evet cano ya bende çok görüyom rüya ama tık yokkaydirigubbakcemile3hayırlısı inşallah..ama senin rüya inş hamile kalacagına delalet olsun:Saruboceq:selam tatlışlar yine yoksunuz yaa..
GÜNÜM tedavi işi şuanda yok yaz geldi tatilimi yapıyım diyorum sonra başlarız inşallah .sen nasılsın canım?buarada bende msnye fazla takılmıyorum zaten açsamda kimse olmuyo oyüzdende açmıyorum yaa.ama unutmak diye bişey yok bunu düşünme .
DERİNİM rüyalarımız hayır olur inşallah cano yaa valla artık rüyaya filan inanamıyorum açıkcası 10 senedir nerüyalar gördüm nerde bee kuzum.buarada sende evini temizlemişsin güle güle kirlet cano mis olmuştur şimdi.boynum dediğin gibi yaa çok ceyranda kalıyorum galiba hata yapıyorum sonrada ben çekiyorum.neyse allah dermansız dert vermesin..
MAKBUŞUM hayırlı olsun alyansın canım bende düşünüyorum değişmeyide buda ilk alyansım kıyamıyorum nedense .buarada rüya yorumun için saol inşallah dediğiniz gibidir..
NURUM presed almışsın hadi hayırlısı ilk kullanışta sıkı sıkı tuttar miniş umarım.
TURKUAZCIM sen nasılsın canım?herşey yolunda inşallah.
PRENSESİM ay hadi inşallah doktorun dediği gibi olur sende katılırsın hamişler kervanına..
sende sago lcanım ya..valla ben hislerimin yalancısıyım,kimin yakında hamile kalacagını hissettiysem çok geçmeden haberini aldım.tabi herkesi de hissedicem diye bişey yokkaydirigubbakcemile3şimdilik içimden senin ve ebrarımın yakında haberini alacagım geçiyor..ama bu demek degil ki başkasından almıcaz:))inşallah bunun yanında birsürü kişiden alırız...şimdilik hissettiklerim bu yönde.:Saruboceq:derin inşallah ya yorum çok önemli sağolasın cicim:)
makber hadi tekrar hayrolsun güle güle taaak ve hiç çıkarma parmağındanda kalbindende:)
ebrarcım sağol tatilde hamile kalan çokmuşşşş inşallah gittiğiniz bi yermi var???
ne meraklıyım dimi:umursamaz:
evet canım benim.öyle çıktı...başa gelen çekilcek artık rabbim beterinden korusun..hamilelige engel bi durum degil en azından...ya ben arastırdım bunu nette bicornis olanların rahim şekillerine baktım da aynı benim film gibi,uterus boynuz gibi ikili ortada çöküklük oldugu için boynuz gibi duruyo yani.hayırlısı bakalım...slm hanımlarrr
derinim sende çift rahim çıkmış ama dr sorun olmaz demişş sende sıkma canını bitanem rabbim büyük en azından ögrenmiş oldun hamiş olursan kontrol altında olmuş olursun tedbirini de alırsın canım
makbuşşşşşşş kız nie kendini böle yoruyon bakemmmm ev işini sana yardıma gelsinler dip bucal yapsınlar sende hafif işleri yap canım yaa aman allah esirgesin kib yorulma datlum akşam da gezmey gidiyomuşun inş keyfi n yerindedir
nuruncum sende preseed almışın hadi hayırlı olsun rabbim sana onu vesile kılsın melegini göndersin inşş canım
günüm sende iyimişsinsevindim kib öpüyorum senide canım
ebroşum cuma günü gidiyorum inş dr a aeger kendini gösterirse inş cinsiyetinide ögrenmiş olurum ama inş saglıklıdır öncelikle dilegim o canım sen napıyon ... adet bitti çalışmalarda bitt i demiaklinialirimsmile
iyi akşamlar tatlım iyi şükür sen nasılsın?hayirli aksamlar kizlar nasilsiniz hepinizi öpüyorumolumunekankayizsmile
bende sizi çokkkk öpüyorum mis kokulularrneyse saat baya geç oldu koca gün yoruldum uyku saatim geeçti bile..bi bardak sütümü içip yatıyorum..bende bebişimde sizi kocaman öpüyoruz iyi gecelerr
slm kızlar nasılsınz benı soranlara cok tesekkür ederım ben buaralar bıraz yalnızım bıraz hüzünlüyüm ıcımden hıcbırsey yapmak gelmıyo ama bebek ıcın degıl bılmıyorum sıkıldım galıba artık bebişi düşünmekten neyse kızlar sızıde sıkmım
günüm yazcam sana tatlım ben msnye takıldıgını bılmıyordum cnm senıde cok özledım vallah bı karsılassakta sohbet etsek
ebrosum derınım bersum makbusum gökcem zeynım nurum kızlar kendınıze ıyı bakın hayırlı geceler hepınıze
canım yaa seni üzgün görmek bizide üzüyo ama arada buraya takılsan yada msn de konuşsak biraz daha ii gelicek hepimize bende çok sıkılıyorum kk ya gelme k bile içimden gelmiyo hepimizin oldugu günleri özledim yaslm kızlar nasılsınz benı soranlara cok tesekkür ederım ben buaralar bıraz yalnızım bıraz hüzünlüyüm ıcımden hıcbırsey yapmak gelmıyo ama bebek ıcın degıl bılmıyorum sıkıldım galıba artık bebişi düşünmekten neyse kızlar sızıde sıkmım
günüm yazcam sana tatlım ben msnye takıldıgını bılmıyordum cnm senıde cok özledım vallah bı karsılassakta sohbet etsek
ebrosum derınım bersum makbusum gökcem zeynım nurum kızlar kendınıze ıyı bakın hayırlı geceler hepınıze
canım çok güzel ifade etmişsin yaradan rabbim herşeyin hayırlıısnı bilir bende dualarımda hep rabbim bana hayırlı evlatlar nasip eyle die dua ederdim rabbişm kimsenin kucagını boş bırakmasın inşş hep olumlu olmak gerk canımkaydirigubbakcemile5canlarım benim..tüm bebegi olmadıgı için üzülen can arkadaslarıma sesleniyorum..ne olur kendinizi üzmeyin..bakın neler görüyoruz hayatta...biliyorum içinizde ne yangınlar var kimbilir...ama lütfen kendinizi biraz olsun düşünün ve yıpratmayın...ben inanıyorum ki sizlerinde birgün yüzü gülecek bu konuda...
bakın mesela kendimi ele alırsam ben bu konuda çok rahatım arkadaslar..beni sakın yanlış anlamayın.
elimden gelen herşeyi yapıp takdiri Allaha bırakmışım...hala da olmuyorsa bunda da bir hikmet var.
...ben durumu fazlasıyla kabullenme duygusu yaşıyorum...belki inanmayacaksınız ama ben dualarımda "bebegim olsun " bile demiyorum..."Allahım,eger birgün bizede bir evlat verirsen en hayırlısını en saglıklısını nasip et" diyorum hep...nedense bizede bi evlat ver diyemiyorum dua ederken.
Allahım merhametlilerin merhametlisi yüce rabbim,dilerse hiç olmayacak denen kadınada veriyor en saglıklısınada vermiyor..bunların hep bir hikmeti var...sizde bunları biliyosunuz zaten canlar ama içimi döküyorum işte.birazda üzülmemeniz kafanızı biraz toparlamanız için yazıyorum..insan duygularına kapıldıgında saglıklı düşünemiyo çünkü...Allah hiçbir kulunun üzülmesini istemez,üzülmemizden de zevk almaz,onun verdiginde de vermediginde de bir hayır var herzaman...
unutmayalım lütfen canlarım,tedbir bizden takdir Allahtan.
hiçbirzaman için de,"yoruldum artık ugraşmaktan,benim niye olmuyor,pes ettim artık olmayacak...vs gibi düşüncelere kapılıp kendinizi yıpratmayın...
tekrar söyliyim,beni sakın yanlış anlamayın elbette hepimiz inançlıyız hepimiz biliyoruz herşeyi ama dedigim gibi insan üzüntü seline kapıldıgında saglıklı düşünemeyebiliyor...sadece destek amaçlı düşündüklerimi yazdım..sizi çok seviyorum ve cidden üzülmenizi istemiyorum...bırakın herşey olacagına varsın...hayatta hiçbirşey sizden ve saglıgınızdan ve de mutlulugunzdan önemli degil.
şimdi kaçıyorum hepinizi çok öptüm iyi geceler güzellerim.opuyorumnanaktan
ooo bizim fıstık gezmeye mi gidiyo gene:CüvCüv: hadi ii gezmeler canım kib öptmherkeslere günaydınnn bugün annemde olucam nete giremeyebilirim haber veriyim dedim hepinizi kocaman öpüyorum akşam görüşürüz inşallah..
bu arada derinim çok güzel yazmışsın bitanem yüreğine sağlık
canım çok şükür iyiyim cuma günü dr gidicem inşş ikili testi yapılıcak hayırlısı ile oda ii çıksa gönlüm rahat edicek birazda stres var iyimi büyüdümü die:):ecrin_bebek: onunharicinde iyiym bulantım azaldı çok şükür senin nasıl gidiyohamişlik kızın seviniyodur şimdigünaydin kizlar richbery tatlim sikma canini herseyin bir zamani var nekadar üzülsekte hersey olucagina variyor bol bol dua etmekten baska caremiz yok insallah hersey gönlünce olur derincim iyiyim canim sen nasilsin gökcem sen neler yapiyorsun bebis nasil üzüyormu seni doktora nezaman gidiceksin ebrarcim sen neler yapiyorsun coktandir karsilasamiyoruz diger arkadaslar hepinize selamlar kendinize iyi bakin öptümopuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar deren su o kadar güzel tercüme etmişsin ki bizlerin duygularını inan bana okurken içim cız etti.demen gibi bende artık kafama takmamaya çalışıyorum.elbet allahım en iyisini bilir.demek ki bununda zamanı var canım.........:sm_confused:
zeyncim hakkında hayırlısı olsun inş bi daha kayıp yaşamazsın rabbim kucagıuna almayı da nasip eder
umaırm bende dahil herkes saglıklakucaklar minigini inş hamiş olmak isteyenlerde tez vakitte hamiş kalırlarrrrrrrrrrrrr inşş ... amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?