"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ooo kımler gelmıs ebroş hosgeldın bak cıkıyodum yakaladın benıolumunekankayizsmile

sedacım çok geçmiş olsun canım .rabbim birdaha korkutmasın evladını sana bağışlasın inşallah..o korkular çok zordur iyi bilirim.rabbim kimseye yşatmasın.bende merak etmiştim seni canım ..
prensesim ay hadi inşallah hamişsin canım rabbim güldürsün yüzünü.müjde bekliyoruz hayırlısıyla inşallah..
datlumm nerelerdesin sen yaa özledim valla .herşey yolunda inşallah.öpüyorum canım.
günaydın güzeller..açılış riçimden olmuş bugün..neyse ebroşum kızıcak yine ama bugünde dışarı çıkıcam :))) akşam ancak uğrayabilirim.hepiniz öpüldünüz
delüü yine koca göbüşünle gezmelere gidiyon haa .olsun datlum gez yaa havada güzel keyfine bak..
ebrar
gökçe
makber
richii
ve
düğer
güzeller
sizlerede
iyi
günler.

canım nasıl oldun geçtimi öksürük .daha iyisin inşallah.öptüm senide..

nurcum dün bu yazıyı normal yazmıssın kız düzeldımı klavyenohaoldumsmile

neolsun ebrarım senden naber bende hayat aynı hızıyla ve aynı acımasızlıgıyla dvm edıyosempatiksalakcinni

richim bende aynıyım tatlım yaa .bizdede hayat dediğin gibi devam ediyo işte.sağlık olsunda gerisi boş canım..

orası öyle cok şükür halımıze :Saruboceq:
topık kaybolmus gıbı kımse yok hep bos neden böyle olduk anlamadım

nur ıslere nasıl yetısıyo hayranım hızına nurun en ıyısını o yapıyo stres atıyo

valla richim bende hiç anlamıyorum kimse kimseyle karşılaşamıyo .üzülüyorum çok .nerde o eski muhabbetler..

daha 2.5 haftalık hamileyim. kalp atışlarını, kesesini ondan bir belirti henüz görmedim. sadece kasıklarım sızım sızım sızlıyo. onun benimle olduğunun tek belirtisi bu! çok korkuyorum bişeylerin yolunda gitmemesinden. hep pozitif olmaya çalışıyorum. aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum. umarım bebişim beni yarı yolda bırakmaz..........

öyle ebrarım herkes hayattan yorulmus gıbı tabı herkes adına konusmum enazından ben öyleyım

misimav öncelikle tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini.stres yapma bebişin etkilenir canım..

richim varya siz daha çok gençsiniz yaa .siz öyle derseniz ben napıyım.geldik 32 yaşına evlilikde 10. yıla giriyo .offf offf elde var sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…