canlarımm ben buralardayım inşallah gelen olur
turkuazım naber kısss:)
canlarımm ben buralardayım inşallah gelen olur
turkuazım naber kısss:)
selam canımm nihayet aklına gelebildik:dilcikar:napuıyosun bakiyimmmalsanaalsanasmileslm kız derıncık
diiimi yaaa demin eşimede dedim yaptırıcam beyaz yada krem yaaa dedim...bugün senin dedigin gibi kendinden desenli hafif parlak modellere baktık dedigin gibi krem de açar dimi koltukları..ben niyeyse illaki pembenin tonlarına bakıyom bide füme..füme ve ışıltılı da çok begendigim bi model var ama annemde diyo koltuklarda füme agırlıklı iyice salonu kapatıcanvalla canım işte yerlere kadar mı daha kısamı onada karar veremiyom..kiracıyızda biliyon..bide bu stor güneşligi de istiyom istemesinede yarın bigün çıkkarsak diger eve uymazsa kalcak elimde yazık günah.boshayallersmilededigin rengi düşüncem canım benim sagolasınŞenizderinişkoooom canım bence şu kendinden desenli ve parıltılı krem rengi bi tül çok hoş olur ben yere kadar inen tülleri daha çok beğeniyorum sen kısa mı uzun mu yaptıracaksın
evet canım vallahi bugün adama dedim kruvaze yapıyo musunuz diye yapıyoruz dedi aynen senin koydugun resim gibi sade güzel modelleri de.güneşligi de stor çektimmi çok güzel olur aslında..bersumun dedigi gibi prıltılı ve bu model harika olur aslındakaydirigubbakcemile5
derıncık boyle yaptır kız elındekı perde ılede olur ben sordum 75 yapıyorlar bu sekılde
tatlım şimdi gördüm mesajını yaa
sana mesaj atıyordum o sırada bende büyük ihtimal
a.s
evet kuşum yaa bugün gidecektik işte vakit kalmadı vallahi...saat 6 olmuştu dedik bu saatten sonra gidilmez dolaşılmaz nereyi bulcaz açık diye.he bu arada bence perde için eminönünde çok güzel yerler var
ben havuzlu handa bi yerden almıştım, senin istediğin tarzda sade perde almıştım ordan, gittiğin zaman bi gözat derim ama günün çoğu orda geçer insan zamanın nasıl geçtiğini unutuyor zaten o mu olsun bu mu olsun derken zemuszemus
amin cnm ya bende üzüldüm ama ne gelir elden işte..olacagı yokmuş ...slm hanımlar ii geceler diliyorum m
derinim ben pasifigin hamile haberini okumuştum ona msj atmıştım tebrik içinde bugünde okuyunca yazını kaybettigini yazdıgını düşündümrabbim ona sabır versin inş
perdelerde canım ben renkli perde kullanıyorum odam krem kahve karışımı perdem de kremli sarı ve kahve şekiller var..ama düz renk her zaman kullanışlı olur
sagol nunişim.opuyorumnanaktan
ohh misafirler bastı seni hee ne güzel:))
kızz gezdik gezmesine de uzaklara gitmeye vakit kalmadı yorulduk çok.
evin eksiklerini tammmlamaya çalışıyorum da.biliyosun tül olayı falan.göya eminönüne gidecektik vakit kalmadı..bankada bekledik biraz.yemek falan filen derken geçti zaman.
bijuteri açılmış yeni oraya daldım kociş kapıda dikildi herzamanki gibi:)))toka aldım ordanda.
en son eve yürüyerek inmeye ikna ettim hemen minibüse biniyo çünkü üşengeçalsanaalsanasmileyol üstündeki tülcüye soktum onu..baktım baktım bikaç model begendim.ama almadık daha.kocişte begendi..koltugun yastıgını götürücem iyice bakıcam uyum saglıyomu diye.sıkıldı çok baktım diye hadi çıkalım annenle yada benim annemle hallet bu işleri dedi:mymeka:baktıgımla kaldım yanim..aman ne çok konuştum yawww..he bide muhabbet kuşu baktım haftaya alıcam kısmetse:))
geldim kıss nooldu ne bagrırsın delüşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?