"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bersuum hg bacim hadi kizlar gelin yaaa cok stressteyim insan hamis olunca cabukca giriyomus boral bozukluguna heee mafoldumben aglamak icin o kadar cok bahane buluyorumkiiii cok sinir bi durum yaaaa kimse yokmuuu

slm kızlar nasılsınız umarım ıyısınızdır bırılerını yakalrım dıye gırdım ama yıne kımse yok gecmısı okuyamadım kusurabakmayın kendınıze ıyı bakın öptüm

ayy aglamacım kaçırdım seni.
seni de riçim ya(( misafirim vardı.kardeşçigimle eltisi geldiler.DERİN ve TUNİŞ im geldi:)))anamm tuanamı bi görün kıslar yaaa neler yapıyo afacan..bi oynadık bi oynadık..bide uzata uzata teeeezzzeeeee demiyomu yicem yaaaaAllahım hepimize böyle tatlı evlatlar nasip etsin.:Saruboceq:
yaw biraz buralardayım inşallah birileri gelirgamyoncuiremsu

makbercim sen evinin resmini koymussun merak ettim nerde bende baksam:kedi:
canım koymuştum ama baya uzun oldu nerdedir bilmiyorum kii ( evim güzel evimde biraz gerilere gidersen bulursun heralde
bersuum hg bacim hadi kizlar gelin yaaa cok stressteyim insan hamis olunca cabukca giriyomus boral bozukluguna heee mafoldumben aglamak icin o kadar cok bahane buluyorumkiiii cok sinir bi durum yaaaa kimse yokmuuu
exümm duygusallıkmı bastırdı yine seni kıyamam sana az kaldı artık yiğenimiz gelicek sanada hazırlık yaptırıyor :))
nan delü karu gene saati 3 edip yatmışsın sabah nasıl kalkıcan merak ediyorumlülülülülülü

günaydın fıstıklar açılış yine benden biraz dolandım ama uyku bastırdı hoş uykudan ziyade bi kaç gündür baş ağrısı çekiyorum biraz uzanıcam gelirim yine öpüldünüz

herkese iyi günler iyi haftalar..
derincim ebrarcım richi gökçecim makber ve daha sayamadığım güzeller herkese selam:)
kimseler yok seval olsaydı aşşada ismi olurdu (
laflayacak kimse yok gezeyim bari..

slm hanımlar güzel bi gün geçirin inşşşş
benşmde kociş yemege gelicek kalkmam gerek kib öptm görüşürüz

neyse ben bi hayla kalktım kkya bakındım kimse olmayınca mutfak halımı yıkadım beyaz başa dert ama küçük kolay yıkanıyo sonra mutfak dolaplarımın yüzünü siildim içleri temiz :) bide yerlerini sildim geldim ama kimseler yok yine lmaz:

derinim tüplerinin açık olmasına sevindim canım gözün aydın....

ben iyiyim çok şükür kızlar hergün çok şükür bugün de bişey olmadı diyerek şükrederek yaşıyorum inanın öyle zor geçiyo yani((((...

gökçem sağol birtanem inşallah...

ayy sena inşallah bişey olmayacak öyle düşün herdaim kıss darısı bizlere kaydirigubbakcemile3

selam tatlışlar hepiniz iyisinizdir inşallah..
NURUM kız maşallahın var yaa hamarat hatun seni .buarada nasılsın ?karşılaşamıyoruz buara..
kızlar valla giripde kimsenin olmadığını görünce bütün hevesim kaçıyo inanın artık hiç girmek gelmiyor içimden inşallah biran öncetoparlarız topiğimizi..

SENAM bu kaçıncı yazışım inşallah bunu görürsün minişlerin sıkı sıkı tutuncaklar tatlım kötü düşünme .herşey güzel olucak..

fisfisfisgamyoncuiremsubenneyaptımkişutarafagitti:mymeka::dilcikar:
sıkıntıdan idare edin :))))

nurunayn sağol canım benim....

ebroşuuuuuuum gördüm gülüm allah razı olsun tez zamanda sana da nasip etsin inşallah canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…