"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makbuşşş diziye az kaldıı bu gidişle bende evde izlicem heralde işlerim bitmedi daha yafff:çok üzgünüm:
midem çok fena iki gündür.az önce itifra ettim midemi üşüttüm heralde afedersiniz acı çıkıyo öfffffffffff((

gün kaçırmışım seni yaw
tedavi demişin şuan preseedi aldım onu kullnayım dedim sonra yani yaza inşallah aşılama yaparız dedim..
amma.. allah izin verirse dokuz eylülde yaptırmak istiyorum ilerde tüp bebeğe geçersek eğer prosüdürleri öğrenmişş oluruz dedim topicten bi arkadaş sağolsun iki bayan dr adı verdi, ama şuan sskmız yok onun dolmasını bekliyecez bu arada, biri bana dediki erkeklerde sperm sayısı yazın daha çok düşüyormuşmafoldumben
arkadaş hem ssknızın dolmasını bekle hemde bazı iaç isimleri verdi bunları eşin içsin dedi..
bide zayıflamam gerekiyormuşş nasıl becerecemki???
pc başına çakıldım kaldım, yalnız yürüyüşte yapılmıyor..,
işte böyle güncüm çok uzattım ama hani okuyozya tam tedaviye başlayacaklar kızhamile olduğunu öğreniyor ahh keşke bendede böyle bişey olsa..,
eee sen neler yapıyon, tüp bebeğe geçmiyecekmisiniz..

ebrarım günaydın gülüm benim....

makbuş ikiz yok orda ama olsun tek de olsa olur...
tamam bitanem ben yapar özelden yollarım sana linkini olurmu
ebroşumm rüyada altın görmek bebişe delalettir kız sen nasıl bilmezsin bunu ohh bebiş geliyor desene :teytey:
günümm sağol tatlım maşallah çabuk geçiyor zaman kocaman oldu :)) özledim seni yaa ben gündüzleri pek evde durmuyorum o nedenle karşılaşamıyoruz msnde heralde..
slm kızlar nasılsınız morel veren herkezden allah razı olsun dün dr gittim belki daha görünmüyodur 10gün daha bekleyelim dedi işallah dedim bir ümit işte bekliyoruz
prensesimm inşallah doktorun dediği olur yaa sanada kocaman bi sürpriz olur:Saruboceq:
derinim valla ben 1 saatte koca evi temizledim sildim süpürdüm toz aldım pek derinlere giremiyorum koltukların altını eğilerek siliyorum falan..çamaşırlarım vardı onları astım banyomu yaptım şimdi dinleniyorum..sende üşüttün demek az dondurma yiyeydin lülülülülülüşaka şaka geçmiş olsun aşkitommmŞeniz

kızlar yazdığım gibi bugün temizliğe kalkıştım ama baya yoruldum mirmirmirmir
dahada işim bitmiş değil çamaşır katlıcam ama elim gitmiyor artık (
sonra kociş gelince pazara gidicez malum ben tek gidemiyorum artık sonrada kuyumcuya götürücem kaç gündür dil döküyorum alyans al diye nihayet kandırdımkötükedihüsoellerim şiş olduğu için olmuyor yüzüklerim ee zaten modelinide değiştirmek istiyordum buda bahane oldu bana..neyse akşam gelirim fıstıklar hepiniz kocaman öpüldünüzŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

kızz yazını okurken dedim ki inşallah bunlara gerek kalmadan kalırsın diye geçirdim içimden...en son cümlede sen demişsin tam tedaviye başlamak isterken kalsam diye..bak ikimizde düşünmüşük var bunda bi hayır:)hadi inşallah hiçbişeye gerek kalmaz loçkamŞeniz of ya her loçkam dedigimde sevali hatırlıyom((

olsun bitanem iyi yapmışsın yorma kendini..bende tüm camları sildim.kaldırdım hertarafı yerleri sildim toz al bilmemne..şimdi de balkonu yıkıcam çamaşır asıcam kuruyanları katlıcam offfffffffffffffffffffffffffffff:çok üzgünüm: biliyonmu kızıcan ama daha yeni ekmek yedim..msn de dedim ya canımı çektirdin çikolatalı ekmek diye..kalkıpda yemedim..hemen temizlige giriştim başımda agrıyo gene (çok üzgünüm:

ebrarımm bende yazmayı unuttum rüyana yorum yaa..kızz altın cidden bebek demek hadi inşallah yaa..bende geçen çok gördüm biliyosun..kimiz patlatsak bombayı:))
doktora dedim ilşki durumu nasıl olcak şimdi..dedi sakıncası yok hatta bugünden itibaren sıklaştırın filmden sonra hemen kalabilirsin dedi.

makbuşşşşşşşşşş bu karı ALıYE askıntı mı olcek nan nerden çıktı buuuu.
bi yandan çamaşır asarken diziyide kaçırmıyom haaaa:jeyyar:

ya aklıma gelmişken bende bi rüya gördüm makbuşa anlattım sabah.
hayır olsun..babam ben ve zeynep yani kardeşim yer sofrasında oturuyoruz..birsürü yiyecek falan hamurişi.
ben tepsiden çıkarıp çıkarıp babamla zeynebe pogaça gibi bişeyler veriyorum..ama sonra en sona iki tane yeşil bişey kalıyo..pogça desen degil elma gibi.hatta elma yani..yemyeşil.ama kime verecegimi şaşırıyom zeynebe uzatıyorum babamada uzatıyorum ama yeyip yemediklerini hatırlamıyorum..sonra içimden geçiriyom benim onalr diye...hayır olsun inşallah.

Son düzenleme:
kız delü neden yemedin aaa valla yanımda olsan patlattıydım bi tane :mymeka:bundan sonra duymıcam önce can biliyosun ev beklese ne..
ayrıca bencede o karı askıntı olcek aliye :)

kız delü neden yemedin aaa valla yanımda olsan patlattıydım bi tane :mymeka:bundan sonra duymıcam önce can biliyosun ev beklese ne..
ayrıca bencede o karı askıntı olcek aliye :)

boshayallersmiletmm cnm napiyim yaa canım da istemedi.zaten dedim ya aç açınada istifra ettim ...neyse ben zeynoya çıkıyorum biraz..yorgunluk kahvesi içeyim:)
haydiin görüşürüz kızlar...bugünde şansıma evdeydim ama pek gelen olmadı topice..:çok üzgünüm:

derin loçkam ağzını yiyem Şeniz inşallah ben bide çok dayanıksızım çok ağlarım ne bilim inşallah benle birlikte hepimiz birden kalırız
rüyalarınız hayrolsun..
bende geçen gece kardşimi gördüm doğum yapacakmış güya ama suda doğummuş bizim banyoda leğene su koymuşlar içine oturmuş ıkınıyo tövbe yarabbi sonra almışız hastaneye götürmüşüz orada kocam kaldırdı sonunu çok merak ettim ama..
bide dün gece gene o güya çocuk istiyormuş ama olmuyormuş bi ağlıyoki nasıl diyomki ya senin miracın var neden ağlıyon yine kocam kaldırdı bi bırakmadı sonunu görem-tatlicadiarzu-
keşke elmayı yeseydin ama inş bu ay hamile kalırsın..
makber hadi bakalım alyansın şimdiden hayrolsun...

ayy canım yaa inşallah be inşallah kalırsın nurcum..rüyanda hayır olsun kızz..belkim de sen kalacaksındır.yada sen üzüldügün için kardeşin de takıyodur kafaya belki ondan öyle gördün ne bilim.ama ben okur okumaz senin kalacagına yordum..bu arada senin adet ne zaman kız?

nurum sağol tatlım aldırdım valla bu defa biraz daha kalınını seçtim daha güzel..
kızlar haber vermek için geldim dün yorgunum diye bahane uydurmuştum ama bu defa kaçamadım kociş ablama gidelim diye tutturdu..artık akşam kaçta gelirsek uğrar bi ce derim..öpüyorum hepiciğinizi

selam tatlışlar yine yoksunuz yaa..
GÜNÜM tedavi işi şuanda yok yaz geldi tatilimi yapıyım diyorum sonra başlarız inşallah .sen nasılsın canım?buarada bende msnye fazla takılmıyorum zaten açsamda kimse olmuyo oyüzdende açmıyorum yaa.ama unutmak diye bişey yok bunu düşünme .
DERİNİM rüyalarımız hayır olur inşallah cano yaa valla artık rüyaya filan inanamıyorum açıkcası 10 senedir nerüyalar gördüm nerde bee kuzum.buarada sende evini temizlemişsin güle güle kirlet cano mis olmuştur şimdi.boynum dediğin gibi yaa çok ceyranda kalıyorum galiba hata yapıyorum sonrada ben çekiyorum.neyse allah dermansız dert vermesin..
MAKBUŞUM hayırlı olsun alyansın canım bende düşünüyorum değişmeyide buda ilk alyansım kıyamıyorum nedense .buarada rüya yorumun için saol inşallah dediğiniz gibidir..
NURUM presed almışsın hadi hayırlısı ilk kullanışta sıkı sıkı tuttar miniş umarım.
TURKUAZCIM sen nasılsın canım?herşey yolunda inşallah.
PRENSESİM ay hadi inşallah doktorun dediği gibi olur sende katılırsın hamişler kervanına..

derin inşallah ya yorum çok önemli sağolasın cicim:)
makber hadi tekrar hayrolsun güle güle taaak ve hiç çıkarma parmağındanda kalbindende:)
ebrarcım sağol tatilde hamile kalan çokmuşşşş inşallah gittiğiniz bi yermi var???
ne meraklıyım dimi:umursamaz:

slm hanımlarrr
derinim sende çift rahim çıkmış ama dr sorun olmaz demişş sende sıkma canını bitanem rabbim büyük en azından ögrenmiş oldun hamiş olursan kontrol altında olmuş olursun tedbirini de alırsın canım
makbuşşşşşşş kız nie kendini böle yoruyon bakemmmm ev işini sana yardıma gelsinler dip bucal yapsınlar sende hafif işleri yap canım yaa aman allah esirgesin kib yorulma datlum akşam da gezmey gidiyomuşun inş keyfi n yerindedir
nuruncum sende preseed almışın hadi hayırlı olsun rabbim sana onu vesile kılsın melegini göndersin inşş canım
günüm sende iyimişsinsevindim kib öpüyorum senide canım
ebroşum cuma günü gidiyorum inş dr a aeger kendini gösterirse inş cinsiyetinide ögrenmiş olurum ama inş saglıklıdır öncelikle dilegim o canım sen napıyon ... adet bitti çalışmalarda bitt i demiaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…