"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ben
adet
oldum
kendimden
hayattan
hatta
kocamdanda
nefret
eder
oldummafoldumbenmafoldumben

çok geçmiş olsuuuuuunnn :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
çoooook sevindiiiiiimmmm :lepi:
inşallah doktorunda iyi haberler verir canım benim Şeniz

çok sagolun kızlar inşallah iyi haber verir doktor da dediginiz gibi.

ama iyice baktım rapora en üstte yazanı okumamışım.rahim anomalisi izlenmiştir yazıyor.yani şekil bozuklugu görmüş.banada dedi zaten rahminde hafif degişiklik gördüm dedi...raporada yazmış işte...arastırdım anomali nedir diye.hamilelige engel bir durum degilmiş ama hamilelikler kanamalı ve düşük tehlikeli oluyormuş çogunlukla..tabi bu ne derece şekil bozuklugu olduguna baglı..şimdi daha iyi anlıyorum iki yıl önceki düşügün nedeni büyük olasılıkla bu bence...bakalım Rabbim nasip ederse hamile kalmayı,sanırım çok dikkatli olmam gerekecek.

derincim inan temiz çıkmasına çok sevindim ben çekilirken çok ağlamıştım dr ve arkada ultrasona bakan adam bile şaştı çok sulu gözlüyümdür ben sanki yaşlar birikmiş gibidir gözlerimin ucunda ama çekilirken dr bak ağladığına değdimi tetrtemiz dedi...
ben hamile kalamadım inşallah sen kalırsında sana sevinirim, eğer öyle bişey varsada üzülme dikkat edersin olur biter...
bu arada benim inatcı kocam kılavye aldı artık rahatca yazacam:)
sevalcimi özledim ya hç girebilceği biyer yokmu bi ara girseydi umarım iyidir...,kimseler yok ben gezineyim tüp ve aşılama topiclerini aşındırayım

canım yaa kıyamam çok agladın demek..inan bende annemi üzmemek için tuttum kendimi..hatta çagırdıklarında gözlerim doldu aglama dedi annem..yok be dedim esnedim ondan sulandı gözüm:))halbuki çok kötü oldum yani..ama içeri aldıklarında aglamak degil de ateş bastı hazır olamadım bi süre.doktora dedim çok korkuyorum o biraz rahatlattı.espri falan derken başladı sonra.işlemin yarısı bitti dedi 2 dk sonra:)aa ne cabuk dedim..o anda elektrik gitti şok olduk eyvahhh dedi doktor.ama anında geldi tabii.çok korktum ama ısıklar da gidince...yani sonuc sanırım iyi yani tüplerin acıklık durumu.
ama şu anomali canımı sıktı biraz..arastırdım tabi uzun uzadıya netten,bu anomali,yani şekil bozuklugu çeşit çeşitmiş.benimkinin ismi bicornis uterus...okuduguma göre cerrahi müdahale gerektirmeyen bir durummuş ve ileri derece degilmiş...şekil bozukluklarında düşük riski çok yüksekmiş ve bazen alttan dikiş atmak gerekiyormuş..yetmezlik oluşuyormuş yani.amann bi ton şey işte..anlayacagın eger hamile kalabilirsem çok dikkatli olmak gerekecek.kanamalı oluyormuşş.tabii hepsinde aynı olacak diye bişey de yokmuş..çok uzun yazdım ama içimi döküyom işte napam..
kızz şöyle deyip durma ben kalamadım falan.kimin kalacagı belli mi olur...sen içini rahat tut canım.zamanı gelince sen bile şaşacaksın,sonra bu umutsuzluklarımıza gülecez hep bak gör.Şeniz

yaz be güzelim ne uzunu inşallah başka bi muamale gerekmez takma kafana cicim..
bende preseedi aldım ama elime geçmedi daha bu ayda bunu deniyecem yaza aşılama diyoz hoş benim hiç umudum kalmadı ya işte öylesine bugün tvddr dinledim içimi rahatlattı azda olsa tıp ilerledi diyorlar ama tüp fiyatları nekadar çok sanki ildiğimiz tüp doldurma gibi bahsediyorlarya gıcık oluyorum neyse kimseler yok ben tozuturam yine

doktor bana soyle bır sey soyledı

heray yumurtlaman oluyor fakat catlamıyor catlamayan yumurtada kıste cevırıyor

sımdı benım catlamama sorunum mu var bunu aptal kafam eve gelınce akıl ettı

bebek dusunuyorduk 11 ay denedık olmadı acaba bundanmı olmadı

canım telde görüştük zaten ama burdanda yazıyım dedim kızma diye :))) korktuğun kadar olmamasına sevindim boş yere kastın kendini sonucunda güzel çıkmış heralde onun içinde ayrıca sevindim..ayrıcaaaa şu sonucunda yazanları kafana göre yorumlayıp can sıkma alsanaalsanasmileherşey internette yazdığı gibi olsaydı ben şuan hamile olmazdım..bekle pazartesi göster için rahatlasın
ben
adet
oldum
kendimden
hayattan
hatta
kocamdanda
nefret
eder
oldummafoldumbenmafoldumben
nurumm üzülme dicem ama bişeye fayda etmicek biliyorum..ama birazcık daha sabret güzelim ben inanıyorum vazgeçtiğin düşünmediğin ilk an gelicek bebeğin sana sadece biraz daha sabır:teselli:

mızmızım geçmiş olsun tatlım muhtemelen dediğin gibi olmama sebebi yumurtanın çatlamaması ve kiste dönüşmesi bence tedavi zamanı geldi senin için öncelikle takip yapıp çatlatma iğnesi vurur doktor bidaha gittiğinde konuş canım sen

amannnnnnnn cnm bebek ısını unuttum gıttı ben agustosa kadar bebek ıstemıyorum

selam hanımlar .
derinim canım çok sevindim hadi gözünaydın ayrıca geçmiş olsun .bak korktuğun gibi olmadı .şükür önemli bir sorunun yok.inşallah okafana taktığın şeyide doktor anlatıcak ve için rahatlıycak .belki biraz yanlık filan vardır ondan öyle yazıyodur.hiç kafanı bozma ve kendi kendine senaryo yazma inşallah herşey güzel olcak..
mızmız aynı dert bendede var tatlım malesefki ama tedavisi olmayan bişey değil çok şükür..
buarada kızlar İNTEGRAL arkadaşımızda hamileymiş az önce bi topicde okudum.sağlıkla kucağına alır inşallah..
makbuşum sen nasılsın canım?
gökcem uğramamış sabahtan beri hayırdır inşallah.
bersumu ve richimide çok özledim onlarda iyilerdir inşallah..
nurum buarada sana kızıyorum yakışmıyo böyle ümitsiz konuşmak bize güçlü durup bol dua etmek yakışır tamammm...

ya ben geldim kimse yok .off böyle olunca hiç giresim gelmiyo.
SENAM tatlışım nasılsın herşey yolunda inşallah .herşey güzel olcak bitanem dualarımdasın inanki .allaha emanet olun..

canim gecmis olsunolumunekankayizsmile cok sükür sorunsuz atlatmissin insallah doktorundanda güzel haberler alirsin ondan sonra gelsin bebekler

aa aldın mı hadi hayırlısı yaa.benim elimde de 4 tane var daha...ilk iki tane işe yaramadı daha dogrusu ben yumurtlama gününü tam tutturamadım galiba..zaten ovulasyon testleri hep çift çıktı bende bişey anlamdadım yani.
ayy seni bi dövücem şimdi yaaaaklava:kızz şöyle umudum kalmadı falan deyip durma yaa.yakışıyo mu hiç ..biz inançlı insanlarız hiç Allahtan umut kesilir mi gülüm ya yapma...sende biliyosun ki bi OL demeye bakıyor herşey...makbuşun dedigi gibi sabır cnm:teselli:
sagol bitanem benimopuyorumnanaktanya haklısın beni biliyosun işte hemen arastırdım bişeyler ögrendim:))ama çok korkulacak bişey degil ya takmadım kafama o kadar,merak etmeŞeniz
ve Aleyküm selammmmmmvereliniortak nan :mymeka: gene selamsız dalıverdin topice delü karı napıyon bakalım.kız vaz mı geçtin bebikten ...inşallah sen böyle düşünürken gelivericek :Saruboceq:

sagol canım benimŞenizdedigin gibi inş doktorda güzel bi acıklama yaparda dahada rahatlarım.vallah senaryo yazıyom he dimi:))hemen hamile kaldım daaaa düşük tehlikesi altına girdim deeee kanama oldu daa:roflol:ay şaka bi yana bebişim düşerse rahime 9 ay yatarım yeterki o iyi olsun:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
canim gecmis olsunolumunekankayizsmile cok sükür sorunsuz atlatmissin insallah doktorundanda güzel haberler alirsin ondan sonra gelsin bebekler

zeynim çok sagol canım..valla masaya yattıgım gibi ayetel kürsüyü okumaya başladım..annemle kayınvalidemde geldiler:)onlarda dışarıda bol bol okumuşlar.annem evde duramam dedi içim içimi yer görmem lazım seni dedi..ben çok korktugum için onlarda haliyle çok zorlu bi işlem diye düşündüler yanlız bırakmadılar beni...valla yaramı dondurdugumda daha çok agrım oldu çok şaşırdım bu kadar rahat geçmesine.şuanda yine agrım var yok degil ama adet olacakmışım gibi bi agrı hafiften.

neyse zeynim gittin sen :)bende kaçıyom artıkın..hadi Allaha emanet olun hepiciginizi çokkkkkkkk öptüm canlarım iyi uykular.Allah ,içinizdeki umudu hiç soldurmasın...sizi seviyorum.Şeniz

tatlim ben buralardayimda seni göremedim eyse artik yarin görüsürüz bende yatayim artik

makbercim derincim ebrarcım sağolun çok haklısınız ama işte har ay sonu ben böyle oluyorum sonra çok pişman oluyorum...
aslında artık umursamayacağım diyorum ama o ay bişey duyuyorum ve uyulamak istiyorum haydaaa tekrar başa sarıyorum..,neyse aslında benimde ertelemem gerekiyor bence rabbim sonumu bildiği için vermiyor diye düşünüyorum ama bebek özlemi baskın çıkıyor...
hepinize güzel hafta sonları diliyorum kendinize iyi bakın Şeniz

günaydın kızlar hepinize ii hafta sonları açılış benden ben çok kötüyüm bugün test yaprım negatif çıktı allahın bütün emeklerimiz boşa gitti ben artık çok yoruldum pes ettim eşiminde dediği gibi rabbim bize nasip etmiycek aşılamada çok aksilikler yaşadık zar zor yaptırdık çok sıkıştık halada öyle mafoldumben mafoldumben allahın sizlerin emeklerini boşa çıkarmasın artık tedavi yapamam maddiyat kaldırmıyo 24yaşından öncede devlet ödemiyo herşey bitti ben bittim herşeyden nefret ediyorum kimseyi görmek konuşmak istemiyorum herkez soruyo ne oldu nasıl bişey hissediyomusun allahım ben ne yapacam akşam rüyamda ikinci çizgiyi görüyordum havalara uçuyordum rüyalar tersine çıkarmış öylede oldu neyse sizide sıkmıyım çok uzun oldu kusura bnakmayın hepinizi öptüm mafoldumben

prensesimm üzülme ne olur yaa :teselli: daha adet olmamışsın keşke direk kanda baktırsaydın(( valla diyecek bişey bulamıyorum bitanemm yeterki sen iyi ol sağlığın yerinde olsunopuyorumnanaktan

herkese güzel hafta sonları diliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…