"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam kızlar bugün öğle arası dayanamadım test yaptım aslında adetime 4 -5 gün var ve tabikide kocaman bir tek çizgi çıktı karşıma her zaman ki gibi kafam bozuk okuldan gelirkenden arabayı çizdim geldimi herşey üst üste gelir bakalım arabayı görünce kociş ne diyecek allah kaza bela vermesin beterinden saklasında yinede canım sıkıldı çizzdiğime kendime kızdım neyse hepinizi öpüyorum kendinize çok iyi bakın

iyiyim ebrarcım sağol tatlım:) bugün kürtajdan sonraki 3.adetimi oldum...
sana msj attım biliyosun canmm. rahatladım çok şükürler olsun ALLAHIMA.
sen nasılsın canmm?
canım hadi hayırlısı önümüzdeki ay inşallah reglin gelmezde bebiş gelir .tahlillerin iyi çıkmasınada sevindim canım.
bende iyiyim çok şükür bildiğin gibi beklemedeyiz işte..
ebrar
kaçırdım
senimafoldumben
nurum geldim tatlım.naber?

canımm öncelikle çok geçmiş olsun rabbim daha büyük kazalardan korusun.
test içinde erken yaptığını düşünüyorum şimdiden moralini bozdun .inşallah bebişin seninledir tatlım dualarımdasın bunu bil..

buarada PRENSES neyaptı acaba .onuda merak ediyorum inşallah pozitif sonuç alır..
GÖKCEM uğramamış merak ettim datlumu .yine gezmelerdedir kesin sempatiksalakcinni

ii akşamlar hepinize hergün yazmasamda hergün takip ediyorum sizleri :)))

canım benim geçmiş olsun Allah korumuş seni..test konusunda bende ebroşuma katılıyorum keşkem bekleseydin biraz biliyosun benim 4 günüm geçmesine rağmen silik çıkmıştı pek inanma testlere sen canımŞeniz

kızlar selam nasılsınız borcumdan dolayı internetim kesilmişti bugün açıldı zaten girecek vaziyette değildim başıma gelenleri bir bilseniz düşük tehlikesi yaşadım hala da yaşıyorum.lekelenmem oldu sonra biraz hızlandı tabi hemen hastaneye gittik beni 3 gün yatırdılar bebişin kalp atışları başta zayıftı ama sonradan düzeldi sonra evde istirahat verdiler sadece tuvalete kalktım çok korktum çok ağladım gözyaşı kalmadı gözümde iğneler falan şimdide size haber vereyim dedim öptüm

slm kızlar nasılsınız ebrarım beni merak etmişsin valla daha bişey yapmadım 14.gün bitti işte belim kopacak gibi çok ağrıyo ve midem bulanıyo ama ben ümitlenmek istemiyorum rabbim işallah tutmuştur bu sefer

bitanem çok üzüldüm büyük geçmiş olsun Rabbim yaşatmasın birdaha..şimdi daha iyisindir umarım bol bol dinlen hatta yat umursama hiçbişeyi canım.inşallah sağ salim kucağına aldığın günleride görücezopuyorumnanaktan
prensesimm belirtilerin iyi yönde inşallah sende güzel haberle geliceksin bitanemmm hep beraber halayını çekicezsositososito

işallah makbuşum öyle çok istiyorumki ancak siz anlarsınız beni rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

esencıgım cok gecmıs olsun cnm içini ferah tut allahın ıznıyle bebişin bırakmıcak annesını:1hug:
bersum cok erken yapmıssın testı hemen morelını bozma a.s.cnm araba meselesınede canını sıkma boşver kendıne ıyı bak cnm
prensesım umarım hamılesındır cnm:Saruboceq:
ebrarım makbusum nurcum derınım zeyncıgım günüm masalcıgım ve dıger kızlar umarım oıyısındır ben cok fazla ugrayamıyorum ugradıgım zamanda kımse olmuyor kendınıze ıyı bakın öptümŞeniz

günaydın güzeller..açılış riçimden olmuş bugün..neyse ebroşum kızıcak yine ama bugünde dışarı çıkıcam :))) akşam ancak uğrayabilirim.hepiniz öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…