"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

he canım benim iyi etmişsin gez valla.ama dikkatli gez tabi.
bende napam yaaa...işten çıktım annişimle buluştuk anneannemi görmeye gittim.
çiçek aldım bide ona.feslegeni çok sever canım benim...teyzoşumla oturdum biraz işte...
sonra koray aldı bizi eve geldik...yemek,mutfak falan filen derken oturdum gene.koray dolanıp duruyo arada köylere bakıyo:)
yanlız dün böyle olmadı ama bugün bi acaibim..baş dönmem var çok...bide kasıklarım acıyo arada.

aa bende perşembe günü baktım fesleğen alcaktım ama saksıda değild küçüklerdi bide almadım o yüzden..sende annişinle takıldın demek ohh ne güzel..ayrıca kasıklarda acı olmasıda normal tatlım küçükte olsa bi operasyon geçirdin..ağrı kesicin varsa at bitane iyi gelir

bende öyle aldım saksısı yok:))küçük bide.
evet annişimile takıldık gulüm.
ya agrı olması normla tabi.hatta agrımakta gecikti bile dimi:)
içerim çok agrırsa ya çok fazla degil..agrı sorun degil de.mide bulantım oluyo çok bide başım dönüyor..radyasyondan olabilir mi ki?
bu arada msn e gel istersen delüüüŞeniz

neyse biz makbuşla muhabbetimizi yaptık kaçıyoz şimdi dimi makbuşumkaydirigubbakcemile3hadi çok öpüyorum kıslar hepinizi..
ebrarım gökçem bersum hepinizi çok özledim kızlar..üç tane saydıjm diye yanlış anlaşılmasın hepinizi...görüşmek üzere canlaropuyorumnanaktan

günaydın kızlar herkese iyi pazarlar diliyorumm..yine erkenciyim anneme gidiyorum artık akşam görüşürüz öpüldünüz hepiniz

riçim ben buradayım canım benim.dur çevrimiçi olayım kaldım gene böyle:)))üşeniyom açmaya:)
nasılsın hayatım?

kıslar ben kaçıyom kimseciklerde glemedi zaten((
ebrarım merak ettim seni cano.boynun iyidir inşallah..
neyse hoşçakalın canlar görüşürüz.

canım yaa kıyamam hemen üzülme dur bakalım daha adet olmamışsın bakarsın geç döllenme olmuştur hiç belli olmaz tatlım.allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın hayırlısıyla gelsin minişin inşallah.hem olmazsa belki diğer ay kendi gelir .üzülme tatlım güçlü ol ve dua et bol bol..öpüyorum seni..
oyy bersum hasta olmuş çok geçmiş olsun canım yaa allah şifa versin .o faranjit olayı berbattır .bende artık kronikleşti .inşallah çabuk atlatırsın bitanem .buarada bende özledim seni karşılaşamıyoruz hiç.öptümmm
polis teşkilatının kuruluş yıldönümü kutlu olsunnturkbayragi
bende kutluyorum polis teşkilatının kuruluş yıldönümünü turkbayragi
onlar olmasa halimiz ne olurdu..
demek yemeğe gitcen haa .ohh yarasın kankama gez bakalım seneye buzamanlar zor gidersin delü...öptümm
canom nasılsın ağrın sızın varmı ?herşey yolunda inşallah.dün gelemedim çok yorgundum sabah bi çıktım evden bide gece geldim .gezmediğim yer kalmadı .bende buara gezgin oldum..
günaydın kızlar herkese iyi pazarlar diliyorumm..yine erkenciyim anneme gidiyorum artık akşam görüşürüz öpüldünüz hepiniz
gezgin hamiş nasılsın?anneciğine selam datlum.senide öptümm
kıslar ben kaçıyom kimseciklerde glemedi zaten((
ebrarım merak ettim seni cano.boynun iyidir inşallah..
neyse hoşçakalın canlar görüşürüz.

kuzum saol yaa boynum daha iyi hala var ağrı ama oynatabiliyorum enazından.sanada iyi çalışmalar cano.öpüyorum senide.buarada sonuçları nezaman göstericen doktora?

arkadaşlar hepinize güzel bir haftasonu diliyorum .bugün misafir gelcek hazırlık yapmalıyım .hepinizi çok öptüm görüşmek üzere canlar..

slm hanımlar hepinize güzel huzurlu eglenceli bi hafta sonu diliyorum:) ben dün bayagı eglendim kutlama yapılınca kadınlarda epey göbek attık akşam eve geldigimde ayaklarım şişmişti artık:)
ebroşum bol bol eglendim çok şükür gezdim ii geldi yaa soon iki aydır keyfim fazla yoktu ama ii oldu stres attım:) sen nasılsın canım sende gezion ii gezmelerrrrrrrrrrr
derinim bende seni öpüyorum fıstıkımzemuszemus
makbuşum sende annene gidiyon demek inş oda iyidir slm söle onada kib öptm
bersum sen naısl oldun faranjitin zorlugunu bilirim bende çokk geçmiş olsun
richim datlum sen nerdesin hayr olsun gelmedin sorun yok umarım
nuruncum sen nasılsın canım umarım presedd iişe yarar sonra da minigin gelir çok bekletmez annesini inşş
prensescim canım rabbim nasipp etmemiş vakti gelmemiş demekki ben iki aşılama ve tüp bebek yaptım olmadı sonra kendisi geldi bend e gelmez diyordum ama rabbim yeterki ol desin üzülme sabırlı ol canım kib
günüm sen nerelerdesin ugramaz oldun gene inş iisin ccanım
senam ii olmana sevindim bitanem herşey yoluna girer miniklerin iisıkıca tutunur inşşşşşş annelerine inşş
zeynim canım datlu hamiş bebik nasıl baim bulantın varmı?
nevinnnn kızz sen nie ugramaz oldun delüüüü? gelde konuşak :)
semafatihim naptı acaba miniklerle konuşmadımda onlada başını kaşıyıcak hali yoktur onunda allah kolaylık versin:)

gökçecim iyiyim sen nasılsın bebiş nasıl inşallah canım inşallah..
hava okadar güzelki azcık temizlik yaptım pazara gidecem ama yalnız canım istemiyor..
ya zorx yok nezamandır merak ettim valla.

güzeller ben geldimm ama kimseler yok yine..ebroşum gökçemm çok sağolun canlarım annem iyi çok şükür onunda hepinize selamı var..bugün fazla gezemedim hava serindi üşüdüm :))) şimdide eve geldim makineye çamaşır attım dinleniyorum kii işlerim bitmiş değil kalkıp yemek yapıcam..neyse akşam görüşürük artık öptüm sizi

sagol bitanem çok agrım yok şükür.arada oluyo adet olcam gibi agrılar ama normaldir çok hafif zaten...
aman boynun iyi demek sevindim canım.biliyorum boyun agrısını valla çok zor.
sonucları yarın göstericem canoŞeniz
anammm karuya bak göbek attım diyo bide ya kız dikkat etsene delüşklava:

selammm kızlarrr
a nehirimm canım nerelerdesin kızzzz ogluş nasıl tatlım çok öpüyorum seniŞeniz

kızlar şöyyle bi ugradım misafirim gelecek bi yarım saate.
hazırlıklarımı yaptım işten gelince.şimdide kocişe bi çorba yapayım bişeyler kızartayım.
gece gelebilirsem gelirim canlar öptüm hepiciginiziŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

nehrim canim hg nerelerdesin yaa sen iyisiniz inss mete asrin nasil bakim masallah 6 aylik olmus hayirlisi ayy darisi bizlere yaaa zaman gectikce heycan sardi hemde nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…