selam kızlar ..
bugün doktora sonucu gösterdim.süper dedi çok güzel çıkmış dedi..ama en üstte yazan bicornis uterusu sonradan gördü...aaaa çift rahim çıkmış demez miiiiakannehirnasıl yani dedim..uterus bicornis çift rahim yani dedi...yani kızlar Allah nasip ederde hamile kalırsam zorlu geçecek büyük ihtimalle.daha sonra yine açıklarım tam olarak.şimdi çıkıyom eşim geldi mama hazırlıyımopuyorumnanaktan
aa negüzel nurda geldi .hoşgelin tatlım nasılsın?
nurum burdayım ben canım gözükmüyormu yoksa?
canım öyle hisstme sakın ben elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum.
bahar havası işte canım tam hasta olma havaları .benim boynumda yine ağrıyo havalardan oluyo galiba..
canım ya çift rahim olunca tek bebişi bile taşımak zor oluyormuşderinim ne güzel işte bak ikiz ikiz bebişlerin olur belki:)ben bi sorun çıkaracağını zannetmiyorum ya allahın izniyle...
gökçem bebişin çiçek açmış kıs:))
evet hayatım çok arastırdım netten.çok var böyle olan.saglıklı bi şekilde taşıyanda var çok...ama doktor ilk düşügümün büyük ihtimal ondan oldugunu söyledi.hayırlısı bakalım.selam tatlışlar hepinize güzel birgün diliyorum..
DERıNıM şaşırdım okuyunca cano ama canını sıkma böyle olan çok var allahım nasip edince hiçbişey olmaz tatlım.herşey rabbimin elinde .herşey güzel olcak cano.bakarsın diğer ay gelmiş meleğin..
MAKBUŞ bende seni öptüm canom..
BERSUM evet ya karşılaşamadık özledim senide..
RıCHıM tatlışım nerelerdesin sen yaa herşey yolunda inşallah..
GÖKCEM sende gelip gitmişsin delü kaçıdım senide.yiğenim nasıl ?hayırlısıyla bu gidişte öğrenirsin belkim cinsiyetini .hayırlısı inşallah.
ZEYNıM,GÜNÜM,AĞLAMAM,SEMOŞUM,NURUM,hepinizi özledim yaa bitürlü karşılşıp muhabbet edemedik.neyse kendinize iyi bakın kızlar öpüyorum..
buarada bugece rüyamda birsürü altın gördüm ya inanılmazdı allahım hayırlara çıkarsın .herkes bana altın veriyodu aslında tabire bakmadım ama iyidir heralde..neyse ben buralardayım birazdaha gelirsiniz inşallah..
evet canım çok şükür temiz çıktı.hatta doktor süper dedi.doktorun yüzündeki ifade çift rahimi okuyuncada bozulmadı yani.ben dikkat eerim böyle şeylere..ilk defa duydum ohaoldumsmile derincim olsun temiz çıkmış ya inşallah bişeycik olmaz...
oyy canım günüm hoşgelmişsin..nasılsın?selam kizlar nasilsiniz?
aslinda ara ara girip okuyorum ama kimse olmuyor yazisacak.
msni de gun ici mutlaka aciyorum bir saat internete bakarken orda da hicbirinizi goremiyorum(
herkes iyidir umarim, derincim bu cift rahimin ameliyati yok muydu, yanlis hatirliyor olabilirim perdeyle karistiriyor olabilirim, Insallah onemli degildir, ayrintisini yaz, olur mu?
nuruncum sen tedaviye baslamiyor musun? ayni soru ebrarim sana?
richim sen yaptin ya kizlar msnde kapalida olsam yazin sonra okurum kimsenin beni hatirladigi yok illa kkya mi gelmeli arkadasligimizin devami icin??????
makbus kizcen buyumus Masallah. senam gokcecim sizlerin de iyi haberlerini okuyorum, cok sukur.
tup bebek tedavisini hazirana erteledik gb bakalim.
opuyorum hepinizi.
slm kızlar nasılsınız morel veren herkezden allah razı olsun dün dr gittim belki daha görünmüyodur 10gün daha bekleyelim dedi işallah dedim bir ümit işte bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?