"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım inan bende çok istiyorum ikizlerim olsun diyeee ama daha birini bulamadıkki:)bu arada rüyalardan bahsetmişsiniz bende dün altın gördüm büyük altınım varmış birisi çalıyooo hırsızı yakalıyorum ama altını bozdurmuş oluyoo hayır olur inşallah:):):)

ya hadi kızlar gelin uzun süredir ilk defa böyle giriyorum ama hiçkimse yokkkkkk

umarım en yakın zamanda geçer sonrada bebişine kavuşursun. bende de kist var 6 cm bende bekliyorum geçsinde biran önce sağlıklı sıhatli bebişime kavuşayım diye

canım ilaçlardan oldu ama zamanla eriyen kistlermiş ben de 4cm di şimdi 2cm düşmüş.inşallah geçer bu ay yaa

inşallah canım yaa baya küçülmüş inşallah en yakın zaman da geçer küçülmesi için doğum kontrol hapı içtin mi yoksa kendiliğinden mi geçti. benim ki sürekli gelişiyor da 3, 5 derken en son 6 cm oldu da ben doğum kontrol hapı içmedim.

canım benimki ilaçtan olduğu için basit kist dedi geçen ayda olmuştu kendiliğinden erimiş.şimdikide küçülüyor.ama doğum kontrol ilacına gerek yok dedi doktorum.inşallah küçülür canım yaaa

canım benim sagol öpüyorumopuyorumnanaktan
bende iyiyim tatlım sagolasınopuyorumnanaktan
aynen canım.takmakla bişey geçmez ele..ne yazıldıysa onu yaşayacagız...Allah herşeyin hayırlısını versin.bize düşen sabır etmek..bu arada daha önce hiç konuşmamıştık,topicimize hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
canım amin Allah herkese hayırlı saglıklı güzel evlatlar versin :Saruboceq:
sende cuma gidicen demek hadi hayırlısı.merak etmekte haklısın kimbilir neler yapıyo içeride kaydirigubbakcemile3inşallah testlerinde iyi çıkıcak canımŞeniz
ohh nurum demek hava güzeldi oralarda.valla istanbul hala ısınamadı gitti mübarek hava:)çok serindi bugün yineboshayallersmile
aynen devam loçkam kafaya takmak üzülmek yok herzaman iyi düşün ki iyi olsun herşeyŞeniz
aa masalımm dün aklıma düştün vallaha hee hoşgelmişsin.
kistle ugraşıyosun he inşallah hemencecik erir de rahatlarsın canım.onun dışında iyisin inşallah?Şeniz

umarım en yakın zamanda geçer sonrada bebişine kavuşursun. bende de kist var 6 cm bende bekliyorum geçsinde biran önce sağlıklı sıhatli bebişime kavuşayım diye

tunişim napıyosun canım inşallah senin de şu kistin gider çabucak.Allah hayırlısını versin canım.opuyorumnanaktan

aaaa derinim hoşgeldin canım benim.evin hayırlı olsun öncelikle.rahim filmi içinde geçmiş olsun.son zamanlarda hiç hamiş haberi alamadık ya nedense.

makbuşum sağol gülüm benim ticker için...

ya ben bukadar kısa link bulamıyom sen bu linki nerden aldın anlamadım hep çok uzun linkler veriyodu kk da kabul etmiyodu:) neyse sonunda oldu eline sağlık kşuuuuum...
tatlım ne demek beğenmene sevindim..bunu yaptığın zaman altta kutucuklar içinde adresler çıkıyor 3.kutuda http ile başlayan yerden png ile biten yere kadar tarayıp kopyaşıyorsun o kadar..
masalcım özlettin kız kendini valla haklısın bu gidişle sokakta tutucak sancım :)))ayrıca sanada geçmiş olsun inşallah kurtulursun kistlerinden

herkeslere hayırlı akşamlar eve geldiğimden beri acayip bi mide ağrısı ve bulantısı çekiyorum ( gözlerim çok yanıyor galiba hasta olucam :çok üzgünüm:şuan bile yattığım yerden yazıyorum..eğer iyi olursam ilerleyen saatlerde gelirim öpüldünüz kocaman

ya kızlar yaaa dizi izlerkende bir yandan yazsanızaaa.makbercim güzelim dikkat et kendinee artık son dönemeçtesin yaaaa kızcaz bak sana şimdi:)

neclaya gıcık kaptım tvyi kapadım şımardı iyice lmaz:
masal geçici ise hiiç üzülme bi bakmışın masalında gelmiş öykünde azımdan çıktı öylesine inşallah oda olur...

derincim evet hava çok güzeldi izmirin kışı ne olurki??
kimseler yok gezineyim ben..

aaaa derinim hoşgeldin canım benim.evin hayırlı olsun öncelikle.rahim filmi içinde geçmiş olsun.son zamanlarda hiç hamiş haberi alamadık ya nedense.
canım gelmeyince bende çıkmıştım sen yoktun ben buradayken...
sagol tatlım ya taşındım yerleştim şükür..rahim filmini de atlattım hayırlısıyla..yanlız çift rahim çıktı sen duymuşsundur kesin.onun dışında tüplerde sorun yok açık yani.
canım benim ya noldu yine sana(çok geçmiş olsun nolur dikkatli ol hasta olma..sıcak tut kendini..kızma bana ama çok dışarı çıkıyosun bitanem üşütmen normla yani.dikkat et kendine makbuşum.bide temizlikle ugraştın dün olacagı buyduklava:Şeniz

kızlar yatmadan bakayım dedim ama karşılaşamadık.
masalcım bende unutulmaza bakıyom yaa..ne çok aglattı beni iki haftadır.edanın bebegini kaçırdılar çok agladım yaa hele geçen hafta dogum yaptı ya offf mahvoldum yani:))

tunişim napıyosun canım inşallah senin de şu kistin gider çabucak.Allah hayırlısını versin canım.opuyorumnanaktan

amin canım yaaa bide bu çıktı başımıza :))) kafayı sıyırcam yakındaa.. ohaoldumsmile başka bir doktora gitmeye başladım pko yok sende falan dedi prof olduğu için dediklerine inandım çok sevindim valla bide bu kist geçse hayırlısıyla.. sen neler yapıyorsun canım bayadır konuşamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…