günaydın kızlar hepinize ii hafta sonları açılış benden ben çok kötüyüm bugün test yaprım negatif çıktı allahın bütün emeklerimiz boşa gitti ben artık çok yoruldum pes ettim eşiminde dediği gibi rabbim bize nasip etmiycek aşılamada çok aksilikler yaşadık zar zor yaptırdık çok sıkıştık halada öyle mafoldumben mafoldumben allahın sizlerin emeklerini boşa çıkarmasın artık tedavi yapamam maddiyat kaldırmıyo 24yaşından öncede devlet ödemiyo herşey bitti ben bittim herşeyden nefret ediyorum kimseyi görmek konuşmak istemiyorum herkez soruyo ne oldu nasıl bişey hissediyomusun allahım ben ne yapacam akşam rüyamda ikinci çizgiyi görüyordum havalara uçuyordum rüyalar tersine çıkarmış öylede oldu neyse sizide sıkmıyım çok uzun oldu kusura bnakmayın hepinizi öptüm mafoldumben
canım mrb nasılsın kız rüyanda gördün demek hayır olsun inşşş yoksam sende mi yakında hamiş olcan inşşşşşşşselammm kızlarrrr
derincim gözünaydın atlatmışsın rahim filmini tüplerde açıkmış maaşallah canım şimdi gelsin bebişşşş
valla bende yine faranjit olmuşum dün dr gittim boğazım çok ağrıyo su,çorba bile zor geçiyo boğazımdan ama ilaçlarımı alıyorum yarına kadar geçer inşallahhhh
gökçem hayır olsun rüyamda seni gördüm senin evine ziyarete gelmişim ben oturuyoruz eşinde uyuyo dün nöbeti vardı diyosun öyle değişik bi rüyaydı yeğenimde sen de iyisin inşallahhhhh
nurcummmm ve prensesssss lütfen ümidinizi kaybetmeyinnnnn sadece biraz sabretmemiz lazımmmm vazgeçmek yok HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAKKKKK
ebroşum canım özledimmm hadi gelde konuşalımmmmm
Arkadaslar allahim birgun sizede nasip eder uzulmeyin stres yapmayin,,,sizi bende cok iyi anliyorum,,her ay umutla beklemek nedir!Benimde cok dgil ama 3 yil olmadi,umutla beklemenin hediyesini aldim cok sukur!
Stres sikinti yapmayin herseyin bir zamani vakti var unutmayin!
canım Rabbim bebeğini sana bağışlasın uzun sağlıklı ömürler nasip etsin..dilerim Rabbim isteyen herkesin mucizesini gerçekleştirir:Saruboceq:Arkadaslar allahim birgun sizede nasip eder uzulmeyin stres yapmayin,,,sizi bende cok iyi anliyorum,,her ay umutla beklemek nedir!Benimde cok dgil ama 3 yil olmadi,umutla beklemenin hediyesini aldim cok sukur!
Stres sikinti yapmayin herseyin bir zamani vakti var unutmayin!
gökçemmm sorma yaa gündüzleri tek başıma çıkamıyorum ancak anneme gidersem onunla yada beyfendinin keyfi gelirse dolaşıyoruz ee haliyle otur otur bi anda kalk gez yoruyo beniderinim çokk gecmiş olsun canım ii gecmiş agrın olmamış sonuç temiz çıkıcak inşş korkma sonra gelsin bebişlerrrrrrrrrrr
makbuşum bolbol gezmek ii bende gezmeye çalışıyom inş seninde normal dogum olur:)
ebroşum iiyim canım akşamda yemege gidicez kadınlarla gelemm gec gellirim kib öptm
oyy bitanemmm çok çokkk sağolopuyorumnanaktano mumluk anneciğimin hediyesi mumlarıda ben almıştım koltuklara uysun diye :))) dediğin gibi o ütü odasıda boş kalmıcak hayırlısıyla :))) kızların odalarını oraya geçiricek kociş bebiş odasınıda onların şuan ki odasına koyucaz orası daha sıcak ve ufak olduğu için..nedense o zaman çekmemişim kızların odasını..ama bebişin odasını düzenliyim ilk iş resmini eklicemmakbeeerr can sıkıntısıyla gezinirken güzel evim topiğinde senin evini gördüm :) ya sizleri çok merak ediyorum ve evlerinizi görünce tuhaf oluyorumçok güzel çok temiz ve çok cici:) tv ünitesinin üzerindeki pembe mumluğa bayıldım opuyorumnanaktan herşeyin çok güzel heleki ütü yaptığın odanın bebek odası olmasına az kaldı değilmi inşallah bebek odası halinide görürüz sağlıcakla kal..
derincimin evinide görmüştüm eşim kızmasa bende koyrarım ama eyvahedigeldismile kızar..
canım ya umursama demekle olmuyo biliyorum..insan üzüldügünde hiçbir söz teselli etmez belki de,ama gerçekten lütfen üzülme,üzülmeyelim...herşey bizler için..bu bizim sınavlarımızdan biri sadece..inşallah hayırlısıyla bide görücez o günleri.makbercim derincim ebrarcım sağolun çok haklısınız ama işte har ay sonu ben böyle oluyorum sonra çok pişman oluyorum...
aslında artık umursamayacağım diyorum ama o ay bişey duyuyorum ve uyulamak istiyorum haydaaa tekrar başa sarıyorum..,neyse aslında benimde ertelemem gerekiyor bence rabbim sonumu bildiği için vermiyor diye düşünüyorum ama bebek özlemi baskın çıkıyor...
hepinize güzel hafta sonları diliyorum kendinize iyi bakın Şeniz
ah prensesim nolmuş sana böyle..haklısın bikaç girişimden sonra olmayınca böyle üzülmen normal canım benim..ama lütfen biraz rahatla canım ya.demesi kolay deme sakın..biliyosun ki bende istiyorum,ama bu derece yıpratma kendini...aşılama tutmadıysa kendiliginden olmayacak diye birşey yok bunu sende biliyorsun.zamanı gelmemiş daha ..lütfen üzme böyle kendini.eşinin dedigi de yanlış..rabbim bize nasip etmeyecek de ne demek.onun sana destek olması gerek.oluyordur da yanlış anlama beni sakın..ama o da üzüntüsünden sacmalıyo bak..kendinizi toparlayın herşey güzel olacak prensesim..sen yeterki güzel olacagına inanŞenizgünaydın kızlar hepinize ii hafta sonları açılış benden ben çok kötüyüm bugün test yaprım negatif çıktı allahın bütün emeklerimiz boşa gitti ben artık çok yoruldum pes ettim eşiminde dediği gibi rabbim bize nasip etmiycek aşılamada çok aksilikler yaşadık zar zor yaptırdık çok sıkıştık halada öyle mafoldumben mafoldumben allahın sizlerin emeklerini boşa çıkarmasın artık tedavi yapamam maddiyat kaldırmıyo 24yaşından öncede devlet ödemiyo herşey bitti ben bittim herşeyden nefret ediyorum kimseyi görmek konuşmak istemiyorum herkez soruyo ne oldu nasıl bişey hissediyomusun allahım ben ne yapacam akşam rüyamda ikinci çizgiyi görüyordum havalara uçuyordum rüyalar tersine çıkarmış öylede oldu neyse sizide sıkmıyım çok uzun oldu kusura bnakmayın hepinizi öptüm mafoldumben
canım,inşallah doktor da onaylar açık oldugunu ya..sadece KONTRAST MADDE PELVİSE ENGELSİZ GEÇMEKTEDİR veBİLATERAL TUBA UTERİNA ACIKTIR yazılarına dayanarak böyle dedim..sizcede açık mı demek bu bersum?selammm kızlarrrr
derincim gözünaydın atlatmışsın rahim filmini tüplerde açıkmış maaşallah canım şimdi gelsin bebişşşş
valla bende yine faranjit olmuşum dün dr gittim boğazım çok ağrıyo su,çorba bile zor geçiyo boğazımdan ama ilaçlarımı alıyorum yarına kadar geçer inşallahhhh
gökçem hayır olsun rüyamda seni gördüm senin evine ziyarete gelmişim ben oturuyoruz eşinde uyuyo dün nöbeti vardı diyosun öyle değişik bi rüyaydı yeğenimde sen de iyisin inşallahhhhh
nurcummmm ve prensesssss lütfen ümidinizi kaybetmeyinnnnn sadece biraz sabretmemiz lazımmmm vazgeçmek yok HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAKKKKK
ebroşum canım özledimmm hadi gelde konuşalımmmmm
sagol canım benim...inşallah bebişim inşallah...derinim çokk gecmiş olsun canım ii gecmiş agrın olmamış sonuç temiz çıkıcak inşş korkma sonra gelsin bebişlerrrrrrrrrrr
makbuşum bolbol gezmek ii bende gezmeye çalışıyom inş seninde normal dogum olur:)
ebroşum iiyim canım akşamda yemege gidicez kadınlarla gelemm gec gellirim kib öptm
aa delünün zoruna bak hele bence sen yanlış biliyon ben günde en az 3 litre su içiyorum :)) her daim şişem yanımda bi kere:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?