"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ilk defa duydum ohaoldumsmile derincim olsun temiz çıkmış ya inşallah bişeycik olmaz...

herkese iyi günler..
abrar makber gökçe richi turkuaz sena gün ve diğer güzeller yoksunuz ama hepinize mutlu güzel günler..

nurum aşkolsun ben hep yzıyorum sana sen görmüyosun galiba.hepinize yazmaya çalışıyorum canım .valla ben iyiyim şükür havalarda gece soğuk gündüz iyi belli olmuyo .sen neler yapıyosun canım..

iyilik nebilim bana öyle glmiş olabilir..
burdada gündüz güzel akşamları sğuk hala klima çalışıyo geceleri...
evdeyim hep dışarı çıkasım yok hiç..

canım öyle hisstme sakın ben elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum.
bahar havası işte canım tam hasta olma havaları .benim boynumda yine ağrıyo havalardan oluyo galiba..

canım öyle hisstme sakın ben elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum.
bahar havası işte canım tam hasta olma havaları .benim boynumda yine ağrıyo havalardan oluyo galiba..

olsuun çok sağol..
niyeki fıtık falanmı var boynunda??
bende çok halsizim belim ağrıyo kaç aydır süpürge takayım doğrulamıyom sanki kitleniyom..havalarda çok dengesiz ya mahfediyo insanı.

yok buralardayımda takılıyorum bende biyandan msn biyandan bura yetişmeye çalışıyorum işte.
valla fıtık yoktur inşallahda korkuyorum bende..
canım halsizlik oluyo yaa havaların etkisi işte..

canım dikkat etmek lazım aslında bizde evde çok hareketsiz kalıyoruz .çalışırken çok dah iyiydim şimdi çürüdüm evde olmaktan

selam kizlar nasilsiniz?
aslinda ara ara girip okuyorum ama kimse olmuyor yazisacak.
msni de gun ici mutlaka aciyorum bir saat internete bakarken orda da hicbirinizi goremiyorum(
herkes iyidir umarim, derincim bu cift rahimin ameliyati yok muydu, yanlis hatirliyor olabilirim perdeyle karistiriyor olabilirim, Insallah onemli degildir, ayrintisini yaz, olur mu?
nuruncum sen tedaviye baslamiyor musun? ayni soru ebrarim sana?
richim sen yaptin ya kizlar msnde kapalida olsam yazin sonra okurum kimsenin beni hatirladigi yok illa kkya mi gelmeli arkadasligimizin devami icin??????
makbus kizcen buyumus Masallah. senam gokcecim sizlerin de iyi haberlerini okuyorum, cok sukur.
tup bebek tedavisini hazirana erteledik gb bakalim.
opuyorum hepinizi.

slm kızlar nasılsınız morel veren herkezden allah razı olsun dün dr gittim belki daha görünmüyodur 10gün daha bekleyelim dedi işallah dedim bir ümit işte bekliyoruz

derinim ne güzel işte bak ikiz ikiz bebişlerin olur belki:)ben bi sorun çıkaracağını zannetmiyorum ya allahın izniyle...

gökçem bebişin çiçek açmış kıs:))
canım ya çift rahim olunca tek bebişi bile taşımak zor oluyormuşikiz olmaz heralde ama nasip inşallah saglıklı bi şekilde taşırım kalırsamda.
sen neler yaptın canım iyisin inşallah?
evet hayatım çok arastırdım netten.çok var böyle olan.saglıklı bi şekilde taşıyanda var çok...ama doktor ilk düşügümün büyük ihtimal ondan oldugunu söyledi.hayırlısı bakalım.
boynun gene agrıyomuş cano.:çok üzgünüm:sana bişey diyim mi havalar yapıyor sanırım..benim ters hareketten tutuluyo bazen çok dikkatli olmak gerek. şimdi mesela temizlik yapıyorum balkon açık diger taraf açık çok asti kapatıcam yoksa hemen tutulur kalırım.bilmiyorumkismile
ilk defa duydum ohaoldumsmile derincim olsun temiz çıkmış ya inşallah bişeycik olmaz...
evet canım çok şükür temiz çıktı.hatta doktor süper dedi.doktorun yüzündeki ifade çift rahimi okuyuncada bozulmadı yani.ben dikkat eerim böyle şeylere..
çok vahim bi durummu bu dedim yoo hayır dikkatli olunursa hiçbirşey olmaz dedi.kontrol altında olucan yatıcan dedi kalırsan..bakalım hayırlısı nurum..
sen nasılsın loçkamopuyorumnanaktan
oyy canım günüm hoşgelmişsin..nasılsın?
valla kuşum çift rahimi iyice arastırdım..doktorlada ayrıntılı görüşemedim çok hastası vardı ayak üstü konuştuk ama sagolsun rahatlattı biraz yinede.
bu dedigin perde olayı yok bende.yani filmi çeken de demedi..yanlız kafamı karıştıran,filmi çeken doktor çift rahimden bahsetmedi.sadece rahminde hafif şekil bozuklugu var dedi..hatta tekrar ultrasona aldı..ultrasonla bakarken dedi bi kitle gördüm sandım ama degil dedi...pkoyum dedim ben göremedim zaten her pko görünmez dedi:uhm:
ama raporada bicornis uterus diye yazdıgına göre demekki gerçekten çift:çok üzgünüm:
ameliyat olayını da arastırdım ileri derece bicornislerde gerekebiliyormuş..ameliyatlık bi durum yok şuanda yani...
canım benim arkadaslıgımız sadece burada olurmu hiç.inan ben msn bile açmıyom hiç.hep çevrimdışı göründe kalıyom.bakmıyorum bile.işten gelince face ve buraya göz atıyorum o kadar..bi tek geçen gece dozu kaçırdım gece 3e kadar oturdum:)))

kıslarrr ben bugün evdeyim.temizlik yapıyorum..camları silerken bi size bakayım dedim.camlar bitsin yerlere geçiyom off offf..sonrada kardeşçigime kahve içmeye gidiyorum:))kociş izin kullanmıyo bu hafta tekim yani.boshayallersmile
slm kızlar nasılsınız morel veren herkezden allah razı olsun dün dr gittim belki daha görünmüyodur 10gün daha bekleyelim dedi işallah dedim bir ümit işte bekliyoruz

aaa canım benim inşallah doktorun dedigi gibi olur yaa..sıkma canını ve de geçenki gibi yazma bi daha.Allah büyük..ne demek olmayacak heralde tövbe tövbeee...herşey olacagına varır er geç..çok öpüyorum prensesim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…