herkese iyi günler..
abrar makber gökçe richi turkuaz sena gün ve diğer güzeller yoksunuz ama hepinize mutlu güzel günler..
sağol tatlım sanada
kızlar Allah hepinize gönlünüzden geçeni en kısa zamanda nasip etsin inşaallah
sagol canım..nasılsın nasıl gidiyor?
tamam bitanem ben yapar özelden yollarım sana linkini olurmuebrarım günaydın gülüm benim....
makbuş ikiz yok orda ama olsun tek de olsa olur...
ebroşumm rüyada altın görmek bebişe delalettir kız sen nasıl bilmezsin bunu ohh bebiş geliyor desene :teytey:selam tatlışlar hepinize güzel birgün diliyorum..
DERİNİM şaşırdım okuyunca cano ama canını sıkma böyle olan çok var allahım nasip edince hiçbişey olmaz tatlım.herşey rabbimin elinde .herşey güzel olcak cano.bakarsın diğer ay gelmiş meleğin..
MAKBUŞ bende seni öptüm canom..
BERSUM evet ya karşılaşamadık özledim senide..
RİCHİM tatlışım nerelerdesin sen yaa herşey yolunda inşallah..
GÖKCEM sende gelip gitmişsin delü kaçıdım senide.yiğenim nasıl ?hayırlısıyla bu gidişte öğrenirsin belkim cinsiyetini .hayırlısı inşallah.
ZEYNİM,GÜNÜM,AĞLAMAM,SEMOŞUM,NURUM,hepinizi özledim yaa bitürlü karşılşıp muhabbet edemedik.neyse kendinize iyi bakın kızlar öpüyorum..
buarada bugece rüyamda birsürü altın gördüm ya inanılmazdı allahım hayırlara çıkarsın .herkes bana altın veriyodu aslında tabire bakmadım ama iyidir heralde..neyse ben buralardayım birazdaha gelirsiniz inşallah..
günümm sağol tatlım maşallah çabuk geçiyor zaman kocaman oldu :)) özledim seni yaa ben gündüzleri pek evde durmuyorum o nedenle karşılaşamıyoruz msnde heralde..selam kizlar nasilsiniz?
aslinda ara ara girip okuyorum ama kimse olmuyor yazisacak.
msni de gun ici mutlaka aciyorum bir saat internete bakarken orda da hicbirinizi goremiyorum(
herkes iyidir umarim, derincim bu cift rahimin ameliyati yok muydu, yanlis hatirliyor olabilirim perdeyle karistiriyor olabilirim, Insallah onemli degildir, ayrintisini yaz, olur mu?
nuruncum sen tedaviye baslamiyor musun? ayni soru ebrarim sana?
richim sen yaptin ya kizlar msnde kapalida olsam yazin sonra okurum kimsenin beni hatirladigi yok illa kkya mi gelmeli arkadasligimizin devami icin??????
makbus kizcen buyumus Masallah. senam gokcecim sizlerin de iyi haberlerini okuyorum, cok sukur.
tup bebek tedavisini hazirana erteledik gb bakalim.
opuyorum hepinizi.
prensesimm inşallah doktorun dediği olur yaa sanada kocaman bi sürpriz olur:Saruboceq:slm kızlar nasılsınız morel veren herkezden allah razı olsun dün dr gittim belki daha görünmüyodur 10gün daha bekleyelim dedi işallah dedim bir ümit işte bekliyoruz
derinim valla ben 1 saatte koca evi temizledim sildim süpürdüm toz aldım pek derinlere giremiyorum koltukların altını eğilerek siliyorum falan..çamaşırlarım vardı onları astım banyomu yaptım şimdi dinleniyorum..sende üşüttün demek az dondurma yiyeydin lülülülülülüşaka şaka geçmiş olsun aşkitommmŞenizmakbuşşş diziye az kaldıı bu gidişle bende evde izlicem heralde işlerim bitmedi daha yafff:çok üzgünüm:
midem çok fena iki gündür.az önce itifra ettim midemi üşüttüm heralde afedersiniz acı çıkıyo öfffffffffff((
kızz yazını okurken dedim ki inşallah bunlara gerek kalmadan kalırsın diye geçirdim içimden...en son cümlede sen demişsin tam tedaviye başlamak isterken kalsam diye..bak ikimizde düşünmüşük var bunda bi hayır:)hadi inşallah hiçbişeye gerek kalmaz loçkamŞeniz of ya her loçkam dedigimde sevali hatırlıyomgün kaçırmışım seni yaw
tedavi demişin şuan preseedi aldım onu kullnayım dedim sonra yani yaza inşallah aşılama yaparız dedim..
amma.. allah izin verirse dokuz eylülde yaptırmak istiyorum ilerde tüp bebeğe geçersek eğer prosüdürleri öğrenmişş oluruz dedim topicten bi arkadaş sağolsun iki bayan dr adı verdi, ama şuan sskmız yok onun dolmasını bekliyecez bu arada, biri bana dediki erkeklerde sperm sayısı yazın daha çok düşüyormuşmafoldumben
arkadaş hem ssknızın dolmasını bekle hemde bazı iaç isimleri verdi bunları eşin içsin dedi..
bide zayıflamam gerekiyormuşş nasıl becerecemki???
pc başına çakıldım kaldım, yalnız yürüyüşte yapılmıyor..,
işte böyle güncüm çok uzattım ama hani okuyozya tam tedaviye başlayacaklar kızhamile olduğunu öğreniyor ahh keşke bendede böyle bişey olsa..,
eee sen neler yapıyon, tüp bebeğe geçmiyecekmisiniz..
tamam bitanem ben yapar özelden yollarım sana linkini olurmu
ebroşumm rüyada altın görmek bebişe delalettir kız sen nasıl bilmezsin bunu ohh bebiş geliyor desene :teytey:
günümm sağol tatlım maşallah çabuk geçiyor zaman kocaman oldu :)) özledim seni yaa ben gündüzleri pek evde durmuyorum o nedenle karşılaşamıyoruz msnde heralde..
prensesimm inşallah doktorun dediği olur yaa sanada kocaman bi sürpriz olur:Saruboceq:
derinim valla ben 1 saatte koca evi temizledim sildim süpürdüm toz aldım pek derinlere giremiyorum koltukların altını eğilerek siliyorum falan..çamaşırlarım vardı onları astım banyomu yaptım şimdi dinleniyorum..sende üşüttün demek az dondurma yiyeydin lülülülülülüşaka şaka geçmiş olsun aşkitommmŞeniz
kızlar yazdığım gibi bugün temizliğe kalkıştım ama baya yoruldum mirmirmirmir
dahada işim bitmiş değil çamaşır katlıcam ama elim gitmiyor artık(
sonra kociş gelince pazara gidicez malum ben tek gidemiyorum artık sonrada kuyumcuya götürücem kaç gündür dil döküyorum alyans al diye nihayet kandırdımkötükedihüsoellerim şiş olduğu için olmuyor yüzüklerim ee zaten modelinide değiştirmek istiyordum buda bahane oldu bana..neyse akşam gelirim fıstıklar hepiniz kocaman öpüldünüzŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
kız delü neden yemedin aaa valla yanımda olsan patlattıydım bi tane :mymeka:bundan sonra duymıcam önce can biliyosun ev beklese ne..
ayrıca bencede o karı askıntı olcek aliye :)
derin loçkam ağzını yiyem Şeniz inşallah ben bide çok dayanıksızım çok ağlarım ne bilim inşallah benle birlikte hepimiz birden kalırız
rüyalarınız hayrolsun..
bende geçen gece kardşimi gördüm doğum yapacakmış güya ama suda doğummuş bizim banyoda leğene su koymuşlar içine oturmuş ıkınıyo tövbe yarabbi sonra almışız hastaneye götürmüşüz orada kocam kaldırdı sonunu çok merak ettim ama..
bide dün gece gene o güya çocuk istiyormuş ama olmuyormuş bi ağlıyoki nasıl diyomki ya senin miracın var neden ağlıyon yine kocam kaldırdı bi bırakmadı sonunu görem-tatlicadiarzu-
keşke elmayı yeseydin ama inş bu ay hamile kalırsın..
makber hadi bakalım alyansın şimdiden hayrolsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?