"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bersum allah kabul etsin niyetlerini ve dualarını canım.hadi bende öptüm kendine iyi bak .görüşürüz .üzülmek yok tamammı..

amin ebrarim amin allah yardimcilari olsun onlar en güzel yere gittiler ama geride kalanlar böyle aci icinde kaliyo iste

evet canım yaa onların yeri mekanı belli ama geridekilere rabbim güç versin..
sen nasılsın?artık sona geldiniz hayırlısıyla .rabbim bir avazda kurtarsın..

yıgenımız gelsın kurtulursun cnm ınsallah tatlı yorgunluklar bunlar
sehıt haberımı var yoksa yıne ben kacırdımmı

kızlar bende kacım artık kahvaltı yapcam daha kendınıze ıyı bakın cok öptüm sızlerı

neyse sizden ses yok ben kaçtım arkadaşlar başlıyım şu ütüye .öpüyorum sizi .görüşmek üzere.allaha emanet olun..

kizlar yemegime baktim kacirdim galiba sizleri canlariimm ricim haklisin canim minis gelince bitecek agrilar ama simdikten duramiyorum gögüs kafesim agriyo sol tarafim galiba rahimin büyümesinden kaynaklaniyo yukari kalkiyo bayagi birzad bebek oynadikca fena yapiyo

evet doğruymus hakkarıde 3 sehıt vermısız allah belalarını versın bunların yamafoldumben

sehit var evet tatlim allah korusun kayseriden deyince bayagi korktum yaa kardesim varya allahim esirge yarabbimm hakkaride mayin patlamis 3 sehidimiz varr neyse kisslar yaaa üzülmeyelim onlar bize sefaatci olcaklar inss

gördünmü ricim ne desek bos allahim islah etsin akil fikir versin evlatlarimiz gidiyo cigerimiz yaniyo mevlam kendi bilir

allah belalarını versın aglamacıgım mekanları cennet olsun askerlerımızın bunlar böyle ıste cesaretsızler haınce mayın döşerler ay ıyıce sınırlendım ya neyse cnm allah gerıde kalanlara sabır versın sende üzme kendıne bende kacım artık kib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…