"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aman cnm zamann gıtmesıne degılde kendımızden gıdıyor cnm sende canını sıkma olucak elbet

richim tedavi işini askıyamı aldın canım?ben öyle yaptım.tatilimi yapıp dönücem öyle .beklesin birazdaha.zaten kafam çok dolu bukafayla tedavi kaldıramam..

selam kızlarrrrr sabah adet sancısıyla uyandımmmm test yanılmadı yani neyse kısmet değilmişşş önümüzdeki maçlara bakıcaz inşallah

öyle tatlım yaa .aslında varya zaman geçince insan daha alışıyo .bende yeni evliyken çok takardım.derdim benimle evlenenlerin oldu benim niye yok.şimdi onların çocukları okula başladılar hatta benim olsaydı şimdi 9 yaşında olurdu.ama nasip işte..

bersum hoşgeldin canımm.
çok üzüldüm yaa inanki sabah namazından sonra bile çok dua etmiştim allah biliyo kalbimi .sağlık olsun nediyim .inşallah kendiliğinden gelir kerata..

evet cnm askıya aldık bazı nedenlerden dolayı sıkıldım zaten doktorlardan ebrarım bıraktım hayırlısı

bu arada semoşun ikizlerini gördüm face de maaşallah çok tatlılar allah analı babalı büyütmek nasip etsin

öyle richim eniyisini yapmışsın bırak oluruna inşallah sende süprizle karşılaşırsın .bizede süpriz yaparsın canım..

slm canlarim nasilsiniz kizlarr özledik sizi yaaa gelemedim yine kac gündür
gecmisi okuyamadim nasilsiniz herkes iyidir inss

ağlamacım hoşgeldin canım .ya sorma şehit haberleri benide mahvdiyo .allahım sabı versin..

anaammm kactilar yaaa nereye cimcimeleerrrr.............

sagol ricim sen nasilsin bacim valla ben iyi degilim son zamanlra geldik bayagi kötü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…