hiçç oturyom öle bön bön boshayallersmileselim maç izliyo bende burda takılıyorum gündüz okula gitti o bende annemdeydim gezdim dolaştım biraz..yarında öss varya yine okulda olucak bende annemde tabi :)) sen ne ettin
aa bende perşembe günü baktım fesleğen alcaktım ama saksıda değild küçüklerdi bide almadım o yüzden..sende annişinle takıldın demek ohh ne güzel..ayrıca kasıklarda acı olmasıda normal tatlım küçükte olsa bi operasyon geçirdin..ağrı kesicin varsa at bitane iyi gelir
canım yaa kıyamam hemen üzülme dur bakalım daha adet olmamışsın bakarsın geç döllenme olmuştur hiç belli olmaz tatlım.allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın hayırlısıyla gelsin minişin inşallah.hem olmazsa belki diğer ay kendi gelir .üzülme tatlım güçlü ol ve dua et bol bol..öpüyorum seni..günaydın kızlar hepinize ii hafta sonları açılış benden ben çok kötüyüm bugün test yaprım negatif çıktı allahın bütün emeklerimiz boşa gitti ben artık çok yoruldum pes ettim eşiminde dediği gibi rabbim bize nasip etmiycek aşılamada çok aksilikler yaşadık zar zor yaptırdık çok sıkıştık halada öyle mafoldumben mafoldumben allahın sizlerin emeklerini boşa çıkarmasın artık tedavi yapamam maddiyat kaldırmıyo 24yaşından öncede devlet ödemiyo herşey bitti ben bittim herşeyden nefret ediyorum kimseyi görmek konuşmak istemiyorum herkez soruyo ne oldu nasıl bişey hissediyomusun allahım ben ne yapacam akşam rüyamda ikinci çizgiyi görüyordum havalara uçuyordum rüyalar tersine çıkarmış öylede oldu neyse sizide sıkmıyım çok uzun oldu kusura bnakmayın hepinizi öptüm mafoldumben
oyy bersum hasta olmuş çok geçmiş olsun canım yaa allah şifa versin .o faranjit olayı berbattır .bende artık kronikleşti .inşallah çabuk atlatırsın bitanem .buarada bende özledim seni karşılaşamıyoruz hiç.öptümmmselammm kızlarrrr
derincim gözünaydın atlatmışsın rahim filmini tüplerde açıkmış maaşallah canım şimdi gelsin bebişşşş
valla bende yine faranjit olmuşum dün dr gittim boğazım çok ağrıyo su,çorba bile zor geçiyo boğazımdan ama ilaçlarımı alıyorum yarına kadar geçer inşallahhhh
gökçem hayır olsun rüyamda seni gördüm senin evine ziyarete gelmişim ben oturuyoruz eşinde uyuyo dün nöbeti vardı diyosun öyle değişik bi rüyaydı yeğenimde sen de iyisin inşallahhhhh
nurcummmm ve prensesssss lütfen ümidinizi kaybetmeyinnnnn sadece biraz sabretmemiz lazımmmm vazgeçmek yok HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAKKKKK
ebroşum canım özledimmm hadi gelde konuşalımmmmm
bende kutluyorum polis teşkilatının kuruluş yıldönümünü turkbayragipolis teşkilatının kuruluş yıldönümü kutlu olsunnturkbayragi
demek yemeğe gitcen haa .ohh yarasın kankama gez bakalım seneye buzamanlar zor gidersin delü...öptümmderinim çokk gecmiş olsun canım ii gecmiş agrın olmamış sonuç temiz çıkıcak inşş korkma sonra gelsin bebişlerrrrrrrrrrr
makbuşum bolbol gezmek ii bende gezmeye çalışıyom inş seninde normal dogum olur:)
ebroşum iiyim canım akşamda yemege gidicez kadınlarla gelemm gec gellirim kib öptm
canom nasılsın ağrın sızın varmı ?herşey yolunda inşallah.dün gelemedim çok yorgundum sabah bi çıktım evden bide gece geldim .gezmediğim yer kalmadı .bende buara gezgin oldum..neyse biz makbuşla muhabbetimizi yaptık kaçıyoz şimdi dimi makbuşumkaydirigubbakcemile3hadi çok öpüyorum kıslar hepinizi..
ebrarım gökçem bersum hepinizi çok özledim kızlar..üç tane saydıjm diye yanlış anlaşılmasın hepinizi...görüşmek üzere canlaropuyorumnanaktan
gezgin hamiş nasılsın?anneciğine selam datlum.senide öptümmgünaydın kızlar herkese iyi pazarlar diliyorumm..yine erkenciyim anneme gidiyorum artık akşam görüşürüz öpüldünüz hepiniz
kıslar ben kaçıyom kimseciklerde glemedi zaten((
ebrarım merak ettim seni cano.boynun iyidir inşallah..
neyse hoşçakalın canlar görüşürüz.
sagol bitanem çok agrım yok şükür.arada oluyo adet olcam gibi agrılar ama normaldir çok hafif zaten...canım yaa kıyamam hemen üzülme dur bakalım daha adet olmamışsın bakarsın geç döllenme olmuştur hiç belli olmaz tatlım.allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın hayırlısıyla gelsin minişin inşallah.hem olmazsa belki diğer ay kendi gelir .üzülme tatlım güçlü ol ve dua et bol bol..öpüyorum seni..
oyy bersum hasta olmuş çok geçmiş olsun canım yaa allah şifa versin .o faranjit olayı berbattır .bende artık kronikleşti .inşallah çabuk atlatırsın bitanem .buarada bende özledim seni karşılaşamıyoruz hiç.öptümmm
bende kutluyorum polis teşkilatının kuruluş yıldönümünü turkbayragi
onlar olmasa halimiz ne olurdu..
demek yemeğe gitcen haa .ohh yarasın kankama gez bakalım seneye buzamanlar zor gidersin delü...öptümm
canom nasılsın ağrın sızın varmı ?herşey yolunda inşallah.dün gelemedim çok yorgundum sabah bi çıktım evden bide gece geldim .gezmediğim yer kalmadı .bende buara gezgin oldum..
gezgin hamiş nasılsın?anneciğine selam datlum.senide öptümm
kuzum saol yaa boynum daha iyi hala var ağrı ama oynatabiliyorum enazından.sanada iyi çalışmalar cano.öpüyorum senide.buarada sonuçları nezaman göstericen doktora?
anammm karuya bak göbek attım diyo bide ya kız dikkat etsene delüşslm hanımlar hepinize güzel huzurlu eglenceli bi hafta sonu diliyorum:) ben dün bayagı eglendim kutlama yapılınca kadınlarda epey göbek attık akşam eve geldigimde ayaklarım şişmişti artık:)
ebroşum bol bol eglendim çok şükür gezdim ii geldi yaa soon iki aydır keyfim fazla yoktu ama ii oldu stres attım:) sen nasılsın canım sende gezion ii gezmelerrrrrrrrrrr
derinim bende seni öpüyorum fıstıkımzemuszemus
makbuşum sende annene gidiyon demek inş oda iyidir slm söle onada kib öptm
bersum sen naısl oldun faranjitin zorlugunu bilirim bende çokk geçmiş olsun
richim datlum sen nerdesin hayr olsun gelmedin sorun yok umarım
nuruncum sen nasılsın canım umarım presedd iişe yarar sonra da minigin gelir çok bekletmez annesini inşş
prensescim canım rabbim nasipp etmemiş vakti gelmemiş demekki ben iki aşılama ve tüp bebek yaptım olmadı sonra kendisi geldi bend e gelmez diyordum ama rabbim yeterki ol desin üzülme sabırlı ol canım kib
günüm sen nerelerdesin ugramaz oldun gene inş iisin ccanım
senam ii olmana sevindim bitanem herşey yoluna girer miniklerin iisıkıca tutunur inşşşşşş annelerine inşş
zeynim canım datlu hamiş bebik nasıl baim bulantın varmı?
nevinnnn kızz sen nie ugramaz oldun delüüüü? gelde konuşak :)
semafatihim naptı acaba miniklerle konuşmadımda onlada başını kaşıyıcak hali yoktur onunda allah kolaylık versin:)
a nehirimm canım nerelerdesin kızzzz ogluş nasıl tatlım çok öpüyorum seniŞenizselammm kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?