canım benim sagol öpüyorumopuyorumnanaktanherkeslere günaydınnn bugün annemde olucam nete giremeyebilirim haber veriyim dedim hepinizi kocaman öpüyorum akşam görüşürüz inşallah..
bu arada derinim çok güzel yazmışsın bitanem yüreğine sağlık
bende iyiyim tatlım sagolasınopuyorumnanaktangünaydin kizlar richbery tatlim sikma canini herseyin bir zamani var nekadar üzülsekte hersey olucagina variyor bol bol dua etmekten baska caremiz yok insallah hersey gönlünce olur derincim iyiyim canim sen nasilsin gökcem sen neler yapiyorsun bebis nasil üzüyormu seni doktora nezaman gidiceksin ebrarcim sen neler yapiyorsun coktandir karsilasamiyoruz diger arkadaslar hepinize selamlar kendinize iyi bakin öptümopuyorumnanaktan
aynen canım.takmakla bişey geçmez ele..ne yazıldıysa onu yaşayacagız...Allah herşeyin hayırlısını versin.bize düşen sabır etmek..bu arada daha önce hiç konuşmamıştık,topicimize hoşgeldin canımopuyorumnanaktangünaydın arkadaşlar deren su o kadar güzel tercüme etmişsin ki bizlerin duygularını inan bana okurken içim cız etti.demen gibi bende artık kafama takmamaya çalışıyorum.elbet allahım en iyisini bilir.demek ki bununda zamanı var canım.........:sm_confused:
canım amin Allah herkese hayırlı saglıklı güzel evlatlar versin :Saruboceq:canım yaa seni üzgün görmek bizide üzüyo ama arada buraya takılsan yada msn de konuşsak biraz daha ii gelicek hepimize bende çok sıkılıyorum kk ya gelme k bile içimden gelmiyo hepimizin oldugu günleri özledim yabitanem sende kib öptm
canım çok güzel ifade etmişsin yaradan rabbim herşeyin hayırlıısnı bilir bende dualarımda hep rabbim bana hayırlı evlatlar nasip eyle die dua ederdim rabbişm kimsenin kucagını boş bırakmasın inşş hep olumlu olmak gerk canımkaydirigubbakcemile5
ooo bizim fıstık gezmeye mi gidiyo gene:CüvCüv: hadi ii gezmeler canım kib öptm
canım çok şükür iyiyim cuma günü dr gidicem inşş ikili testi yapılıcak hayırlısı ile oda ii çıksa gönlüm rahat edicek birazda stres var iyimi büyüdümü die:):ecrin_bebek: onunharicinde iyiym bulantım azaldı çok şükür senin nasıl gidiyohamişlik kızın seviniyodur şimdikardeşi olcak die :)
mrb canım ..a.s. .. derin burdaki tüm arkadaşların hislerini anlatmış umarım seninde rabbim gönlüne göre verir ..
ohh nurum demek hava güzeldi oralarda.valla istanbul hala ısınamadı gitti mübarek hava:)çok serindi bugün yineboshayallersmilegökçecim sağol güzel dileklerin için..
derin ya canımsın inşallah hislerin seni yanıltmaz...
okadar güzel ifadelerde bulunmuşsunki.... haklısın sonuna kadar rabbim en hayırlısını nasip eylesin..
richicim sen neden böylesin sen daha çok küçüksün takma be fıstıkım benim en güzel günlerim sıkıntıyla heba oldu siz bu günlerin kıymerini bilin bi bakmışın yıllar geçmiş, geçmişe baktığın zaman hep gülümseyeceğin günlerin olur inşallah bu dileklerim hepimiz için geçerli...
ebrarcım uğramamış boynu nasıl oldu acaba canımcım yazın bolbol yüz ağrıya birebir iyi geliyor...
bugün izmir yaz gibi kendimim attım sokaklara gezdim tozdum geldim öptüm hepinizi..
aa masalımm dün aklıma düştün vallaha hee hoşgelmişsin.slm kızlar nhb ben nöbetten çıktım uyudum yeni kalktım.derinim çok güzel yazmışsın ya yüreğine sağlık..ebrarcım çok geçmeiş olsun canım.senacım bebişler ikize inmiş allahım diğerlerinin ömrünü bebişlerine versin.makbercim dinlen dinlen bu gidişle sokakta doğuracaksın:):):)nuruncum preedin hayırlı olur umarımmm:)ta geçmişi çok okuyamadım diğer kızlar alınmayın lütfen malum sebeplerden çok giremiyorum.hepinizi çok özledim.prensen richim unutmadın sizide:):)bende bu ay 2 tane kistimle birlikte devam ediyoruz bu ay birşey vermeyeceğim dedi kendi haline bırakalım dedi ama bu hafta yumurtlama haftam ama eşim şehir dışında
umarım en yakın zamanda geçer sonrada bebişine kavuşursun. bende de kist var 6 cm bende bekliyorum geçsinde biran önce sağlıklı sıhatli bebişime kavuşayım diye
tatlım ne demek beğenmene sevindim..bunu yaptığın zaman altta kutucuklar içinde adresler çıkıyor 3.kutuda http ile başlayan yerden png ile biten yere kadar tarayıp kopyaşıyorsun o kadar..makbuşum sağol gülüm benim ticker için...
ya ben bukadar kısa link bulamıyom sen bu linki nerden aldın anlamadım hep çok uzun linkler veriyodu kk da kabul etmiyodu:) neyse sonunda oldu eline sağlık kşuuuuum...
masalcım özlettin kız kendini valla haklısın bu gidişle sokakta tutucak sancım :)))ayrıca sanada geçmiş olsun inşallah kurtulursun kistlerindenslm kızlar nhb ben nöbetten çıktım uyudum yeni kalktım.derinim çok güzel yazmışsın ya yüreğine sağlık..ebrarcım çok geçmeiş olsun canım.senacım bebişler ikize inmiş allahım diğerlerinin ömrünü bebişlerine versin.makbercim dinlen dinlen bu gidişle sokakta doğuracaksın:):):)nuruncum preedin hayırlı olur umarımmm:)ta geçmişi çok okuyamadım diğer kızlar alınmayın lütfen malum sebeplerden çok giremiyorum.hepinizi çok özledim.prensen richim unutmadın sizide:):)bende bu ay 2 tane kistimle birlikte devam ediyoruz bu ay birşey vermeyeceğim dedi kendi haline bırakalım dedi ama bu hafta yumurtlama haftam ama eşim şehir dışında
canım gelmeyince bende çıkmıştım sen yoktun ben buradayken...aaaa derinim hoşgeldin canım benim.evin hayırlı olsun öncelikle.rahim filmi içinde geçmiş olsun.son zamanlarda hiç hamiş haberi alamadık ya nedense.
canım benim ya noldu yine sanatatlım ne demek beğenmene sevindim..bunu yaptığın zaman altta kutucuklar içinde adresler çıkıyor 3.kutuda http ile başlayan yerden png ile biten yere kadar tarayıp kopyaşıyorsun o kadar..
masalcım özlettin kız kendini valla haklısın bu gidişle sokakta tutucak sancım :)))ayrıca sanada geçmiş olsun inşallah kurtulursun kistlerinden
herkeslere hayırlı akşamlar eve geldiğimden beri acayip bi mide ağrısı ve bulantısı çekiyorum( gözlerim çok yanıyor galiba hasta olucam :çok üzgünüm:şuan bile yattığım yerden yazıyorum..eğer iyi olursam ilerleyen saatlerde gelirim öpüldünüz kocaman
tunişim napıyosun canım inşallah senin de şu kistin gider çabucak.Allah hayırlısını versin canım.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?