"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gökçemmm geziyorum gezmesinede sonucu kötü oluyor kız daha şimdiden ağırlaşmış hissediyorum kendimi neden böyle oldum bilmiyorum :))) asıl sen tadını çıkar gezmelerin o koca göbeklen yerinden kalkamıcan bilesempatiksalakcinni
ebroşummm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bitanemm Rabbim daha nice nice 10 yıllar nasip etsin.inşallah seneye kucağında bebişinle geçirirsiniz..
derinim bugün konuştuk gerçi ama dediğim gibi korkmanı gerektiricek hiç bişey yok Allahın izniyle çok kolay geçicek sonucunda iyi çıkıcak inşallah..sadece biraz relax ol olurmuŞeniz

evettt dün gece saat 4tü uyudum sabah 7buçukta kalktım ee sonrada gezdim yürüdüm şu anda ölü gibiyim yatarsam aralıksız uyurum heralde :)) şimdilik kaçtım ilerleyen zamanlarda gelebilirsem yani uyumazsam gelirim öpüldünüz güzeller

sagol bitanem ya...
valla koray işten geldi başladım aglamaya ne birikmiş tüm gün sıkıntım..o biraz rahatlattı sagolsun..kimbilir agır ameliyatlar geçirsem maazAllah napacagımı şaşırırım..bu kadar takmak korkmak da iyi degil.Rabbim başka şeyler vermesin.sonuçta tedavim için yapılması gereken bişey..bak işte böyle de kendimi rahatlatıyorum ama yine geliyolar arada:))
yarın filmden önce ara beni sesini duyayım iyi gelir bebiş tamam mı?öptüm seni.
anam duyanda doguma gidiyom sanacak:roflol: ne dram yaptım dimi kıslar...kusura bakmayın valla..bende böyle bi şahsiyetim işteeyvahedigeldismilesizi seviyorum canlar..herkese iyi geceler..ben şimdi duşumu alayım da uyumaya koyulayım çok düşünmeden.:a015:

selam kızlar nasılsınız iyi gördüm sizleri maşallah
derinim ah canım benim kıyamam sana hiç sıkma kendini bak bende çektirdim paldır küldür kimse sormadı bile fikrimi hade bakalım diyip yattım kalktım sonraki ay hamile kaldım sonrada çok acılar çektim sonra dedim hsg de neymiş yani insan yaşıycaklarından kaçamıyor ama işin güzel kısmı iyi sonuç aldığın kısım inşallah sende görüceksin güzel sonuçları bak ben senle ta nezaman konuştum hala çektirmemişsin artık bekleme canım
öpüyorum hepinizi kocamannnn olumunekankayizsmile

canim iyiyim sagol sen nasilsin biz simdilik iyiyiz bugün doktorum aradi kan vermistim progesteron icin 34müs anlamadim günde 2tane icmeye devam et dedi progestani birdahaki randevum29nisan sen ne durumdasin senin kontrolün nezaman haber verirsinopuyorumnanaktan

canim iyi olduguna sevindim evlilik yildönümünüzde kutlu olsun insallah seneye bebeginizle birlikte kutlarsiniz:Saruboceq::Saruboceq:

günaydınnnnn kimse yok yaaa((((
hadi gelin kıslarr kahvaltı mı ediyorsunuz...benim de kayniniş gelcek sonra doktora gidicez..ordan da rahim filmine..annemde bende gelicem diyo:))bakalım inşallah döndügümde iyiyim diyebilirim kızlar:a015:

slm hanımlar güzel bi gün diliyorum hepinizeeeee
zeynim bende iyiyim canım çok saol yaa bende dr a haftaya çarşamba yada perşembe gidicem inş herşey yolundadır sende kib öp
derinim geldim ama seni kaçırdım canım yaa hadi kolay gelsin inşş acısız bi şekilde bitmiştir işlemin canım

makbuşum bende geziyom bacım ama kimse yokki kimlen gidiyğim ki arkadaşla çıkıyoz dışarı burası da küçük yer hergün çıkılmıyo neyse elimden geldigince çıkarım yürüyüş ii geliyomuş makbuş sen dogumu ne düşünüyosun normal mi sezeryan mı??
derinim şimdi aklıma geldi dükkan da açıcakmışınız inş hadi rabbim gönlüne göre versinn inşş
semaelacım saol canım bizde iyiyiz çok şükür sende kib
ebroşum halen gelmedin canım nerelerdesin bakimmm:)

günaydın tatlışlar gerçi öğlen oldu ama ben yeni kalktım.dün çok keyifliydi çok gezdik ve çok yorulduk ee bugünde busaati buldu kalkmamız.
DERıNıŞKOM film çekincekmiş inşalllah herşey yolunda gider hiç acı hissetmezsin bitanem.allahım yardımcın olsun sonuçlar iyi çıkıcak inşallah herşeyi unutucaksın canım.buarada güzel dileklerin için çok saol kuzum darısı sizlere inşallah..
MAKBUŞUM GEZGıNıM :))sanada çok teşekkürler bitanem evladınla ve eşinle sizde çok uzun mutlu huzurlu yaşayın inşallah..
GÖKCEMM datlum ben geldim sen yoksun gezenti:))cano sende çok saol güzel dileklerin için inşallah seneye kucağımızda olur nediyim rabbim bilir.sende minişinle ve eşinle nice güzel seneler görürsün inşallah kanka..
NURUM canımsın çok saol allah razı olsun.öptüm senide..
ZEYNıM canım arkadaşım çok saol allahım sizede evlatlarınla nice mutlu huzurlu sağlıklı uzun uzun yıllar nasip etsin.öptüm..

derinim unuttum yaa dükkan işi gündemdeymiş inşallah hayırlısıyla gerçekleştirirsin canım .kendi işinin patronu olmak çok güzel ama zoluklarıda var .inşallah herşey gönlünce olur tatlım..

anamm duygusala bağlamışsın delü sen ya acık sakin ol korkma bişeycik olmıcak.tam sopalıksın sen kendi kendini korkutuyosun..inşallah hissetmicen bile
gökçem benimde aynı arkadaş yok komşu yok işte çıkarsam annemle yengemle..ama dediğin gibi kolay bi doğum için yürümek gerek.gündüzleri çıkamasamda akşamları çıkmaya çalışıyorum zaten..doğum konusunda da herşey yolunda giderse normal istiyorum sezeryanı kaldıramam ben yaa anesteziden çok korkuyorum ( dış gebelik amelyatında nefessiz kalmıştım baygınken..dua edinde bi sorun çıkmasın Allahım normali nasip etsin..

herkese hayırlı cumalar kızlar Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin inşallah..

gökçem merak etmişsin sağol canım iyiyim çok şükür...

derinim naptın... inşallah rahim filmin güzel çıkmıştır....

canlarımmmmmopuyorumnanaktan ben geldim merak etmeyin..çok iyi geçti yaa çok şükür rabbime..inanın çok hafif yok denecek kadar az bi agrı oldu sıvı verildiginde bile hissetmedim hiç yanmada olmadı..ayy atlattım eni konu yaaa.:dance:
çok sagolun güzel dualarınız için..hatta çıktıktan sonra gezdik bile:)))
sonucu da hemen aldım doktoruma koştum ama kaçırdım çıkmış..ama yazılanlara göre sanırım açıık tüpler..inş öyledir yani.şimdi biraz yatayım bi duş alıp öptüm hepinizi.Şeniz

oohh
maşallah
çok
sevindim
inş
u
ay
hamile
kalırsın
loçkamopuyorumnanaktan

ben
adet
oldum
kendimden
hayattan
hatta
kocamdanda
nefret
eder
oldummafoldumbenmafoldumben

çok geçmiş olsuuuuuunnn :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
çoooook sevindiiiiiimmmm :lepi:
inşallah doktorunda iyi haberler verir canım benim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…