ben
adet
oldum
kendimden
hayattan
hatta
kocamdanda
nefret
eder
oldummafoldumbenmafoldumben
çok geçmiş olsuuuuuunnn :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
çoooook sevindiiiiiimmmm :lepi:
inşallah doktorunda iyi haberler verir canım benim Şeniz
derincim inan temiz çıkmasına çok sevindim ben çekilirken çok ağlamıştım dr ve arkada ultrasona bakan adam bile şaştı çok sulu gözlüyümdür ben sanki yaşlar birikmiş gibidir gözlerimin ucunda ama çekilirken dr bak ağladığına değdimi tetrtemiz dedi...
ben hamile kalamadım inşallah sen kalırsında sana sevinirim, eğer öyle bişey varsada üzülme dikkat edersin olur biter...
bu arada benim inatcı kocam kılavye aldı artık rahatca yazacam:)
sevalcimi özledim ya hç girebilceği biyer yokmu bi ara girseydi umarım iyidir...,kimseler yok ben gezineyim tüp ve aşılama topiclerini aşındırayım
canım telde görüştük zaten ama burdanda yazıyım dedim kızma diye :))) korktuğun kadar olmamasına sevindim boş yere kastın kendini sonucunda güzel çıkmış heralde onun içinde ayrıca sevindim..ayrıcaaaa şu sonucunda yazanları kafana göre yorumlayıp can sıkma alsanaalsanasmileherşey internette yazdığı gibi olsaydı ben şuan hamile olmazdım..bekle pazartesi göster için rahatlasıncanlarımmmmmopuyorumnanaktan ben geldim merak etmeyin..çok iyi geçti yaa çok şükür rabbime..inanın çok hafif yok denecek kadar az bi agrı oldu sıvı verildiginde bile hissetmedim hiç yanmada olmadı..ayy atlattım eni konu yaaa.:dance:
çok sagolun güzel dualarınız için..hatta çıktıktan sonra gezdik bile:)))
sonucu da hemen aldım doktoruma koştum ama kaçırdım çıkmış..ama yazılanlara göre sanırım açıık tüpler..inş öyledir yani.şimdi biraz yatayım bi duş alıp öptüm hepinizi.Şeniz
nurumm üzülme dicem ama bişeye fayda etmicek biliyorum..ama birazcık daha sabret güzelim ben inanıyorum vazgeçtiğin düşünmediğin ilk an gelicek bebeğin sana sadece biraz daha sabır:teselli:ben
adet
oldum
kendimden
hayattan
hatta
kocamdanda
nefret
eder
oldummafoldumbenmafoldumben
mızmızım geçmiş olsun tatlım muhtemelen dediğin gibi olmama sebebi yumurtanın çatlamaması ve kiste dönüşmesi bence tedavi zamanı geldi senin için öncelikle takip yapıp çatlatma iğnesi vurur doktor bidaha gittiğinde konuş canım sen
canlarımmmmmopuyorumnanaktan ben geldim merak etmeyin..çok iyi geçti yaa çok şükür rabbime..inanın çok hafif yok denecek kadar az bi agrı oldu sıvı verildiginde bile hissetmedim hiç yanmada olmadı..ayy atlattım eni konu yaaa.:dance:
çok sagolun güzel dualarınız için..hatta çıktıktan sonra gezdik bile:)))
sonucu da hemen aldım doktoruma koştum ama kaçırdım çıkmış..ama yazılanlara göre sanırım açıık tüpler..inş öyledir yani.şimdi biraz yatayım bi duş alıp öptüm hepinizi.Şeniz
aa aldın mı hadi hayırlısı yaa.benim elimde de 4 tane var daha...ilk iki tane işe yaramadı daha dogrusu ben yumurtlama gününü tam tutturamadım galiba..zaten ovulasyon testleri hep çift çıktı bende bişey anlamdadım yani.yaz be güzelim ne uzunu inşallah başka bi muamale gerekmez takma kafana cicim..
bende preseedi aldım ama elime geçmedi daha bu ayda bunu deniyecem yaza aşılama diyoz hoş benim hiç umudum kalmadı ya işte öylesine bugün tvddr dinledim içimi rahatlattı azda olsa tıp ilerledi diyorlar ama tüp fiyatları nekadar çok sanki ildiğimiz tüp doldurma gibi bahsediyorlarya gıcık oluyorum neyse kimseler yok ben tozuturam yine
sagol bitanem benimopuyorumnanaktanya haklısın beni biliyosun işte hemen arastırdım bişeyler ögrendim:))ama çok korkulacak bişey degil ya takmadım kafama o kadar,merak etmeŞenizcanım telde görüştük zaten ama burdanda yazıyım dedim kızma diye :))) korktuğun kadar olmamasına sevindim boş yere kastın kendini sonucunda güzel çıkmış heralde onun içinde ayrıca sevindim..ayrıcaaaa şu sonucunda yazanları kafana göre yorumlayıp can sıkma alsanaalsanasmileherşey internette yazdığı gibi olsaydı ben şuan hamile olmazdım..bekle pazartesi göster için rahatlasın
nurumm üzülme dicem ama bişeye fayda etmicek biliyorum..ama birazcık daha sabret güzelim ben inanıyorum vazgeçtiğin düşünmediğin ilk an gelicek bebeğin sana sadece biraz daha sabır:teselli:
ve Aleyküm selammmmmmvereliniortak nan :mymeka: gene selamsız dalıverdin topice delü karı napıyon bakalım.kız vaz mı geçtin bebikten ...inşallah sen böyle düşünürken gelivericek :Saruboceq:doktor bana soyle bır sey soyledı
heray yumurtlaman oluyor fakat catlamıyor catlamayan yumurtada kıste cevırıyor
sımdı benım catlamama sorunum mu var bunu aptal kafam eve gelınce akıl ettı
bebek dusunuyorduk 11 ay denedık olmadı acaba bundanmı olmadı
selam hanımlar .
derinim canım çok sevindim hadi gözünaydın ayrıca geçmiş olsun .bak korktuğun gibi olmadı .şükür önemli bir sorunun yok.inşallah okafana taktığın şeyide doktor anlatıcak ve için rahatlıycak .belki biraz yanlık filan vardır ondan öyle yazıyodur.hiç kafanı bozma ve kendi kendine senaryo yazma inşallah herşey güzel olcak..
mızmız aynı dert bendede var tatlım malesefki ama tedavisi olmayan bişey değil çok şükür..
buarada kızlar İNTEGRAL arkadaşımızda hamileymiş az önce bi topicde okudum.sağlıkla kucağına alır inşallah..
makbuşum sen nasılsın canım?
gökcem uğramamış sabahtan beri hayırdır inşallah.
bersumu ve richimide çok özledim onlarda iyilerdir inşallah..
nurum buarada sana kızıyorum yakışmıyo böyle ümitsiz konuşmak bize güçlü durup bol dua etmek yakışır tamammm...
canim gecmis olsunolumunekankayizsmile cok sükür sorunsuz atlatmissin insallah doktorundanda güzel haberler alirsin ondan sonra gelsin bebekler
prensesimm üzülme ne olur yaa :teselli: daha adet olmamışsın keşke direk kanda baktırsaydıngünaydın kızlar hepinize ii hafta sonları açılış benden ben çok kötüyüm bugün test yaprım negatif çıktı allahın bütün emeklerimiz boşa gitti ben artık çok yoruldum pes ettim eşiminde dediği gibi rabbim bize nasip etmiycek aşılamada çok aksilikler yaşadık zar zor yaptırdık çok sıkıştık halada öyle mafoldumben mafoldumben allahın sizlerin emeklerini boşa çıkarmasın artık tedavi yapamam maddiyat kaldırmıyo 24yaşından öncede devlet ödemiyo herşey bitti ben bittim herşeyden nefret ediyorum kimseyi görmek konuşmak istemiyorum herkez soruyo ne oldu nasıl bişey hissediyomusun allahım ben ne yapacam akşam rüyamda ikinci çizgiyi görüyordum havalara uçuyordum rüyalar tersine çıkarmış öylede oldu neyse sizide sıkmıyım çok uzun oldu kusura bnakmayın hepinizi öptüm mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?