:teselli:
semoşumda dogum yaptı ohhhhzemuszemusAllahım analı babalı büyütsün inşallahhh minişleri görmek için sabırsızlanıyorum yaaaaa
senacımmm seninde üçüz haberini aldım..Allahım hayırlısını versin inşallah..sende çok dikkat et kendine cnm benim.Şeniz
ebrarımmmmmmmmmmmŞenizseni de çok özledim cano yaaaaaasenağlamasen nasılsın?gerçi cevabını kimbilir ne zaman görürüm de neyse:gitme:geçmişede bakmadım bana yazdıgınız şeyler varsa yanlış anlamayım cevap vermiyom sanmayın canlarım benim.
gökçem canım benim sen nasılsın datluşş bebişko nasılumarım iyisindir..
bersum,riçim tüm kıslarr hepinizi çok öpüyorum..birinizi yakalasam konuscaktım da olmadı:a015:sizi çokkkkkkkkkkkkk seviyorumaklinialirimsmile
SELAM AZİZECİM nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?