"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

:roflol::roflol::roflol::roflol:mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kimse yoksa smılelerle idare ederim bende ..

allah razı olsun senam amin inşallah .rabbim senin yavrularınıda sana bağışlıycak inşallah .burdan resimlerini koyucaksın tatlım inanki çok yakın...

yawf ben hala şu babygagadan ticker yapmaya çalışıyom olmuyo ya....kabul etmiyo makbuş görmüyon mu mesajlarımı ya sen nasıl kabul ettirdin bu mesajı görürsen ban yap sen noluuuuuuur....daha önce sordum mu sana bilmşyom ama...sorduysam özür...yaparsan beklenen doğum 21 kasım cınım....mucka.s.

inşallah ebrarım inşallah semoşdan sonra bana da nasip olur hayırlısıyla hepinize de...

evet ebrarım hiiiiiiiiiç geçmiyo hem de...ben çalışıyorum canım hiç izin almadım sadece transfer zamanı 1 hafta dinlendim bir de azaltmadan sonra 1 gün izin aldım hep çalıştım sonra allah şükür şimdilik yataklık değilim inşallah 9 ay sağlıkla hep ayakta geçer canım yaaaa.......

canım yaa inşallah sağlıkla geçicek bugünler çalışman daha iyi evde olsa hiç zaman geçmez .

canım ben kaçtım yemek vakti sonra görüşürüz olurmu .öpüyorum seni .kendine ve bebişlere iyi bak..

selam kızlar ..
bugün doktora sonucu gösterdim.süper dedi çok güzel çıkmış dedi..ama en üstte yazan bicornis uterusu sonradan gördü...aaaa çift rahim çıkmış demez miiiiakannehirnasıl yani dedim..uterus bicornis çift rahim yani dedi...yani kızlar Allah nasip ederde hamile kalırsam zorlu geçecek büyük ihtimalle.daha sonra yine açıklarım tam olarak.şimdi çıkıyom eşim geldi mama hazırlıyımopuyorumnanaktan

selam güzellerrrrrr
ben biraz daha iyiyim bugün okula gittim ama boğazım yine ağrıdı okulda veletlere bağırmaktan herhaallllll
derinişkommmm çift rahim de nasıl oluyormuş merak ettim???
ebroşummm net açık kalmış o yüzden görmedim seniiii karşılaşamadık bi türlüüüü

kızlarrrrrrrrrrrrrr ezeli mi izliyosunuzzzzzzzzzzzzzz boşverrin hadi gelin sizi bekliyom kaynatalımmmmmmmboshayallersmile

selam dicem ama yine kimseler yok..bugün babam ve annem istanbula gidiyordu bende gittim heralde hava çarptı zaten baş ağrılarım oluyordu üstüne iyice bastırdı eve gelip yemekten sonra ilaç aldım uyumuşum(
senam söz sana yarın yapıcam sanada takvim ama ikiz varmı orda onu bilmiyorum
derinim senle telde görüştük zaten.
ebroşum riçim nurum gökçem ve diğer fıstıklar sizleride kocaman öpüyorum
herkeslere iyi geceleropuyorumnanaktan

ebrarım günaydın gülüm benim....

makbuş ikiz yok orda ama olsun tek de olsa olur...

derinim ne güzel işte bak ikiz ikiz bebişlerin olur belki:)ben bi sorun çıkaracağını zannetmiyorum ya allahın izniyle...

gökçem bebişin çiçek açmış kıs:))

selam tatlışlar hepinize güzel birgün diliyorum..
DERıNıM şaşırdım okuyunca cano ama canını sıkma böyle olan çok var allahım nasip edince hiçbişey olmaz tatlım.herşey rabbimin elinde .herşey güzel olcak cano.bakarsın diğer ay gelmiş meleğin..
MAKBUŞ bende seni öptüm canom..
BERSUM evet ya karşılaşamadık özledim senide..
RıCHıM tatlışım nerelerdesin sen yaa herşey yolunda inşallah..
GÖKCEM sende gelip gitmişsin delü kaçıdım senide.yiğenim nasıl ?hayırlısıyla bu gidişte öğrenirsin belkim cinsiyetini .hayırlısı inşallah.
ZEYNıM,GÜNÜM,AĞLAMAM,SEMOŞUM,NURUM,hepinizi özledim yaa bitürlü karşılşıp muhabbet edemedik.neyse kendinize iyi bakın kızlar öpüyorum..
buarada bugece rüyamda birsürü altın gördüm ya inanılmazdı allahım hayırlara çıkarsın .herkes bana altın veriyodu aslında tabire bakmadım ama iyidir heralde..neyse ben buralardayım birazdaha gelirsiniz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…