gökçemmm geziyorum gezmesinede sonucu kötü oluyor kız daha şimdiden ağırlaşmış hissediyorum kendimi neden böyle oldum bilmiyorum :))) asıl sen tadını çıkar gezmelerin o koca göbeklen yerinden kalkamıcan bilesempatiksalakcinnislm hatunlar
ylnzcım çok geçmiş olsun rabbim bebegine acil sifalar versin inş saglıklı olsun bian evvel evine gitsin inşşş canım
richim datlum çok şükür şimdi daha iyiyim minikte büyüdü umarım dediginiz gibi test te ii çıkar hayırlısı ile canım sende ne var ne yok neler yapıyon hiç konuşamaz olduk özledim senide
ebroşum sen nasıl oldun bitanem umarım daha iyisin şimdi canım
makbuşşşşşş kızz gezmeye mi gidiyon ama gez artık son zamanlarda gezemez olursun agırlaşırsın ii ce kib
derinim sanada kolay gelsin
zeyncim sen napıyon canım dr kontrolun ne zaman?
nevinnnnn kız sende ugramaz oldun face de kız olcak yazmışsın hadi hayırlı olsun
senam sen nasılsın umarım minikler sana sıkıca tutunur canım
sevalcim senide çok özledim nerelerdesin canım ya?
ebroşummm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bitanemm Rabbim daha nice nice 10 yıllar nasip etsin.inşallah seneye kucağında bebişinle geçirirsiniz..selam tatlışlar güzel bir gün diliyorum..
MAKBUŞUM,GÖKCEM,DERİNİM,ZEYNİM,NURUM,RİCHİM hepinize çok teşekkür ederim .bugün biraz daha iyiyim enazından oynatabiliyorum başımı .ayrıca bugün iyi olmalıyım evlilik yıldönümümüz bugün .kızlar iyce yaşlandık 10. yıla girdik .rabbim hepinize nasip etsin nice mutlu seneler.
YANLIZIM çok geçmiş olsun rabbim inşallah enkısa zamanda şifa verir meleğine .dualarım seninle ve minişinle canım .umarım çok çabuk geçer biter bu sıkıntılar .
tatlışlar ben bugün buralarda olamıycam ee malum :kedi:hepinizi öpüyorum akşam eve gelince bakmaya çalışıcam.
derinim bugün konuştuk gerçi ama dediğim gibi korkmanı gerektiricek hiç bişey yok Allahın izniyle çok kolay geçicek sonucunda iyi çıkıcak inşallah..sadece biraz relax ol olurmuŞenizsagol canım benim..hayırlısıyla yarını bi atlatsam off yaaa((
sende karar verdin demek çektiricen.hayırlısı olsun canım.çok öpüyom riçim benimŞeniz
sagol datluşum.Şeniziyi bak kendine cnm.
ooooooooooo alkisalkisalkis EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUNNNN canım benim.
Allahım nice güzel seneler nasip etsin...inşallah daha ilk çalışmanızda turnayı gözünden vurursunuz mesela bugün :kedi:Rabbim sanada çok yakında melegini gönderecek canım ben inanıyorum.hadi bak adetin de bitti iyi degerlendir bu günleri:jeyyar:
heeyooo ben geldimm ama üçüncü günüm baş agrım geçmiyo kızlar..off bu kadar stres yapmamam gerek ama elimde degil ya.Rabbim ameliyat olanlara ve daha başka operasyon geçiren herkese yardım etsin..rahim filmi nedir ki onların yanında ama insan geriliyo çok...
yarın neler olacak çok merak ediyorum.rahat olmalıyım olamıyorum.bugün aklıma gelip durdu sürekli aklımda,aglıyasım geliyo hepinşallah sonucum da iyi çıkar da bu evreyi atlatmış olurum hayırlısıyla...
bu arada kızlar şu dükkan olayını yeniden gündeme getirdim.eşim kredi alamadıgı için açamamıştım.ama şimdi çekebilecek çok yakında başvuruyoruz kısmetse..bana ufak bi dükkan açıcaz hayırlısıyla...bunları düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum hep.offffffffffffffffff:a015:
canim iyiyim sagol sen nasilsin biz simdilik iyiyiz bugün doktorum aradi kan vermistim progesteron icin 34müs anlamadim günde 2tane icmeye devam et dedi progestani birdahaki randevum29nisan sen ne durumdasin senin kontrolün nezaman haber verirsinopuyorumnanaktanslm hatunlar
ylnzcım çok geçmiş olsun rabbim bebegine acil sifalar versin inş saglıklı olsun bian evvel evine gitsin inşşş canım
richim datlum çok şükür şimdi daha iyiyim minikte büyüdü umarım dediginiz gibi test te ii çıkar hayırlısı ile canım sende ne var ne yok neler yapıyon hiç konuşamaz olduk özledim senide
ebroşum sen nasıl oldun bitanem umarım daha iyisin şimdi canım
makbuşşşşşş kızz gezmeye mi gidiyon ama gez artık son zamanlarda gezemez olursun agırlaşırsın ii ce kib
derinim sanada kolay gelsin
zeyncim sen napıyon canım dr kontrolun ne zaman?
nevinnnnn kız sende ugramaz oldun face de kız olcak yazmışsın hadi hayırlı olsun
senam sen nasılsın umarım minikler sana sıkıca tutunur canım
sevalcim senide çok özledim nerelerdesin canım ya?
selam tatlışlar güzel bir gün diliyorum..
MAKBUŞUM,GÖKCEM,DERİNİM,ZEYNİM,NURUM,RİCHİM hepinize çok teşekkür ederim .bugün biraz daha iyiyim enazından oynatabiliyorum başımı .ayrıca bugün iyi olmalıyım evlilik yıldönümümüz bugün .kızlar iyce yaşlandık 10. yıla girdik .rabbim hepinize nasip etsin nice mutlu seneler.
YANLIZIM çok geçmiş olsun rabbim inşallah enkısa zamanda şifa verir meleğine .dualarım seninle ve minişinle canım .umarım çok çabuk geçer biter bu sıkıntılar .
tatlışlar ben bugün buralarda olamıycam ee malum :kedi:hepinizi öpüyorum akşam eve gelince bakmaya çalışıcam.
anamm duygusala bağlamışsın delü sen ya acık sakin ol korkma bişeycik olmıcak.tam sopalıksın sen kendi kendini korkutuyosun..inşallah hissetmicen bilesagol bitanem ya...
valla koray işten geldi başladım aglamaya ne birikmiş tüm gün sıkıntım..o biraz rahatlattı sagolsun..kimbilir agır ameliyatlar geçirsem maazAllah napacagımı şaşırırım..bu kadar takmak korkmak da iyi degil.Rabbim başka şeyler vermesin.sonuçta tedavim için yapılması gereken bişey..bak işte böyle de kendimi rahatlatıyorum ama yine geliyolar arada:))
yarın filmden önce ara beni sesini duyayım iyi gelir bebiş tamam mı?öptüm seni.
anam duyanda doguma gidiyom sanacak:roflol: ne dram yaptım dimi kıslar...kusura bakmayın valla..bende böyle bi şahsiyetim işteeyvahedigeldismilesizi seviyorum canlar..herkese iyi geceler..ben şimdi duşumu alayım da uyumaya koyulayım çok düşünmeden.:a015:
gökçem benimde aynı arkadaş yok komşu yok işte çıkarsam annemle yengemle..ama dediğin gibi kolay bi doğum için yürümek gerek.gündüzleri çıkamasamda akşamları çıkmaya çalışıyorum zaten..doğum konusunda da herşey yolunda giderse normal istiyorum sezeryanı kaldıramam ben yaa anesteziden çok korkuyorummakbuşum bende geziyom bacım ama kimse yokki kimlen gidiyğim ki arkadaşla çıkıyoz dışarı burası da küçük yer hergün çıkılmıyoneyse elimden geldigince çıkarım yürüyüş ii geliyomuş makbuş sen dogumu ne düşünüyosun normal mi sezeryan mı??
derinim şimdi aklıma geldi dükkan da açıcakmışınız inş hadi rabbim gönlüne göre versinn inşş
semaelacım saol canım bizde iyiyiz çok şükür sende kib
ebroşum halen gelmedin canım nerelerdesin bakimmm:)
canlarımmmmmopuyorumnanaktan ben geldim merak etmeyin..çok iyi geçti yaa çok şükür rabbime..inanın çok hafif yok denecek kadar az bi agrı oldu sıvı verildiginde bile hissetmedim hiç yanmada olmadı..ayy atlattım eni konu yaaa.:dance:
çok sagolun güzel dualarınız için..hatta çıktıktan sonra gezdik bile:)))
sonucu da hemen aldım doktoruma koştum ama kaçırdım çıkmış..ama yazılanlara göre sanırım açıık tüpler..inş öyledir yani.şimdi biraz yatayım bi duş alıp öptüm hepinizi.Şeniz
canlarımmmmmopuyorumnanaktan ben geldim merak etmeyin..çok iyi geçti yaa çok şükür rabbime..inanın çok hafif yok denecek kadar az bi agrı oldu sıvı verildiginde bile hissetmedim hiç yanmada olmadı..ayy atlattım eni konu yaaa.:dance:
çok sagolun güzel dualarınız için..hatta çıktıktan sonra gezdik bile:)))
sonucu da hemen aldım doktoruma koştum ama kaçırdım çıkmış..ama yazılanlara göre sanırım açıık tüpler..inş öyledir yani.şimdi biraz yatayım bi duş alıp öptüm hepinizi.Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?